Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo!

Ko ste pod vplivom 9KI zvezde Črna Prst 2, je to vaš najnižji energijski nivo v letošnjem letu. Vsako pretiravanje v aktivnostih vas tako privede v slabo počutje in, ko izrabljate svojo moč dolgoročno - v težave vzdrževanja zdravja. To lahko občutite kot infekcije in kot bolečine v mišicah celega telesa. Odveč in škodljiv je poskus pridobivanja moči skozi uživanje mastnih, sladkih in škrobnatih živil. To vam pomaga le kratkoročno, dolgoročno pa vas lahko postavi v precejšnje težave.

Kar dajete, to potrebujete!Ljubezen in odnosi

9KI zvezda Črna Prst 2 na vas vpliva tako, da želite ustreči vam ljubim ljudem. To je dobro, vendar ne pretiravajte. Ne pričakujte zahvale za tisto, za kar vas nihče ni prosil. Izrazite vaše občutke. Ne kuhajte in ne shranjujte zamere v vašem telesu. Bolje je, da nezadovoljstvo izrazite takoj, ko se pojavi: nežno, prijazno in jasno. Povejte ljubljeni osebi, kar si želite. Ne sprenevedajte se, da ste močnejši kot ste v resnici. Z resnico in prijazno iskrenostjo lahko odnose v tem času izboljšate.

Načrtovanje in učenjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Načrtujte akcijo. Da. Vendar le načrtujte. Nikar je ne pričnite izvajati, kajti - v boljšem primeru se vam bo le - zataknilo. V slabšem primeru se lahko zgodi, da vas bo hitenje postavilo nekaj mesecev nazaj ‘v preteklost.  Kar lahko počnete hitro je le - načrtovanje in učenje. Kajti prihodnji mesec ne boste imeli časa ne za eno, ne za drugo. Juinij je za vas čas akcije, čas delovanja. Dobro premišljen in izdelan načrt vam bo pomagal, da boste lahko vse aktibnosti izpeljali bolj gladko in uspešno.

Odličen čas za potovanje, a le v smeri Sever <-> JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Potovanje v omenjenih dveh smereh vam prinese nove rešitve in karmična sporočila glede vašega delovanja v začrtani smeri. Tako naj bodo tudi poti v tej - ugodni smeri le za kratek čas in majhne razdalje.

Zbirajte in ohranjajte energijoMesečna energijaPočutjeŽivljenje gre naprej!Mesečna energija

Čeprav se zdi, da se je vaše življenje zaustavilo, je to daleč od resnice. Z začetkom lanskega leta se je pričelo premikati naprej, letos pa gre naprej še hitreje. V maju ste pod vplivom energije, ki ni naklonjena niti naglici, še manj pa hitrim aktivnostim. To je obdobje, ko je dobro, da si privoščite več časa, ki ga posvetite samo sebi, (brez telefona, tv, interneta) - odgovorom na vprašanja: “Kdo sem?” “Kaj sem?” - Čas za akcijo je junij 2018

Zbirajte in kultivirajte energijo, znanje in načrte!Pregled

9KI zvezda Črna Prst 2 deluje tiho, mirno, počasi in neprenehoma. Daje, hrani, neguje, varuje. Takšen dotok energije je odličen za razvoj. Ni pa ustrezen za hitre aktivnosti in velike fizične obremenitve. In, čeprav se vam zdi, da ste močni, da zmorete vse, se nikar ne ‘zaletavajte’. Kajti, energije vam lahko kaj hitro zmanjka in takrat je ne boste mogli obnoviti tako hitro kot si boste želeli. Lahko pa se zgodi celo neljuba situacija. Namesto, da bi naredili korak naprej, vas postavi dva ali tri korake nazaj! Naj se vam ne mudi. Energije ne morete prehiteti, lahko pa jo uporabite v dobro vaših ciljev in za vaše dobrohotne namere.