Horoskop - Predvid: marec 2017 - Devetzvezdni KI: Bela Voda 1

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI1    6   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ne glede na to, kako močno sije sonce in se svet greje, vam v tem času ni pretirano toplo, kvečjemu obratno. Čutite lahko hlad vse do kosti. To se vam zgodi še posebej v dnevih, ko pretiravate z aktivnostjo in se prepozno odpravite spat. Bolijo vas lahko mišice in imate nekaj težav s spodnjim delom trebuha. Vse to lahko odpravite z več reda: pri vstajanju, obrokih, pitju vode, nežnem gibanju, izogibanju stresa, z zgodnjim odhodom na počitek.

Izrazite svoje občutkeLjubezen in odnosi

Neskladnost s trenutno energijo v vas sproža različne občutke in razpoloženja. Občutite jih lahko tudi s strani vaših bližnjih, vendar ne poznate vedno pravega razloga. Da bi bili odnosi z ljudmi v vašem okolju čim boljši tako izrazite vaše občutke. A le občutke. Besede morajo biti proste tudi najmanjšega očitka!

Priprava na akcijo!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Preteklo leto je bilo dinamično. Pripravili ste kopico načrtov in uskladili kopico akcij. Še celo januar je bil zelo dinamičen, februarja pa so tekli le še nakateri procesi, vendar ste dobili jasen vpogled v resnico. Marec je čas za pripravo na hitre aktivnosti, čas za načrtovanje akcij za vse leto. In ne glede na to, kakšne pritiske čutite za start: sedaj načrtujte, aprila pa začnite.

Ostanite v bližini doma!Izlet. Potovanje. Selitev.

Edina smer, ki je kolikor toliko ugodna, je severovzhod. Če boste potovali v tej smeri, boste srečali kopico vaših prijateljev. Lahko vas bodo celo podprli. Vendar pozor. Ne boste vedno vedeli, kdo je pravi prijatelj. Včasih ne do trenutka, ko bo to že prepozno, ko boste menili, da imate srečo, nato pa boste ostali praznih rok.

Mesečna energijaVarčevanje z energijo. Počasno in premišljeno delovanje.Počutje in zdravje

Ko ste v 9KI hiši Črna Prst 2, je to za vas mesec najnižje energije v zadnjih in naslednjih osmih mesecih. Energija črne prsti 2 je tista, ki v človeku podpira rast, obnovo in neodvisen razvoj. Vendar pa se hitro upre prehitri porabi te negovalne podpore. Tako je bivanje v 9KI hiši Črna Prst 2 lahko podporna tudi za 9KI zvezdo Bela Voda 1, vse dokler se ta obnaša v skladu s ‘hišnimi pravili’. Seveda to ni vedno lahko, kajti Bela Voda 1 se odziva na okolje in mnogokrat deluje trenutno. Pa vendar v naravi lahko vidimo, kako se voda počasi vijuga skozi okljuke ravninske reke. In prav to je način, da od te mirne energije pridobi največ.

Hlad in vročina. Nežno gibanje.Mirno, premišljeno, načrtovanoPregled

Čeprav je vsaka energija koristna, saj vam daje svojevrstne možnosti in priložnosti, vendar ni vsaka prijetna za vsakogar. In marčevska energija za vas ni vedno prijetna, saj ne podpira hitrega delovanja, ki ga imate v naravi. A hitre reakcije v tem času niso zaželene. In, ko si želite, da bi skočili naprej se zavedajte, da ravno ta hitra aktivnost sedaj ni zaželena, niti dobra. Bolje je, da vsako odločitev najprej prespite, nato naredite dober načrt in šele nato, po prvem tednu aprila, pričnete aktivnosti.