Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Vijolični ogenj 9 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vijolični Ogenj 9

Leto 2017 - v hiši:  4
4. II. 2017 - 4.II. 2018

8

4

6

7

9

2

3

5

1

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Praktično ni mogoče jasno pokazati na prave težave, ki se vam pojavljajo v tem času. Telo samo je tisto, ki te težave jasno demonstrira. In vi ste tisti, ki lahko težave opazite, se pričnete zavedati, katere so in se obnašati tako, da jih čimprej in dolgoročno odpravite s pravim načinom življenja.  Leto je dolgo in hitro vam je jasno, ali delujte pravilno. Vztrajajte.

Gledališče v hišiLjubezen in odnosi

Tako kot v vsem vašem življenju, karma ne popušča niti v osebnih odnosih. Kako le, ko pa ste vi središče vseh vaših radosti in vseh vaših težav. Vse radosti, vsi izzivi in vse vaše težave vas spremljajo - kjerkoli ste in kamorkoli greste. In, če še niste dojeli, da ste vi tisti, ki imate ‘zlati’ ključ do rešitev vseh vaših težav: odprite oči, naj vam karma letos to pove še enkrat in spet in znova. Kot pravi pesem:


Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

 
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
a v sebi – do rdečice čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič ne drugič
do krova in pravega kova,
poskusi vnovič i
n zopet
in znova.

- Tone Pavček

Letna energija 2018Učenje iz življenja - za življenjePočutje in zdravje

Ljudje rojeni v 9KI energiji Vijolični Ogenj 9 ste znani po tem, da se ne ukvarjate veliko s preteklostjo in imate jasno vizijo - da jasno vidite prihodnost. Le vi ste tisti, ki v resnici veste, kako delujete; kaj je za vas pomembno in na kakšen način ‘obravnavate’ vse, kar se vam godi. Morda tako delujete ravno zato, ker znate ravnati z vsem, kar se vam godi tukaj in sedaj - kar vam kaže, govori - karma. In letošnje leto je za vas zopet karmično. Učite se torej iz življenja - tukaj in sedaj. In, ker znate sprejeti resnico, hitro najdete rešitve in se učite še hitreje in še bolj lahkotno.

Pleksus, mišice, jezik, jetra, žolč