Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Temno Zeleno Drevo 4

Leto 2017 - v hiši:  8
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Leto sprememb                                                                            


In katero je prvo vprašanje, ki se vam pri tem pojavi? Je morda: “Kakšne spremembe?” Ali pa “Kaj se bo zgodilo?” In morda tudi: “...končno!” Ali pa: “Saj je že čas.”.  In mnogi morda pričakujejo, da jim s tem predvidom odgovorim na njihova vprašanja. - Pa je to sploh mogoče? Ne ni. Kajti zavedajte se, da svet opazujete skozi vaše oči in ga doživljate -  v sebi. Da okolico slišite skozi vaša ušesa in jo slišite - v sebi. Da življenje doživljate skozi lastno telo, skozi vaše lastne izkušnje, ki se vse po vrsti dogajajo: - Kje?  - V vas samih. - Tako je letošnje leto, leto sprememb na vseh tistih področjih življenja, na katerih v preteklem obdobju devetih let niste zadovoljni. Ne glede na to ali je to partnerstvo ali posel; zdravje ali družba in druženje. Poleg tega pa tudi na področjih življenja, za katera se sploh ne zavedate, da imate vpliv. Tako je pri vsem tem pomembno eno: Vedno ohranite mir v sebi. Glejte nase in na vašo okolico kot neprizadet opazovalec - mirno.


Energija
Čutenje (vaše) resničnosti

Je letošnja energija za vas prijetna? Ni. Je letošnja energija za vas koristna? Je. Vendar le, ko se obvladate. Ko prisluhnete svetu - sebi in v sebi ohranjate mir. Kajti letošnje leto v sebi občutite vse, s čemer niste zadovoljni. Vse, kar bi radi, da bi bilo, da bi teklo drugače kot se (vam) dogajaja. Tako v vas nastaja čustvena napetost z željo po spremembi stvari, ki se jih zavedate, hkrati pa v življenju doživljate tudi spremembe na področjih, za katera verjamete, da niso v vašem dosegu- Tako ste lahko letos priča mnogim spremembam tako v osebnem kot tudi na poslovnem področju. Te spremembe so močnejše in manj zaželene takrat, ko v sebi ne znate ohranjati miru.

Izzivi
Pozornost

Tako je izziv jasen: Kako lahko v vsakem trenutku v sebi ohranjate mir? Kajti nemir in nezadovoljstvo se letos v vas pojavlja nenapovedano. Nenadoma iz majhnega nezadovoljstva zraste veliko. Iz majhnega, za katerega uporabite le malo moči, da ga obvladate, do takšnega, kjer potrebujete vso svojo moč, da ga umirite. Izziv torej ni le obvladovanje nezadovoljstva, ki se pojavlja v vas. Pravi izziv je, da vedno ohranjate pozornost na to, kaj se v vas v resnici dogaja. Kajti, ko ste pozorni na vaše počutje, na vaše misli, na izzive, lahko reagirate takrat, ko je občutek majhen in obvladljiv. Ko zanj porabite le malo časa in energije. Ko lahko delujete mirno, načrtovano in dolgoročno. Ne gre torej le za pozornost. Gre za to, da ste v vsakem trenutku pozorni na vse, kar se v vas dogaja in pripravljeni na to, da z vašim znanjem preusmerite vašo pozornost iz tega, česar ne marate, na to, kako lahko pomagate, da situacijo spremenite na boljše.


Prednosti
Jasnost ciljev

Prednost letošnje situacije je v tem, da sedaj veste za kaj gre. In, ko prisluhnete temu predvidu, se kmalu zaveste, da je resnica blizu tega, kar tu prebirate. Hkrati imate popolno svobodo odločanja in načina reakcije. Vendar vam toplo priporočam, da preberete naslednje vrstice: In, ko se v vas pojavi nezadovoljstvo glede česarkoli - poglejte, ne le, česa ne marate. Poglejte vase in se vprašajte: “Kaj si želim?, Kaj hočem videti in doživljati v svojem življenju? Kako lahko do tega pridem? Kateri je moj prvi korak?” Kajti spomnite se: Kje se vse, kar doživljate v resnici dogaja? Kdo doživlja te trenutke?  

Zdravje in počutje
Takojšnja reakcija

Če na katerem področju živlenja lahko vidite - da ste vi tisti, ki lahko najbolj vplivate na vaše življenje, ko odločanje o njem ‘primete’ v lastne roke - je to počutje in zdravje. Kajti kljub temu, da na poslu od vas zahtevajo to in ono in ste tako utrujeni, nervozni, pod stresom in izčrpani - ste vi tisti, ki ste ta posel izbrali in vztrajate v njem. Vi ste tisti, ki tako vztrajate v hiši, v kateri živite in v sredini v kateri živite. Vi ste edina oseba, ki lahko spremeni vaš urnik in vsak dan poskrbi za vaše zdravje. Kajti letos se obrne tja, kamor si v resnici prizadevate že dalj časa.

