4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI6    2   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Počutje je načelno boljše kot lansko leto. Seveda to velja za vas le, če ste ves čas pozorni na vaš življenjski slog. Tisti, ki živijo od trenutka do trenutka le z namenom, da zadovoljijo svoje trenutne potrebe, so v preteklih mesecih pridobili zajeten kup neželenih kilogramov v obliki maščobe in drugih odvečnih naslag. Te so sedaj velika ovira tako v telesu kot v načinu razmišljanja. V obeh primerih je marec čas, da lahko stopite k boljšemu počutju - ko izberete dolgoročno pot.

Globoka povezanostLjubezen in odnosi

Ljubezenski občutki se v vas menjavajo. Ta mesec so še bolj vihravi kot običajno. V enem trenutku ste čuteči, ljubeči, zvezsti in popolnoma predani, v naslednjem vse to le pričakujete od partnerja, vendar pa vi - na videz -živite povsem drugačno življenje. Za vas je to normalno in se ves čas zavedate vaše predanosti. Za vaše bližnje pa to ni vedno lahko. Tako je dobro, da jim vsaj v tem času pokažete vašo naklonjenost tako, da greste v družbo, med ljudi - skupaj. Da v družbi ves čas ohranjate pravo, srčno pozornost nanje. Naj čutijo vašo ljubezen.

Dogovori, pogodbe, korak naprejŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Posli tečejo v skladu z vašim delovanjem in rezultati, ki ste jih dosegli v preteklih nekaj mesecih. Da bi jih povečali in razširili, je potrebno stopiti v javnost in uporabiti modrost. Hitre akcije v tem času niso zaželene. Zaželeno pa je prvovrstno načrtovanje delovanja; pogovori z ljudmi, ki se zanimajo za vaš posel, ne glede na to ali bi radi z vami sodelovali ali pa bi le uporabljali vaše storitve ali izdelke. Bodite odprti za pogovor, za ideje in za nove možnosti.

Severovzhod - JugozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta dve smeri, ki sta za vas v tem času ugodni za potovanja. Jugozahod vam pokaže ideje za nove vire zaslužka. Na severovzhodu vam pravi način komunikacije lahko prinese dolgoročne koristi skozi spremembe, ki jih naredite kot rezultat pogovorov.

Ste radi sami ali v družbi? Najbrž oboje. Enkrat tako in drugič drugače. Predvsem vedno tako kot ugaja vam. In čemu to služi? Je to dobro za ugodje ali za poslovni uspeh; za razvajanje ali za osebno rast? - Marčeva KI energija, ko gostujete v 9KI hiši Rdeča Kovina 7, je tista, ki spodbuja mirno druženje. V kombinaciji z letno energijo pa nastane popolnoma nova kombinacija, ki vas lahko ravname, ki v vas zbudi strast, navdušenje in nujo za takojšnjim in hitrim delovanjem. Vendar je za letošnje leto pomembno, da vsako akcijo načrtujete in dobro premislite, greste vanjo - res počasi.

Med ljudmiPrijatelji pomagajo - a ne po vaši meri.Mesečna energijaPočutjeZ ljubimi sproščeno med ljudmiPregled

Vse dokler ste sproščeni, dokler delujete intuitivno in preprosto, dokler se ne silite, da bi ‘na hitro’ dosegli te ali one intereste, življenje teče mirno in usklajeno. Če pa se vam zdi, da lahko ‘na hitro’ ali ‘na silo’ storite, dosežete veliko več, se utegnejo stvari postaviti navpično pred vas in vas bodo na ta ali na drugi način - ustavile. A to ni dobro. Kajti namesto, da bi stopili korak naprej, se utegne zgoditi, da vas postavi dva ali tri korake nazaj. Zato raje izkoristite čas za spoznavanje in za izboljšanje odnosov z vašimi ljubimi. In sprejmite pomoč, ko se vam ponuja, čeprav menite, da je ne potrebujete.