Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Rdeča Kovina 7

Leto 2017 - v hiši:  2
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Vroče! - Hladno!                                                                            


Res. Včasih vroče, včasih hladno. Včasih polno strasti, drugič - dolgočasno. Čeprav vam ne bo šlo najbolj od rok, je letošnje leto za vas odlično za načrtovanje in učenje. No, če ne čutite potrebe, da bi se učili načrtovano, iz knjig, filmov ali tečajev se boste učili iz življenja. Ali bo to počasi ali na hitro, je povsem odvisno od vašega obnašanja. Kajti prehitre akcije, vas lahko pripeljejo v situacije, ko boste primorani mirovati, ko vam energija jasno demonstrira, da ste delovali prehitro in vas - namesto za tri korake naprej, postavi dva koraka nazaj. Kajti letos le redkokdaj delujejo vaše ‘instant rešitve’  v katerih ste zadnja leta zelo uspešni. Pri takšnem delovanju vam ‘zmanjka sape’ tik pred zdajci in tako lahko porečete tako kot tisti prislovični lovec, da je zajca skoraj ujel. Vendar vas ‘skoraj’ nikoli ne bo zadovoljil. Bolje je, da delujete bolj modro, bolj premišljeno in počasi in ste kot tisti lovec, ki je zajca “...komaj ujel”, čeprav je bil zelo hiter in je skakal levo, desno...

 


Energija
Upravljanje z energijo

Letos ste na najnižjem energijskem nivoju v zadnjih devetih letih. Hkati na vas vpliva takšna energija, da v nekaterih trenutkih zaresonira z vašo. Takrat vzplamtite kot ogenj, ki vzplamti, ko vanj zapiha pravi veter. Energija, ki vpliva na vas in vaša energija skupaj - tvorita močno energijo, ki vas lahko ponese naprej, vas zradosti, pokaže uspeh in nato prehitro ugasne, da bi se radost spremenila v srečo in da bi dosegli cilj. Takšne situacije se ponavljajo ena za drugo in tisti, ki se ne zavedajo takšne letne energije, so lahko včasih razočarani sami nad seboj. Vi pa veste. In tako lahko dosežete uspeh in srečo, ko energijo zvezd na pravi način uskladite z vašo energijo. Kajti skrivnost tiči v tem, da nikoli ne porabite vse energije, da nikoli ne vložite vse svoje moči do takšne mere, da vam jo zmanjka ravno v trenutku, ko se že dotaknete cilja, a ga ne dosežete. Pameten premislek, kjer uporabite vaše znanj in modrost, pa tudi šesti čut vam pomagajo, da s počasno akcijo, dosežete skoraj vse, kar si zastavite.

Izzivi
Ritem, strast in hitrost

Kajti, če ste se v zadnjih letih navadili, da je bilo pomembno na hitro ujeti priložnost v trenutku, ko se je pojavila, se letos takšno obnašanje dostikrat spridi v neuspeh, včasih pa celo v neželeno situacijo. Vaša strast za življenjem, kjer lahko živite lahkotno, prijetno, zabavno in malce lenobno življenje je močna. Ko jo začutite, pozabite na Svet in ni čudno, da ste takrat dosegate vaše uspehe in srečo. Vendar je letos pomembno, da se za za priložnostmi ne zaženete z vso silo, temveč da najdete takšen način delovanja, ko delujete premišljeno in predvsem počasi in kljub temu pridete do uspeha. In zagotavljam vam, da je to mogoče.

Prednosti
Načrtovanje in učenje

Ker letos energije nimate na pretek - čeprav se zdi tako - hitreje in lažje spoznate (ali verjamete, ker že imate izkušnje), da hitra akcija ni vedno prava rešitev. Tako se pričnete zavedati, da je dobra mera načrtovanja še kako pomembna celo za kratkoročne načrte. Na dolgoročne pa vpliva še bolj. Namesto hitrih, taktičnih akcij uporabite modro strategijo, ki jo pripravite vnaprej in imate vedno dovolj časa, da dodate nova znanja. Hkrati pa delujete dolgoročno. Pri takšnem načinu dela, se zavedate kakšni in kateri so vaši dolgoročni cilji. Tako je letos odličen čas, da se podprete z znanji, ki ki jih boste potrebovali v vaših dolgoročnih načrtih, ki jih boste aktivirali prihodnje leto. Kajti takrat za načrtovanje in učenje ne bo več veliko časa.  - Ne verjamete? Ni potrebno verjeti. A takrat, ko boste načrte in novo znanje potrebovali, takrat bo leto že mimo.

Zdravje in počutje
Prezeblost - vročina!

Kot je v tem predvidu že nekajkrat omenjeno, ste letos v obdobju najnižje energije v zadnjih devetih letih. To občutite tako, da vas dostikrat lahko zebe celo v okoliščinah, ko ste zdravi in ko drugi hlada ne občutijo. Zebe vas lahko tako čez dan in ob sončnih dnevih. Še posebej čutite pomanjkanje energije v nočeh, ko ste pretiravali z delom ali pa ste zanemarili redne obroke hrane ali pa oboje. Hlad takrat občutite prav do kosti. In takrat ni modro, da se uležete poleg vročega radiatorja, da pretiravate s kopeljo v vročem jakuziju.  

