Horoskop - Predvid: Marec 2018 - Devetzvezdni KI: Rdeca Kovina 7

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI7    3   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Spremembe počutja, ki jih doživljate v tem času so raznolike. So izraz vašega dolgoročnega delovanja in delujejo na materialnem nivoju. Občutite jih na lastnem telesu. Čeprav močne, ne pomeni, da ostanejo za vedno. Lahko jih ohranite, neželene pa lahko spremenite - s pravilnim delovanjem in dolgoročnim obnašanjem.

Veliko jajceLjubezen in odnosi

Veliko je sprememb, ki jih čutite v vašem telesu. Nekatere so zaželene, mnoge niso. Ne glede na vse, pa vas v tem času drugi ne sprejemajo ravno z odprtimi čutili. Ne razumejo in ne dojemajo vas tako kot si vi želite. Ne počutite se razumljeni, niti sprejeti. To v vas zgradi situacijo, ko z življenjem niste najbolj zadovoljni. A vi ste tisti, ki imate ključ do boljših odnosov z bližnjimi. In ta je enostaven: Zaupajte jim vaše občutke. Poprosite jih naj vam pomagajo, da se boste počutili razumljene in sprejete.

OsamitevŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

9KI energija hiše Bela Prst 8 običajno ni najboljša za graditev posla, niti za zaslužek. Vedno pa je dobra za krepitev tega, kar ste že zgradili. Hkrati je to čas, ko se pojavi potreba po novostih, po spremembah, da bi posli tekli bolje - ali drugače. Običajno so te spremembe že narejene, vendar je to čas, ko se v resnici že pričnejo ‘prelivati’ v okolje, ki pa bo spremembe opazilo šele čez mesec ali dva.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav vam smer sever - jug obljublja marsikateri uspeh, je za vas v resnici ugodno potovanje le v omenjenih smereh. Pot v teh smereh vam prinese nove vire in podporo prijateljev in znancev, poslovnih partnerjev ali družine.

Premišljeno in načrtovanoSpremembeMesečna energija

Ali slišite spremembo? Jo ‘vohate’? Jo čutite?. Letošnje leto vam nudi nove začetke na vseh področjih življenja. In mesec marec je tisti, ko se te spremembe že dogajajo. Mesečna KI energija vas podpira, vendar vi ne poznate prave smeri vašega lastnega razvoja. Še manj pa ga poznajo in razumejo ljudje v vaši okolici. To je čas, ko pričenjate živeti nove ideje. Pa ne le majhne in površne. Sedaj veste, da so spremembe, ki jih hočete - velike in zahtevne. A marec ni čas, da bi skočili v akcijo. Bolje je, da si te ideje zapišete, jih načrtujete in jih šele nato spravite v akcijo.

PočutjeNotranji razvojPregled

Marčevska energija vam ne prinaša vedno le to, kar si želite in kar bi bilo dobro za vas. Mnogokrat je ravno obratno. Kajti to je čas, ko občutite nezadovoljstvo na vseh tistih področjih, ki vam ne prinašajo tega, kar si želite; kjer niste dosegli želenih rezultatov. Pa to ne pomeni, da rezultatov ni. Nasprotno. To kaže le na to, da ste se osredotočili le na nekaj vsebin. Potrebujete bolj odprt um. Da to dosežete, pojdite v svet. Pustite trdo delo za trenutek iz rok. Postavite si meje. Ukvarjajte se z vsebinami, kjer se sprostite. Ugotovili boste, da so rezultati boljši. Da so spremembe nujne,

Pokloni mi kavo!