Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Svetlo Zeleno Drevo 3 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Svetlo Zeleno Drevo 3

Leto 2017 - v hiši:  7
4. II. 2017 - 4.II. 2018

8

4

6

7

9

2

3

5

1

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Počutje kot ste ga čutili leta 2015 se sedaj uresničuje v vsakdanjem življenju. Karma vas je tega leta opozarjala na vaš način življenja in v naslednjih dveh letih ste imeli priložnost življenje spremeniti in izboljšati vaše zdravje in počutje. Sedaj je resnica tu. Sedaj veste, kako uspešni ste v vašem delovanju. In, če niste zadovoljni, je takojšnja sprememba obnašanja - nuja.

Nezadovoljstvo in spremembeLjubezen in odnosi

V vaši naravi je, da delujete v skladu s trenutnimi občutki; da delujete iskreno in hitro. 9KI hiša Bela Prst 8, v kateri gostujete letos pa stimulira, da še bolj jasno občutite nezadovoljstvo na vseh področjih vašega življenja, kjer ne dosegate želenih rezultatov - tako v osebnem, intimnem življenju kot v družbi, ki vam je pomembna. Vendar pa hitre in nepremišljene spremembe v tem času niso zaželene. Posebej ne tiste, ki se pojavijo kot kipeče mleko. Spremembe, ki izhajajo iz tega nezadovoljstva naj bodo premišljene in načrtovane. Sicer utegnete kmalu trpeti neželene posledice v vašem življenju.

Letna energija 2018PreobratPočutje in zdravje

V telesu lahko čutite veliko moč. Da, v resnici jo imate. Vendar je dobro, da moč v tem času obladujte bolj kot običajno. Kajti potrebno jo je uporabiti na pravi način in za prave zadeve. Kajti letošnje leto je tisto, ko moč čutite zato, ker se ohranja v vaši bližini. Enostavno se ne širi stran od vas. Tako v vsakdanjem življenju lahko vidite, da vas okolica dostikrat sploh ne registrira, ne sprejema, ne vidi, ne sliši in ne čuti tega, kar ji vi sporočate. Pri tem ne pomaga, da poskušate vaš glas širiti z večjo močjo. Ne. Pomaga pa, da ljudi zaprosite za pomoč pri tem, da jim vaše sporočilo - posredujete.

Odgovorno in vztrajno