4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI8    4   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Načelno se počutite dobro. Kljub temu je dobro biti pozoren na to, da ste vedno dovolj toplo oblečeni, zaščiteni pred vetrovi (in vetrci na ulici ali celo doma). Hrana naj bo lahka in nemastna; sveže pripravljena in zelena. Izogibajte se mesu in mesnim ter mlečnim jedem ter konzervirani hrani, ter celo prehranjevanju v lokalih. Jetra in žolč sta občutljiva organa prav tako kot sta obremenjena srce in želodec. Pred močno svetlobo in ognjem pazite na vaše oči.

KarizmaLjubezen in odnosi

Marec je mesec, ko vas vsak opazi in vsi vidijo. Malodane vsak, ki ga srečate, bi rad delček vaše pozornosti, trenutek vašega časa. To se dogaja ne glede na to, kje ste in kaj počnete. Tako pred okolico ne morete skriti ničesar, s čimer se ukvarjate. Tako je pomembno, da marca vsaj del vašega življenja posvetite vašim bližnjim, vašim ljubim in čim manj življenja posvetite dogodkom in ljudem, kjer nimate kaj početi; kjer nimate nobenih življenjskih interesov. Ta čas raje posvetite vam osebno.

Nepričakovane priložnosti!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Mesec marec vam prinaša priznanja za vaše preteklo delo. To je čas, ko tiste vaše aktivnosti, ki so naredile že veliko dobrega, a zanje niste dobili ne plačila, ne zaslug - zasijejo v siju slave. To je čas nenadnih in nepričakovanih priložnosti za nove poslovne poteze in priložnosti. Izkoristite jih, da pokažete vaše kvalitete in prednosti.

Sejem življenjaPregled

Mesec marec je za vas ‘Sejem življenja’. Življenje vam na vseh področjih življenja kaže in ponuja izkušnje na vseh tistih področjih življenja, ki se jih vi dotikate in jih želite živeti. In seveda je dobro, da te izkušnje tudi zgrabite in jih izkusite. Vendar si zapomnite. Ne glede na to, kako dobre in uspešne so, ne bodo trajale prav dolgo. So natančno to, kar pišem - izkušnje. Ko bo mesec mimo, se vrnete na vašo življenjsko pot. Izkušnje pa so za vas vodilo v katero smer boste naprej razvijali vaše življenje. Ko je izkušnja dobra - je dobra tudi smer. Če izkušnja dobra ni bila - čemu bi razmišljali, da bi razvoj v tej smeri prinesel kaj dobrega?!

Še na bolje gre!VročinaMesečna energija

Prav zares! S 6. marcem ste vstopili v 9KI hišo Vijolični Ogenj 9. In to je energija, ki vam je podporna, ki vam daje vizijo, moč in energijo; jasnost, karizmo in velikopoteznost pa še kaj. Skupaj z močno, nežno a prodorno letno energijo Temnozeleno Drevo 4 in z vašo predanostjo lastnim življenjskim ciljem imate v rokah močno orodje s katerim lahko oblikujete vaše življenje bolj po vaše kot večina drugih ljudi.

PočutjeVzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Morda začutite, da je sever dobra smer za potovanja. Res je. Kaže že tako. Vendar, ko greste na to pot, puščate prijatelje za seboj in se na tej poti lahko srečate z izzivi, ki jim sami ne boste kos in lahko izgubite več kot pa dobite. Tako vam jo odsvetujem.

Pokloni mi kavo!