Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Temno Zeleno Drevo 4 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Temno Zeleno Drevo 4

Leto 2017 - v hiši:  8
4. II. 2017 - 4.II. 2018

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Prav zanimivo je, kako to, da je človek “v 9KI  hiši vijolični ogenj” vpliva nanj. Kako človek postane občutljiv na svetlobo, na vročino in svetlobo. Kako prevzame te lastnosti in postane viden v širšem svojem okolju. A ne le to. Svetloba, ogenj, vročina mu postanejo ‘normalni’ do te mere, da je na te lastnosti manj pozoren in se mu lahko zgodi, da se opeče ali, da celo zaneti ogenj v svoji okolici. Tako bodite pozorni na situacije, kjer ste blizu ognja ali lahko vnetljivih snovi ter, ko se izpostavljate sončni svetlobi. - Pazite na oči in na kožo. Vedno, vsak dan, poskrbite za telesu in duši podporen življenjski slog.

Popularnost...Ljubezen in odnosi

Letna energija vas naredi vidne in tudi popularne. Vaša dejanja so vedno vidna in jih ne morete skriti. In, čemu bi skrivali vaš prijazen in prijeten, ljubeč odnos do soljudi? Ko ste iskreni sami s seboj in s svojo okolico, vam ta energija lahko koristi, vse dokler vas ne prevzame popularnost. Ta vas lahko ponese visoko, vam pomaga doseči velike in pomembne rezultate, vendar se kasneje lahko zgodi, da kot obrabljena obleka pristanete na tleh in vas v prihodnjih letih nihče več ne pogleda.  Pazite torej, da vašo energijo trošite le tam, kjer imate kaj od tega. Naj vas ne zanesejo okoliščine, kjer nimate kaj početi.

Letna energija 2018Končno na svobodiPočutje in zdravje

Lansko leto ste se lahko počutili kot da bi bili zaprti v stekleni posodi iz katere ste videli vse, v kateri ste slišali vse, vendar pa niste bili uspešni pri tem, da bi svojo situacijo pokazali okolici. Okolica vas ni dojemala in ne sprejemala. Letos gre na bolje. Nevidna stena, ki je preprečevala komunikacijo med vami in vašo okolico je izginila. Še več. Ljudje vas letos vidijo. Opazijo vas ne glede na to kje ste in kaj počnete. Tako je sedaj skrajni čas, da pozabite na stiske lanskega leta. Sedaj je čas, da pokažete vse vaše najlepše in najboljše lastnosti. Vdihnite globoko, vzravnajte rame in se napotite k vašim najlepšim in najsvetlejšim življenjskim ciljem.

Pozorno z ognjem, vročimi predmeti, Soncem...

8

4

6

7

9

2

3

5

1