Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Svetlo Zeleno Drevo 3

Leto 2017 - v hiši:  7
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Ni vsak dan nedelja                                                                            


Ne. Ni vsak dan nedelja. Tudi sobota ne. In ni vsako leto tako polno družabnosti in osebnih izzivov kot letošnje. Že res, da ste na izzive kar nekako vajeni, saj je letošnje leto zadnje leto v vašem karmičnem devetletju. V času intenzivne življenjske šole. Vendar je to leto drugačno. Letos dobivate karmična sporočila na bolj prijazen način. Prijazen, a jasen. Sedaj že veste, kaj ste v življenju dosegli. Veste pa tudi, česa niste. Zavedate se, kaj imate in česa nimate. Po drugi strani sedaj lahko točno vidite, kako uspešni ste v zadnjih štirih letih vašega življenja. Kako uspešni ste in hkrati vidite, to, kar je nujno postoriti. Hkrati je leto 2017 tisto, ki vam ves čas daje priložnosti, da ste z vašimi najljubšimi ljudmi: s partnerjem; z družino, s prijatelji, s sodelavci. In, ko verjamete, da ste sami, se tu pojavijo neznani ljudje, ki vam z veseljem ponujajo pomoč celo (in predvsem) v situacijah, v katerih verjamete, da pomoči ne potrebujete. To je lahko zabavno (in zapravljivo) leto.

 


Energija
Vse gre laže

Letošnja energija vam pomaga, da se sprostite, da malce pozabite na disciplino, na obveznosti, ki ste jih opravljali v preteklih letih in se malce sprostite. Družinski člani vas potrebujejo bolj kot običajno in so vas tudi bolj veseli, ko jih povabite na druženje. Delo vam teče lažje in lepše, bolj sproščeno. Postali ste bolj leni in tega običajno ne opazite. Opazite pa lahko, da marsikdaj nepotrebno stopite v trgovino in potrošite denar za tisti trenutek ‘prepotrebne’ stvari, predmete, zadeve, za katere se kasneje izkaže, da so čisto odveč.

Izzivi
Uporabljajte vse vaše izkušnje

Tako ste postavljeni v situacije, kjer vam vaše izkušnje in znanja pomagajo, da rezultate vašega dela naredite lepše in boljše, večje, ko se vprašate: Kako so rezultati mojih prizadevanj lahko še večji? Kako lahko uporabim ponujano pomoč, da hitreje dosežem svoje cilje? Kako se izognem nepotrebnih (drobnih) stroškov, ki konec meseca pomenijo kar veliko vsoto denarja? Kako se lahko zabavam in hkrati še iztržim to, kar sem v preteklih letih zaslužil?

Ta in še mnoga druga vprašanja vam pomagajo, da vam letošnje leto res prinese zaslužene rezultate in znanja iz karmičnih - vsakodnevnih dogodkov tako, da boste v leto 2018 stopili zdravi, polni samozavesti o sebi, ker ste v preteklih letih opravili veliko delo, ki vam bo še osemnajst let prinašalo rezultate vaših večletnih prizadevanj.

In, ko se zavedate pomena leta 2017 za vašo prihodnost, se zlahka odločate uporabljati vso vašo modrost. Kajne?

Prednosti
Sedaj veste, kaj ste si prislužili

Res je. Sedaj ste v točki, ko že vidite vaše ‘zaslužke’ na vseh področjih vašega življenja. V družini in poslovno; med prijatelji in v količini bogastva; v zdravju in počutju. Pomembno pa je zavedanje, da si lahko letos zaslužke za vse, za kar ste si prizadevali v preteklih letih, povečate enostavno in z manj dela kot to pričakujete. Hkrati je letošnje leto pokazatelj, kaj in koliko vam prinaša dolgo osemnajstletno obdobje, ki je tik pred vami in se prične prihodnje leto. - Za tako velik kos torte pa se splača malce organizirati, mar ne?

Zdravje in počutje
Naredite vse, kar (z)morete

Tudi vaše počutje in zdravje je takšno, kakršnega ste si naredili v preteklih letih. Ne glede na to ali ste z njim zadovoljni ali ne, vam letošnje leto nudi odlično priložnost, da počutje in zdravje še izboljšate in si tako naredite še boljšo osnovo za nadalnje življenje. In, ko imate z zdravjem težave, je sedaj skrajni čas, da se odločite za boljši življenjski stil in s tem za spremembo vašega življenja na bolje.

