Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Privlačnost dogodkov in življenja v družbi je vam maja pomeni velik izziv, kajti 9KI energiji Vijolični Ogenj 9 se ne morete izogniti. Tako je pomembno, da imate zgrajen življenjski slog, s katerim si vsak dan poklonite nekaj časa zase v tišini miru in mirovanju in se vsak dan posebej spočijete in naspite, kajti to je čas, ko je obremenjeno vaše srce, ki pomeni velik izziv za ožilje, želodec, oči in možgane. Čas, ko je srčni pulz povečan in čas, ko že sredi popoldneva lahko čutite izčrpanost telesa in tresenje.

Povabite vaše najljubše na druženjeLjubezen in odnosi

Vzvišenost in oholost sta nevarnosti za dobre odnose v tem času. Odprto srce, srčnost, sproščenost in opustitev starih zamer pa so prednosti, ki jih velja izkoristiti in se naučiti, kako lahko tako prijazno živite tudi takrat, ko 9KI zvezda Vijolični Ogenj 9 na vas nima tako močnega vpliva kot v mesecu maju. Tako velja prečitati predvid v letnem koledarju, ki ga lahko naročite pri meni. Sedaj pa le povečajte pozornost ne le na vaše občutke v telesu, predvsem na vaše dojemanje vas samih in ljudi okoli vas. Kajti to, kar vidite v njih - takšni ste tudi vi sami. Ostanite nežni in prijazni ter tolerantni.

Bodite pozorni na odlične priložnosti!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ne glede na to kaj počnete in ali ste podjetnik, delavec, administrator, manager, kmet ali umetnik vam mesec maj nudi odlične priložnosti za vaš posel in za vaš uspeh. Res pa je, da se te priložnosti pokažejo nenapovedane, nenadoma in le za malo časa. Tako jih lahko ‘ujamete’ le, če ste dovolj budni, pozorni na življenje, ki se vam dogaja...

ivlj

Zelo ugodna selitev na jugovzhodIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav je v maju jugovzhod zelo ugodna smer za vas za selitev, pa nimate nobene ugodne smeri za krajša potovanja. Tako vam priporočam, da potujete na krajših poteh, kjer se gibljete običajno.

Poskrbite zaMesečna energijaPočutjePoglejte devet mesecev v prihodnost!Mesečna energija

S petim majem na vas prične vplivati dinamična 9KI zvezda Vijolični Ogenj 9. Ko vas ‘obsije’ ta dinamična energija, v vas poudari vse vaše lastnosti in vam hkrati pokloni moč vizije in veliko karizmo. Tako je maj za vas čas, ko se ne morete skriti, ko vas opazi vsakdo in vam ponudi priložnost...

Napoved vašega življenja v naslednjih devetih letihPregled

Ne. Napoved ni napisana v tem odstavku. Napoved lahko sami občutite v vašem življenju od 5. maja do petega junija letos. Kajti mesečna energija je prav podobna tisti, ki na vas vpliva celih devet let. Razlika je le v tem, da se boste morali v naslednjih letih sami precej bolj potruditi, da boste prizemljeni in boste na ta način lahko preoblikovali prejeto energijo v vam ugodno in prijetno in hkrati osvojili življenjski slog, ki vam bo omogočal, da boste vse močnejši, namesto da bi izgoreli v napačni uporabi te čudovite 9KI zvezde Vijolični Ogenj 9. Kajti življenje pod njenim vplivom je za vas kljub temu, da vam pomaga doseči mnoge uspehe, da vam pomaga doseči to, kar v si v življenju želite, lahko zelo naporna ali celo pogubna. Tako je mesec maj ‘prvi razred’ v šolanju do obvladovanja energije in uspeha v vašem življenju.