Potovanja in selitev
Ne potujte. Selitev je mogoča

Letošnje leto nimate prav nobene ugodne smeri za potovanja, saj se morate vedno vrniti nazaj v izhodiščno točko - domov. Za selitev pa imate dve ugodni smeri. Povprašajte kam in kdaj?
Odpri oči in sprejmi resnico                                                                            


Letni predvid velja za čas od 4. februarja 2018 do 4. februarja 2019

Seveda ni lahko verjeti, da se s tako majhno navidezno spremembo kot je sprememba datuma življenje popolnoma spremeni in prične teči popolnoma drugače kot smo pričakovali. Vendar je pomembno zavedati se, da ne gre za spremembo datuma. Da je datum le način, s katerim si beležimo naše pretekle izkušnje. Energija pa se v svetu spreminja ves čas. A to energijo vsak zaznava na svoj način, saj je vsak od nas enkratno bitje z enkratnimi izkušnjami.

Letošnje leto vam napovedujem že kar nekaj časa. Kajti s 4. februarjem 2018 se ne pričenja le novo energijsko leto. Pričenja se novo energijsko devetletje. Devetletje, ki vam prinaša tako velike možnosti, da jim težko verjamete in takšne, da jih ni mogoče opisati. A, če ste predvidom prisluhnili vsaj malo, ste se lahko vsaj malo pripravili na izzive, ki so z vami sedaj. Kajti s 4. februarjem se prične 9KI devetletje 2. Za vas je to obdobje neomejenih možnosti. Hkrati je letošnje leto za vas leto učenja iz življenja, leto karme. Čas, ko vam življenje samo pove, kaj je dobro in kaj ne, ko imate možnost ‘spolirati’ vaše projekte v teku.

 


Energija
Načrti, dokumenti, denar

Čeprav imate odprte prav vse možnosti, ki si jih utegnete zamisliti, vas letošnje leto na nek način zadržuje tam, do kamor ste uspeli priti v zadnjih dveh - treh letih. In, čeprav se vam pojavljajo nove priložnosti, naj se vam ne mudi nikamor. Kajti boljše je, da greste naprej v začeti smeri kot, da se oprimete priložnosti, ki vam trenutno obljublja več in hitreje. In teh priložnosti je obilo in obljubljajo vam nebo, srečo, denar, slavo, uspeh - prav vse, kar si od nekdaj želite. A, ko jim pričnete slediti (namesto, da bi sledili sebi) se lahko kaj hitro ujamete v past iz katere boste lahko našli izhod - prepozno. Tako vam je letos največja in najboljša učiteljica - Karma. Mesečni predvidi pa naj vam pomenijo smerokaze, ki vam pomagajo prepoznati vaše kvalitete; področja vaše moči in vas opozarjajo na zanke, ki se jim več ali manj lahko izognete ali pa se iz njih vsaj laže rešite, če se že se zataknete vanje.

Izzivi
Navade in pričakovanja

Dandanes mnogi učijo, da naj človekima velika, ogromna, skorajda nedosegljiva pričakovanja.

Prednosti
Podporna energija

Čeprav so izzivi veliki. In dokumentiranje vaših sanj, želja in načrtov ni lahka naloga, se zavedajte, da je ravno to, kar vas sedaj malce zadržuje tisto, kar vam bo dajalo podporo v letih, ki prihajajo. Vse, kar zapišete o vaših življenjskih ciljih čez pet, deset let, vam bo v prihodnjih letih dajalo moč in elan, da te cilje laže in veliko hitreje dosežete. Čeprav morda ne v času, ki ste si ga v navdušenju zastavili.  Redno prebiranje zapisanih ciljev, vam daje več stokrat večjo možnost, da se vaše sanje uresničijo. In, ko zapišete sanje, želje, cilje zelo jasno in podkrepljene s konkretnimi primeri iz vašega življenja, bo vaše življenje lahko celo veliko lepše, bolj uspešno in bolj srečno kot si sedaj predstavljate.

Zdravje in počutje
Varujte se prepiha

Čeprav je 9KI energija Temno Zeleno drevo 4 tista, ki vlada zraku, vetru in vam je podporna, vam veter v tem času lahko krepko škodi. Zelo hitro se torej lahko prehladite. Že manjši prehlad pa lahko nato vodi v težave z dihanjem in pljuči. Običajno do manjše odpornosti pride zato, ker imate načelno veliko energije in nato izkoriščate svoje telo, ter mu ne daste tega, kar mu pripada. Spanje, počite, hrana, pohvala, voda in primerna hrana. Bodite pozorni do vašega telesa. Ker zahtevate od njega veliko, mu dajte vse, kar mu pripada.

Potovanja in selitev
Vzhod - Zahod

To je smer, za katero imate letos občutek, da je ugodna. Vendar v resnici nimate nobene ugodne poti za daljša potovanja. Pot proti zahodu pa imajo lahko velike slabe posledice za vaš posel in vaše osebno življenje.  

 


Letni predvid  za KIjevo leto 9 je že v delu.  Tako obiščite spletno stran KMALU!