Potovanja in selitev
Potovanja letos za vas niso zaželena!

Odpri oči in sprejmi resnico                                                                            


Letni predvid velja za čas od 4. februarja 2018 do 4. februarja 2019

Seveda ni lahko verjeti, da se s tako majhno navidezno spremembo kot je sprememba datuma življenje popolnoma spremeni in prične teči popolnoma drugače kot smo pričakovali. Vendar je pomembno zavedati se, da ne gre za spremembo datuma. Da je datum le način, s katerim si beležimo naše pretekle izkušnje. Energija pa se v svetu spreminja ves čas. A to energijo vsak zaznava na svoj način, saj je vsak od nas enkratno bitje z enkratnimi izkušnjami.

Letošnje leto vam napovedujem že kar nekaj časa. Kajti s 4. februarjem 2018 se ne pričenja le novo energijsko leto. Pričenja se novo energijsko devetletje. Devetletje, ki vam prinaša tako velike možnosti, da jim težko verjamete in takšne, da jih ni mogoče opisati. A, če ste predvidom prisluhnili vsaj malo, ste se lahko vsaj malo pripravili na izzive, ki so z vami sedaj. Kajti s 4. februarjem se prične 9KI devetletje 2. Za vas je to obdobje neomejenih možnosti. Hkrati je letošnje leto za vas leto učenja iz življenja, leto karme. Čas, ko vam življenje samo pove, kaj je dobro in kaj ne, ko imate možnost ‘spolirati’ vaše projekte v teku.

 


Energija
Načrti, dokumenti, denar

Čeprav imate odprte prav vse možnosti, ki si jih utegnete zamisliti, vas letošnje leto na nek način zadržuje tam, do kamor ste uspeli priti v zadnjih dveh - treh letih. In, čeprav se vam pojavljajo nove priložnosti, naj se vam ne mudi nikamor. Kajti boljše je, da greste naprej v začeti smeri kot, da se oprimete priložnosti, ki vam trenutno obljublja več in hitreje. In teh priložnosti je obilo in obljubljajo vam nebo, srečo, denar, slavo, uspeh - prav vse, kar si od nekdaj želite. A, ko jim pričnete slediti (namesto, da bi sledili sebi) se lahko kaj hitro ujamete v past iz katere boste lahko našli izhod - prepozno. Tako vam je letos največja in najboljša učiteljica - Karma. Mesečni predvidi pa naj vam pomenijo smerokaze, ki vam pomagajo prepoznati vaše kvalitete; področja vaše moči in vas opozarjajo na zanke, ki se jim več ali manj lahko izognete ali pa se iz njih vsaj laže rešite, če se že se zataknete vanje.

Izzivi
Navade in pričakovanja

Dandanes mnogi učijo, da naj človekima velika, ogromna, skorajda nedosegljiva pričakovanja.

Prednosti
Podporna energija

Čeprav so izzivi veliki. In dokumentiranje vaših sanj, želja in načrtov ni lahka naloga, se zavedajte, da je ravno to, kar vas sedaj malce zadržuje tisto, kar vam bo dajalo podporo v letih, ki prihajajo. Vse, kar zapišete o vaših življenjskih ciljih čez pet, deset let, vam bo v prihodnjih letih dajalo moč in elan, da te cilje laže in veliko hitreje dosežete. Čeprav morda ne v času, ki ste si ga v navdušenju zastavili.  Redno prebiranje zapisanih ciljev, vam daje več stokrat večjo možnost, da se vaše sanje uresničijo. In, ko zapišete sanje, želje, cilje zelo jasno in podkrepljene s konkretnimi primeri iz vašega življenja, bo vaše življenje lahko celo veliko lepše, bolj uspešno in bolj srečno kot si sedaj predstavljate.

Zdravje in počutje
Varujte se prepiha

Čeprav je 9KI energija Temno Zeleno drevo 4 tista, ki vlada zraku, vetru in vam je podporna, vam veter v tem času lahko krepko škodi. Zelo hitro se torej lahko prehladite. Že manjši prehlad pa lahko nato vodi v težave z dihanjem in pljuči. Običajno do manjše odpornosti pride zato, ker imate načelno veliko energije in nato izkoriščate svoje telo, ter mu ne daste tega, kar mu pripada. Spanje, počite, hrana, pohvala, voda in primerna hrana. Bodite pozorni do vašega telesa. Ker zahtevate od njega veliko, mu dajte vse, kar mu pripada.

Potovanja in selitev
Vzhod - Zahod

To je smer, za katero imate letos občutek, da je ugodna. Vendar v resnici nimate nobene ugodne poti za daljša potovanja. Pot proti zahodu pa imajo lahko velike slabe posledice za vaš posel in vaše osebno življenje.  

 


Letni predvid  za KIjevo leto 9 je že v delu.  Tako obiščite spletno stran KMALU!