4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI5    1   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Čeprav se počutite močne, pa ta moč kaj hitro skopni, ko ste izpostavljeni daljšim obremenitvam. Saj ne, da bi jih ne zmogli, vendar jih ne prenašate tako lahko kot v preteklosti. Še bolj čutite te obremenitve z zamikom, ko trajajo teden dni ali še dalj. To čutite še posebej, če niste pozorni na vrsto hrane, ki jo uživate in, če ste v preteklih letih pridobili kakšen kilogram preveč maščobe. Najavite se pri zobozdravniku.

Načrtujte čas za druženjeLjubezen in odnosi

Ko se pri poslu srečujete z nenavadnimi zahtevami, vam ostaja vse manj časa zase, za vašo družino in za prijatelje. Pa vendar je čas, ki ga prebijete z vašimi najljubšimi ravno tako pomemben kot tisti, ki ga prebijete sami s seboj v tišini, miru in mirovanju. Da boste delovali mirno in usklajeno in, da ste lahko uspešni tako v poslu kot v osebnih odnosih, vam priporočam, da imate vsaj ta mesec dobro izdelan urnik. Za vsak dan.

Redno opravljanje obveznosti!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Posel od vas zahteva celega človeka. Marec je mesec, ko prejemate plačilo za vaše (ne)ustrezno delo. Nič več in nič manj. Tako morate za vaše delo vsak dan v akcijo. In ne pomaga veliko, če pretiravate v delovnih urah. Bolj pomembna je osredotočenost na rezultate v delovnem času in premor v katerem živite vaše osebno življenje - ko napolnite ‘akumulatorje’ in ste zopet lahko pozorni na posel. Upoštevajte normalen urnik!

4 ugodne smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Marec vam ponuja kar štiri ugodne smeri za potovanja: vzhod - zahod in sever - jug. Kljub temu vam pot proti severu odsvetujem, kajti v njej se lahko skrivajo nepredvidene potankosti, ki vam lahko pokvarijo več kot le en dan. In to malo kasneje, ko boste mislili, da ste zelo uspešni. Pot na vzhod izboljša vaše voditeljske sposobnosti.

Delo za rezultateŽolč, jetra, ledvici, srce in zobje...Mesečna energija

Mesec marec je že drugi mesec v novem energijskem letu. Letna energija se zdi podobna lanski, vendar že čutite velik razkorak med tem, kar se je dogajalo lani in tem, kar dobivate letos. Marec je čas za precejšnjo aktivnost, ki seveda ni tako velika kot lani. Če pa ste že tako aktivni, so rezultati drugačni kot jih pričakujete. Sedaj je tu mesec resničnih posledic vaše lanskoletne aktivnosti, mesec resničnih rezultatov vašega delovanja na vseh področjih vašega življenja: psihično in fizično počutje, zdravje; odnosi v družini in na poslu. Sedaj čutite pravo resnico.

PočutjeRedno, vsakodnevno deloPregled

Marca je zelo pomembno, da - delujete. Delujete v že začrtanih smereh. Hkrati pa tudi na področjih, ki imajo ključni pomen za vaše zdravje, počutje in medsebojne odnose. Manj pomembno je, kaj si o tem mislite vi. Pomembno je, kaj vaše počutje; vaše odnose; vaš posel v resnici izboljšuje in vam prinaša to, ka potrebujete in predvsem to, kar je dobro za vaše bitje in za uresničevanje vaših želja in ciljev. Da to zmorete ni dvoma. Vendar je pomembno, da uskladite vsa področja. Zato uporabite - urnik. In se ga držite kolikor je le mogoče.