Potovanja in selitev
Tu, kjer ste - imate vse

In, ker imate vse, kar potrebujete za uspeh, za vašo rast, za zabavo, za srečo - vam res ni potrebno potovati nikamor. Niti vam ni potrebno potovati in še manj potrebna in še manj uspešna, bi bila selitev. Tako vam toplo priporočam: Še naprej živite tu, kjer ste živeli do sedaj.
Odpri oči in sprejmi resnico                                                                            


Letni predvid velja za čas od 4. februarja 2018 do 4. februarja 2019

Seveda ni lahko verjeti, da se s tako majhno navidezno spremembo kot je sprememba datuma življenje popolnoma spremeni in prične teči popolnoma drugače kot smo pričakovali. Vendar je pomembno zavedati se, da ne gre za spremembo datuma. Da je datum le način, s katerim si beležimo naše pretekle izkušnje. Energija pa se v svetu spreminja ves čas. A to energijo vsak zaznava na svoj način, saj je vsak od nas enkratno bitje z enkratnimi izkušnjami.

Letošnje leto vam napovedujem že kar nekaj časa. Kajti s 4. februarjem 2018 se ne pričenja le novo energijsko leto. Pričenja se novo energijsko devetletje. Devetletje, ki vam prinaša tako velike možnosti, da jim težko verjamete in takšne, da jih ni mogoče opisati. A, če ste predvidom prisluhnili vsaj malo, ste se lahko vsaj malo pripravili na izzive, ki so z vami sedaj. Kajti s 4. februarjem se prične 9KI devetletje 2. Za vas je to obdobje neomejenih možnosti. Hkrati je letošnje leto za vas leto učenja iz življenja, leto karme. Čas, ko vam življenje samo pove, kaj je dobro in kaj ne, ko imate možnost ‘spolirati’ vaše projekte v teku.

 


Energija
Načrti, dokumenti, denar

Čeprav imate odprte prav vse možnosti, ki si jih utegnete zamisliti, vas letošnje leto na nek način zadržuje tam, do kamor ste uspeli priti v zadnjih dveh - treh letih. In, čeprav se vam pojavljajo nove priložnosti, naj se vam ne mudi nikamor. Kajti boljše je, da greste naprej v začeti smeri kot, da se oprimete priložnosti, ki vam trenutno obljublja več in hitreje. In teh priložnosti je obilo in obljubljajo vam nebo, srečo, denar, slavo, uspeh - prav vse, kar si od nekdaj želite. A, ko jim pričnete slediti (namesto, da bi sledili sebi) se lahko kaj hitro ujamete v past iz katere boste lahko našli izhod - prepozno. Tako vam je letos največja in najboljša učiteljica - Karma. Mesečni predvidi pa naj vam pomenijo smerokaze, ki vam pomagajo prepoznati vaše kvalitete; področja vaše moči in vas opozarjajo na zanke, ki se jim več ali manj lahko izognete ali pa se iz njih vsaj laže rešite, če se že se zataknete vanje.

Izzivi
Navade in pričakovanja

Dandanes mnogi učijo, da naj človekima velika, ogromna, skorajda nedosegljiva pričakovanja.

Prednosti
Podporna energija

Čeprav so izzivi veliki. In dokumentiranje vaših sanj, želja in načrtov ni lahka naloga, se zavedajte, da je ravno to, kar vas sedaj malce zadržuje tisto, kar vam bo dajalo podporo v letih, ki prihajajo. Vse, kar zapišete o vaših življenjskih ciljih čez pet, deset let, vam bo v prihodnjih letih dajalo moč in elan, da te cilje laže in veliko hitreje dosežete. Čeprav morda ne v času, ki ste si ga v navdušenju zastavili.  Redno prebiranje zapisanih ciljev, vam daje več stokrat večjo možnost, da se vaše sanje uresničijo. In, ko zapišete sanje, želje, cilje zelo jasno in podkrepljene s konkretnimi primeri iz vašega življenja, bo vaše življenje lahko celo veliko lepše, bolj uspešno in bolj srečno kot si sedaj predstavljate.

Zdravje in počutje
Varujte se prepiha

Čeprav je 9KI energija Temno Zeleno drevo 4 tista, ki vlada zraku, vetru in vam je podporna, vam veter v tem času lahko krepko škodi. Zelo hitro se torej lahko prehladite. Že manjši prehlad pa lahko nato vodi v težave z dihanjem in pljuči. Običajno do manjše odpornosti pride zato, ker imate načelno veliko energije in nato izkoriščate svoje telo, ter mu ne daste tega, kar mu pripada. Spanje, počite, hrana, pohvala, voda in primerna hrana. Bodite pozorni do vašega telesa. Ker zahtevate od njega veliko, mu dajte vse, kar mu pripada.

Potovanja in selitev
Vzhod - Zahod

To je smer, za katero imate letos občutek, da je ugodna. Vendar v resnici nimate nobene ugodne poti za daljša potovanja. Pot proti zahodu pa imajo lahko velike slabe posledice za vaš posel in vaše osebno življenje.  

 


Letni predvid  za KIjevo leto 9 je že v delu.  Tako obiščite spletno stran KMALU!