Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Pred dvema letoma sem vam napovedal največje življenjske priložnosti, ki se vam ponujajo prav v tem času. Da ste jim lahko kos, potrebujete moč, zdravje in dobro počutje. Imeli ste dovolj časa, da se pripravite na izzive, ki se vam sedaj pojavljajo iz dneva v dan. Če pa se niste pripravili, je prav sedaj čas, da začnete živeti bolj zdravju in energiji podporno. Da se pred vsako aktinostjo vprašate: “Ali me to, kar delam, vodi k mojim življenjskim ciljem? Kako ta akcija podpira moje počutje, zdravje in delovanje?”

Resnica uči vas in ne obratnoLjubezen in odnosi

Seveda je prav, da se postavite zase. Pa vendar se ni smiselno upirati  temu, kar se je že zgodilo - resnici. Kajti nesmiselno se je prepričevati, da se niste udarili s kladivom po prstu takrat, ko je prst že rdeč in boleč in se vrtite po eni nogi. In prav podobno je v medsebojnih odnosih. Raje sprejmite odgovornost za to, kar se vam dogaja - nase. Kajti vi ste odgovorni za to, kako sprejemate odnose z najbližjimi. In ta - vaš odnos - lahko vedno tudi spremenite. Prav maj in 9KI zvezda Setlozeleno Drevo 3 vam nudita odlične možnosti za nove, boljše začetke odnosa z vam ljubimi ljudmi.

Nadaljujte po poti uspeha!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Lansko leto ste že zagledali prve nežne uspehe vašega delovanja na področjih, začetih eno leto prej. Sedaj to delovanje nadaljujte v začrtani smeri -. v smeri uspeha in vaše skladnosti s temi uspehi. Že res, da še ni pričakovanega plačila. A, če so se lani posli kazali kot ustrezni, bodo letos tekli še bolje. In plačilo pride naslednje leto.

Ugoden čas za selitev na zahod!Izlet. Potovanje. Selitev.

Da, res je. Zvezde so vam naklonjene, da se v maju selite na zahod. A, če tega niste načrtovali že dalj časa, se za selitev najbrž ne boste odločili. Odsvetujem vam kratka potovanja, saj za pot ni nobene ugodne smeri.

Ste se pripravili na izzive?Mesečna energijaPočutjeNe čakaj pomladi, ne čakaj na majMesečna energija

Leta 2016 je bil čas za nove začetke. 9KI energija Svetlozeleno Drevo 3 vas je podpirala v polni moči. In tako je tudi v mesecu maju. Poglejte, kar vam pišem v letnem predvidu in v predvidu - v letnem koledarju. Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo. Uporabite karmična sporočila in delujte v skladu z njimi, z vašimi sanjami, namerami in cilji...

Naprej po začrtani potiPregled

Mesec maj vam ponuja odlično priložnost za nadaljevanje vaših, v zadnjih dveh letih že zastavljenih aktivnosti k vašim sanjam, nameram in ciljem. Čeprav se vam morda zdi, da ‘stojite na mestu’ to ni čas za spremembo delovanja. Je čas za okrepitev delovanja v začrtani smeri tako, da ste pozorni na vse, kar se vam dogaja. Uredite vaše okolje. Poskrbite za vaše počutje in zdravje. Uredite odnose z družinskimi člani, sodelavci in partnerji. Preglejte načrte in jih uresničujte. Kajti obupanec nikoli ne doseže svojega cilja in zmagovalec - nikoli ne obupa. Spolirajte to, kar že deluje in izboljšajte tisto, kar se izboljšati da. Nato nadaljujte vašo pot k zmagi. Letošnje leto je kljub vsemu šele začetek dolge, vzpenjajoče se poti k vašim življenjskim uspehom. Vztrajajte, pa bo šlo.