Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Rumena Prst 5 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Rumena Prst 5

Leto 2017 - v hiši:  9
4. II. 2017 - 4.II. 2018

8

4

6

7

9

2

3

5

1

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Če ste lansko leto dobesedno goreli v energiji, je letos nimate vedno preveč. Kvečjemu obratno. Marsikdaj vam je hladno, ko drugi ne čutijo pomanjkanja toplote. To še posebej velja za spodnji del telesa in takrat, ko stojite na vlažnem terenu ali celo le blizu večjih vodnih teles kot so reke, jezero ali morje. (In ni pomembno, kako topla je voda v njih). Še več. Neposredna bližina velikih vodnih teles vas izčrpa in čez čas se počutite brez moči. Zato bodite vedno toplo oblečeni in se izogibajte bližini velikih vodnih teles. Izogibajte se uživanju poživil in alkoholnih pijač.

Nevidna ogledalaLjubezen in odnosi

Ko stopite v 9KI hišo Bela Voda 1, pridobite večino njenih lastnosti. A pri tem se zgodi, da njenih lastnosti v resnici ne poznate in se jih ne zavedate. Še manj pa se zavedate njenih posledic. Energija Bela Voda 1 namreč lahko povzame lastnost kateregakoli telesa, entitete, bitja iz svoje okolice in se obnaša kot bi bila njeno ogledalo. Vendar, ko se to zgodi, se tega dejstva ne zaveda. Ko postanete takšni kot človek iz vaše bližine - vi tega običajno ne veste - vendar pa to čuti človek v vaši bližini. In običajno mu takšna situacija ni ne prijetna in ne prijazna. A, ko se tega dejstva zavedate, lahko odnose izboljšate, saj lahko bolj tolerantno sprejmete njihovo reakcijo.
- Več o tem, kako lahko obvladujete takšno in podobne situacije se naučite obvladovati skozi coaching proces.

Letna energija 2018Plašč nevidnosti...Počutje in zdravje

Lansko leto ste bili opaženi na vsakem koraku in v vsaki situaciji. Energija vam je bila podporna. Letos se je situacija spremenila. Iz velike dinamike in popularnosti je vaša energija ‘zavila’ v senco. Ljudje vas nimajo več v vsredišču pozornosti, kadar to uspete narediti, pa to središče ni več ne prijazno in ne prijetno. Fizična popularnost se spreminja v dinamične notranje dialoge, v ‘filme’, ki se vrtijo le v vašem umu in le za vas, kajti ne vidi jih malodane nihče drug. V razlagah vašega sveta drugim, tako bodite pozorni s kom imate opravka in kaj jim kažete, govorite. Ne bodo vas vedno slišali, ne videli in ne razumeli. Kot da bi bili pokriti s plaščem nevidnosti...

Spodnji del telesa

Zaradi izredne situacije, ki za vas ni ravno prijazna, a vam kljub temu lahko prinaša izjemno koristne informacije tako za vaše zdravje kot za medsebojne odnose, za intimno življenje in osebno rast, vam toplo priporočam, da si natančno ogledate Devetzvezdni Koledar 2018 in napotke v njem obravnavate odgovorno. Mnoga leta mojih in tujih izkušanj kažejo na pravilnost vsebin. Hkrati je to najboljši čas, da stopite na novo pot, ki jo s coachingom začrtate v pravi smeri.

Priporočilo9 KI Koledar 2018