Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Rumena Prst 5

Leto 2017 - v hiši:  9
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Na odru!                                                                            


Ki-jevo leto 2 je za vami. V tem času je na vas najmočneje vplivala energija Bela Prst 8, ki je v vaše življenje prinesla kopico sprememb. Nekatere zato, ker ste jih vi zavestno uresničevali; nekatere zato, ker ste to delali nezavedno in nekatere takšne, na katere nimate vpliva, pa čeprav bi ga radi imeli. Iz vašega življenja je tako odšlo veliko ljudi. Za nekatere se boste zavedeli šele čez leto in dan. Čemu je ta preteklost tako pomembna? Zato, ker ste letos pod vplivom energije, ki vam pokaže, kaj vse na vas čaka v naslednjih devetih letih. To je čas, ko vas vsak vidi in vsi opazijo. Čas velikih, kratkoročnih priložnosti in čas slave - glejte, da je dobra. Če vam je lansko leto redkokdo sploh prisluhnil ste letos mnogokrat središče družbe in vas vabijo na različne prireditve, zabave ali pa le ‘na kavo’. Skoraj povsod ste dobrodošli in skoraj povsod so vam ponujane različne prednosti. Vi sami si izbirate vaša doživetja in s tem izbirate izkušnje...

 


Energija
Ne pohodite lastnih prstov

Letošnja energija vam je naklonjena bolj kot se zavedate. Kajti, ko ste pozorni na vaše misli, na vaše občutke v tem trenutku - je vse v najboljšem redu in vam vse teče gladko in lahko celo z velikimi uspehi. Ko pa postanete preveč vzneseni. Ko verjamete, da ste neprekosljivi, preveč pomembni, se kaj lahko zgodi, da nevede pohodite lastne prste. Pohodite jih bolj močno kot bi vam jih pohodil kdo drug. Letna energija vam prinaša obilo koristi in kratkotrajnih, skorajda trenutnih priložnosti. Ko jih izkoristite - jih imate. Če jih ne zgrabite - gredo mimo in ne morete jih več ujeti. Marsikatero priložnost tako ujamete ‘po nesreči’, čeprav bi bilo bolje, da se ves čas zavedate sebe in te priložnosti izzovete sami in jih uporabite. Kajti kjerkoli ste, vam ljudje dajo prednost. Ko kupujete, dobite popust. Ko prodajate, dobite boljšo ceno. Prednosti prihajajo iz vseh strani in na vseh področjih življenja. To je leto navala sreče in uspehov. In, ko hočete tega več. Bodite vedno urejeni in točni.

Izzivi
Koristne izkušnje

Ko slišite in vidite vaše misli. Ko ste pozorni na vaše občutke v telesu, ste vi tisti, ki si izkušnje izbirate. Še boljše je, da ustvarjate tiste vrste priložnosti, ki vam dajo takšne izkušnje kot jih potrebujete. Kajti vse te izkušnje vam bodo prišle prav v vašem življenju in z njihovo pomočjo lahko vaše življenje naredite bolj zanimivo, bolj uspešno, lepše in bolj srečno. Precejšnji izziv je torej sredi leta, ki vam nudi kopico zabave, pozornost ohranjati na tem, kaj hočete od življenja. In, če mi tega ne verjamete sedaj, boste prav gotovo verjeli konec leta, ko se boste ozirali nazaj in si rekli: “Le čemu nisem verjel-a?”, vendar bo takrat le malo priložnosti, da izkoristite toliko trenutkov kot jih je pred vami sedaj.

Prednosti
Sejem življenja

Res je. Hočete ali ne. Si prizadevate ali ne. Ste pozorni nase ali ne. - Letošnje leto vam prinaša obilo raznovrstnih izkušenj na vseh področjih vašega življenja. Izkušenj in priložnosti. Možnosti in priložnosti na kateremkoli in na vseh področjih življenja. Priložnosti, na katere se ne morete pripraviti drugače kot da ste ves čas odprti, da življenje ves čas čutite in živite. Kajti ni časa za razmislek in ga ne bo velikokrat. In ne bo ‘polovičke’. Odločitev boste morali sprejeti takoj ali pa bo šla priložnost mimo. Pa tudi to je izkušnja, mar ne? Pa vendar, ko ste odprti, ko ste smeli in, ko vadite odločnost, lahko vse bolj pogosto ‘ujamete’ priložnosti, ki se ponudijo. In jih izkoristite - ali pa ne. In priložnosti so dostikrat natakšnih področjih življenja, ki jih nimate več vsak dan v umu. Priložnosti se prikažejo čez popolnoma običajne, dnevne dogodke in ljudi. Lahko pa jih najdete na internetu ali na ulici. Zato pa je dobro, da ste odprti. (Ali poznate fizične vaje, pri katerih vadite širino pogleda in zavedanja?) Te vaje vam pomagajo tudi pri točki, ki je na vrsti naslednja:

Zdravje in počutje
Oči, srce in ogenj  

Res je. Oči, srce, jetra in glava so glavni organi, ki so pri vas v tem letu zelo obremenjeni. Tako bodite pozorni pri ravnanju z ognjm in vročimi snovmi in predmeti.  Pokličite za več.


