4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4    9   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Poznam človeka, ki se ukvarja s konji. Skrbi zanje. Hrani jih, čisti, neguje in jih ‘sprehaja’. Od njih zahteva, da pokažejo moč, vztrajnost. In jih nato spet neguje, čisti, napoji, hrani. In za človeka bi bilo dobro, da bi s svojim bitjem delal prav enako. A dostikrat se dogaja, da pozna red le pri urejanju (‘lepoti’ pridobljeni s ‘šminko’ in oblačili) pri delu; pri obveznostih (ki jih je sprejel od okolice) in pozablja na tisti red, ki mu prinaša dobro počutje: Vsakodnevni čas zase v miru, v tišini, mirovanju; čas za dobro družbo; čisto vodo, dobro hrano; za miren počitek in spanje.

Ljubezen je ključLjubezen in odnosi

Preteklo leto ste izkusili, kako je bilo, ko vas okolica ‘ni slišala’, ni razumela ali pa sploh ni sprejemala. In, ko ste k njim pristopili s prošnjo, da vam stopijo naproti, da vam pomagajo pri nameri, da jim pokažete vaše pravo stanje, ste se naučili prebiti energijsko steno nerazumevanja. Sedaj je čas, da pozabite na blokade, na nerazumevanje, na nesprejemanje in ohranite le še naučeno. In stopite naprej. Ko reakcijo okolice sprejmete z ljubeznijo, ko se zavedate, da delajo le tako kot najbolje znajo in zmorejo, še vi naredite kar najbolje znate in zmorete - z ljubeznijo. In odnosi bodo vzcveteli...  

S pomočjo prijateljevŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Spomnite se: Letošnje leto je za vas polno možnosti in priložnosti, ki zahtevajo hitro odločitev in akcijo. In, ko se hočete dobro odločati mora vedno biti izpolnjen en pogoj: Videti in sprejeti resnico trenutka. Ko naredite to, so odločitve lahke in akcija neizbežna. Pri tem vam nato pomaga kopica poznanih in nepoznanih prijateljev.

Življenje v običajnem okoljuIzlet. Potovanje. Selitev.

Vse, kar potrebujete in je za vas pomembno, je tu, kjer ste, kjer živite in delate. In, če ni - bo prišlo, ko boste to (tega) zares potrebovali. Zato živite življenje v vašem okolju in ne odhajajte, da ne zamudite priložnosti.

Resnica te osvobajaPrijazno in iskreno s svojim bitjemMesečna energija

Imeli smo mrzel februar in doživljamo hladen marec. Za vas malce manj, saj je to pester čas poln dogodkov, ki vas poganjajo naprej k uresničenju vaših želja in vas opominjajo na neopravljene obveznosti, včasih pa na neodpravljene stare navade in na to, da čim prej zavržete stara, izrabljena osebna oblačila skupaj z navadami vezanimi nanje. Da, mesec marec je za vas veliko darilo, je karmični mesec. Ko prisluhnete resnici in jo sprejmete - vsakič naredite velik korak naprej. Korak k temu, kar čutite globoko v sebi, k temu, kar si želite, k temu - kar ste v resnici.  

PočutjeVse, kar potrebujete in je pomembno, pride k vam.Pregled

To ne pomeni, da vam bo vedno in povsod ‘vse, kar je pomembno.’ tudi všeč. Ne, vendar je resnično. In, ko sprejmete resnico, praktično takoj dobite tudi odgovor za rešitev težave ali celo problema. Kajti težavo lahko rešite šele, ko si ‘problem’ ogledate iz vseh strani. Ko dojamete, čemu je to ‘bil’ problem. In rešitve so mnogokrat tako enostavne in hitre, da vam ni več jasno, čemu ste se opazovanju problema toliko časa izogibali. Naj vam bo vsaka takšna lekcija v poduk za naslednjo situacijo, ki jih ta mesec gotovo ne manjka, vendar jih lahko rešujete kot po tekočem traku...