Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Kot na vseh področjih življenja, tudi in predvsem za počutje in zdravje velja, da ste ne le njegov varuh, temveč tudi ‘glavni odgovorni urednik’. Vi urejate ‘svetišče’, ‘vozilo’ (kakorkoli že pojmujete vaše telo) in ravno maj je tisti mesec, ko jasno začutite kam se ‘stvari’ premikajo; kam peljete vaše počutje in zdravje. Zato: Dokler ste živi, je čas, da sprejmete odgovornost zanj, sprejmete odgovornost za njegovo stanje in še več: delujete za njegovo izboljšanje.

Vse se vrača, vse se plača...Ljubezen in odnosi

Tako poje pesem in tako govori star pregovor. Maj je čas delnega in včasih celotnega karmičnega dolga na vseh področjih življenja. Za medsebojne odnose je to zahteven čas, saj vas le redkokdo razume in pravo darilo je, če imate v svoji bližnji okolici človeka, ki vas (vsaj) sprejema, čeprav vas ne razume. Tak človek je vaš pravi prijatelj. Naslonite se nanj in ga vprašajte, kako naj se obnašate do bližnjih ljudi, do vaše okolice... Pri tem vam gotovo pomaga, da se potrudite in skušate razumeti -sebe, nato pa prosite vaše bližnje za pomoč, da jim pokažete vaše namere.

Ideje za nove podvigeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Preden se lotite novih podvigov in greste na novo pot - dokončajte vse, kar ste gradili do sedaj. Seveda je dobro, da razmišljate tudi o novih podvigih, vendar je bolje, da jih načrtujete in dobro premislite, preden se jih lotite. To vam prihrani čas, energijo in denar. Prihodnji mesec je veliko bolj ugoden za ‘hitri start’.

Odličen čas za potovanje, a le v smeri Sever <-> JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Potovanje v omenjenih dveh smereh vam prinese to, kar ste si prislužili v preteklosti in tudi srečanja z mnogimi vašimi poslovnimi partnerji, prijatelji in znanci. Delujte odprto in sproščeno.

Če tega še niste storili - naredite to sedaj!Mesečna energijaPočutjeSte pripravljeni na spremembe?Mesečna energija

Mesečna 9KI zvezda Bela Prst 8, pri kateri gostujete, je za vas podporna in vam daje moč. Hkrati je to čas sprememb, čas preobrata, uresničevanja vsega, na kar ste bili jasno opozorjeni že februarja. Odvisno od vašega delovanja v tem času, je maj lahko prijeten in prijazen - lahko pa tudi ne.

Kako razumete sebe in vaše namere?Pregled

Čeprav letošnji maj za vas ni najbolj lahek čas, je kljub temu odličen, da naredite ključne korake za že dolgo načrtovane spremembe. Nikar pa ne delajte revolucije zaradi vašega trenutnega nezadovoljstva. Nezadovoljstvo je lahko le povod za to, da spremembe pričnete načrtovati: da jih zapišete, prespite in jih, preden jih spravite v tek res dobro, dobro, dobro in natančno premislite, ne glede na področje življenja, kjer vas ‘tišči’. To ni čas, ki bi ga preživljali z neznanimi ljudmi v neznanem okolju. Redki so prijatelji, ki vas v tem času sprejemajo tudi takrat, ko vas ne razumejo. In ti ljudje so ‘zlata vredni’, pa čeprav niso vaš intimni prijatelj. Letna energija vas spodbuja, da ste naglih potez, da bi naredili spremembe takoj sedaj. A toplo vam priporočam, da odločitve, če je le mogoče, prestavite na junij.