Potovanja in selitev
Potovanja letos niso zaželena

Seveda pa imate časovna obdobja, ki so primerna iza selitev. Pri selitvi je seveda pomembna tudi energija meseca.Odpri oči in sprejmi resnico                                                                            


Letni predvid velja za čas od 4. februarja 2018 do 4. februarja 2019

Seveda ni lahko verjeti, da se s tako majhno navidezno spremembo kot je sprememba datuma življenje popolnoma spremeni in prične teči popolnoma drugače kot smo pričakovali. Vendar je pomembno zavedati se, da ne gre za spremembo datuma. Da je datum le način, s katerim si beležimo naše pretekle izkušnje. Energija pa se v svetu spreminja ves čas. A to energijo vsak zaznava na svoj način, saj je vsak od nas enkratno bitje z enkratnimi izkušnjami.

Letošnje leto vam napovedujem že kar nekaj časa. Kajti s 4. februarjem 2018 se ne pričenja le novo energijsko leto. Pričenja se novo energijsko devetletje. Devetletje, ki vam prinaša tako velike možnosti, da jim težko verjamete in takšne, da jih ni mogoče opisati. A, če ste predvidom prisluhnili vsaj malo, ste se lahko vsaj malo pripravili na izzive, ki so z vami sedaj. Kajti s 4. februarjem se prične 9KI devetletje 2. Za vas je to obdobje neomejenih možnosti. Hkrati je letošnje leto za vas leto učenja iz življenja, leto karme. Čas, ko vam življenje samo pove, kaj je dobro in kaj ne, ko imate možnost ‘spolirati’ vaše projekte v teku.

 


Energija
Načrti, dokumenti, denar

Čeprav imate odprte prav vse možnosti, ki si jih utegnete zamisliti, vas letošnje leto na nek način zadržuje tam, do kamor ste uspeli priti v zadnjih dveh - treh letih. In, čeprav se vam pojavljajo nove priložnosti, naj se vam ne mudi nikamor. Kajti boljše je, da greste naprej v začeti smeri kot, da se oprimete priložnosti, ki vam trenutno obljublja več in hitreje. In teh priložnosti je obilo in obljubljajo vam nebo, srečo, denar, slavo, uspeh - prav vse, kar si od nekdaj želite. A, ko jim pričnete slediti (namesto, da bi sledili sebi) se lahko kaj hitro ujamete v past iz katere boste lahko našli izhod - prepozno. Tako vam je letos največja in najboljša učiteljica - Karma. Mesečni predvidi pa naj vam pomenijo smerokaze, ki vam pomagajo prepoznati vaše kvalitete; področja vaše moči in vas opozarjajo na zanke, ki se jim več ali manj lahko izognete ali pa se iz njih vsaj laže rešite, če se že se zataknete vanje.

Izzivi
Navade in pričakovanja

Dandanes mnogi učijo, da naj človekima velika, ogromna, skorajda nedosegljiva pričakovanja.

Prednosti
Podporna energija

Čeprav so izzivi veliki. In dokumentiranje vaših sanj, želja in načrtov ni lahka naloga, se zavedajte, da je ravno to, kar vas sedaj malce zadržuje tisto, kar vam bo dajalo podporo v letih, ki prihajajo. Vse, kar zapišete o vaših življenjskih ciljih čez pet, deset let, vam bo v prihodnjih letih dajalo moč in elan, da te cilje laže in veliko hitreje dosežete. Čeprav morda ne v času, ki ste si ga v navdušenju zastavili.  Redno prebiranje zapisanih ciljev, vam daje več stokrat večjo možnost, da se vaše sanje uresničijo. In, ko zapišete sanje, želje, cilje zelo jasno in podkrepljene s konkretnimi primeri iz vašega življenja, bo vaše življenje lahko celo veliko lepše, bolj uspešno in bolj srečno kot si sedaj predstavljate.

Zdravje in počutje
Varujte se prepiha

Čeprav je 9KI energija Temno Zeleno drevo 4 tista, ki vlada zraku, vetru in vam je podporna, vam veter v tem času lahko krepko škodi. Zelo hitro se torej lahko prehladite. Že manjši prehlad pa lahko nato vodi v težave z dihanjem in pljuči. Običajno do manjše odpornosti pride zato, ker imate načelno veliko energije in nato izkoriščate svoje telo, ter mu ne daste tega, kar mu pripada. Spanje, počite, hrana, pohvala, voda in primerna hrana. Bodite pozorni do vašega telesa. Ker zahtevate od njega veliko, mu dajte vse, kar mu pripada.

Potovanja in selitev
Vzhod - Zahod

To je smer, za katero imate letos občutek, da je ugodna. Vendar v resnici nimate nobene ugodne poti za daljša potovanja. Pot proti zahodu pa imajo lahko velike slabe posledice za vaš posel in vaše osebno življenje.  

 


Letni predvid  za KIjevo leto 9 je že v delu.  Tako obiščite spletno stran KMALU!