4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ne glede na to kaj verjamete: pritiski, ki jih čutite izvirajo iz vas samih. Kajti vi ste tisti, ki z vašimi čustvi, z vašimi notranjimi pričakovanji gradite okoliščine - in ne obratno. Tako je še posebej v času, ko ste pod vplivom dveh močnih, nasprotujočih si energij, pomembno, da si vsak dan privoščite čas v miru, tišini in mirovanju. Najbolje zjutraj. In tako v umu zgradite dnevni  ‘strateški načrt’. In delujete po njem. Vsak dan!

Modro! “Na novo!”Ljubezen in odnosi

Marec je mesec, ko se vam pokaže kopica novih priložnosti. Običajno tam, kjer ste jih že iskali in imeli v preteklosti. Če ste torej iskali stik s svojimi bližnjimi v preteklosti a ga niste našli, se vam sedaj ponuja kopica priložnosti, da to ustvarite. Hkrati se vam ponujajo tudi priložnosti za stike z že nekaj časa ‘pozabljenimi’ ali odmaknjenimi ljudmi. V vseh primerih pa velja, da ste vi tisti, ki mora narediti prvi korak. Kajti priložnosti bodo prišle in brez vaše iniciative tudi - odšle. Dnevna skrb za mir v srcu, vam bo pomagala, da se odločate v skladu s samim seboj.

Aktivnosti za dokončanje začetkaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

S februarjem ste vstopili v za vas pomembno, devetletno karmično obdobje, kjer ni več časa za premišljevanje, temveč za nadaljevanje življenja v začeti smeri. Hkrati letos končujete pomembne projekte. Tako je marec čas, da s polno paro stopite v akcijo in dokočate zastavljeno. Vaša iniciativa je ključnega pomena. Uporabljajte jo povsod v smeri, ki ste jo zarisali v preteklih letih. Uspeh bo večplasten.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Na severu vas čakajo priložnosti, a lahko se opečete, če niste iskreni, dovolj pozorni in pazljivi. Na jugu so prijatelji in stalne / stabilne priložnosti na vseh področjih vašega življenja.  

Mesečna energijaZačetek zaključka!Počutje in zdravje

Mesec marec vam nudi kopico izzivov. Ko opazujete svet okoli vas se vam zdi, da se vse godi počasi. In po eni strani imate občutek, da morate hitro stopiti naprej, narediti kopico aktivnosti, po drugi plati pa se vam ponuja obilo novih možnosti in priložnosti, ko srečujete nove ljudi in se situacije na videz menjajo. Zato mirno. Mir v vas samih je najbolj pomemben, da v tem času dobro uporabite vse vaše znanje, vso vašo modrost, da se odločate mirno, glede na vaš notranji občutek. In ‘Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.’, pravi slovenski pregovor. Ta pra v gotovo velja za vas v mesecu marcu 2018.

Čas v tišini, miru in v naravi2    7   3Začetek načrtovanih aktivnostiPregled

Februar je bil pravi mesec za načrtovanje delovanja tako v mesecu marcu kot naprej v letošnjem letu. Marca se dogodki vrstijo hitro in nepredvidljivo. Pred vami se kaže kopica priložnosti. A te lahko izkoristite le tako, da ste vi tisti, ki stopite v akcijo. Pa ne le stopite, ne le startate. Za doseganje resničnih uspehov ste vi tisti, ki morate aktivnosti začeti, voditi in pripeljati do konca. Za to potrebujete vse vaše pretekle izkušnje in modrost.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.