4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Maj je odličen mesec, da krepko izboljšate vse tisto, kar ne teče po vaši meri. In tega je veliko. Kajti ravno sedaj so vam mnogi ljudje pripravljeni pomagati. Težave, ki jih doživljate že zadnjih nekaj mesecev lahko zmanjšate. In, če tega ne storite sedaj, se bodo junija krepko povečale. Maj torej ni le mesec za zabavo, za druženje, temveč priložnost, da izboljšate odnose - s seboj!.

Srečanja, druženje, zabava!Ljubezen in odnosi

In v maju lahko počutje in zdravje izboljšate tudi tako, da se družite več z vam ljubimi ljudmi. In ne čakajte, da bi vas na druženje povabili oni. Vi ste tisti, ki lahko naredite ta korak - smelo, sproščeno in preprosto.  Postavite prioritete in se več družite s tistimi, ki so vam blizu. Družinske člane povabite s seboj tudi, ko greste med znance in sodelavce. Pojdite z njimi v gledališče, opero, pohod ali piknik. Razvajte jih in se jim posvečajte tako, da jim dobro in iskreno prisluhnete. Ni pomembno to, kaj si mislite vi. Ko v pogovoru prisluhnete svojim mislim, iz njihovih besed spoznate - sebe.

Pozorno zaključite posle in se zahvalite za pomočŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Lansko leto ni bilo lahko in vse, kar ste dosegli - ste si krepko zaslužili. Sedaj je čas, da vaše delo zaključite in se zahvalite za pomoč vsem, ki so vam v tem težkem času stali ob strani. Kajti prav gotovo ste ob sebi imeli pomočnika (ali dva). In tudi sedaj sprejmite pomoč, ko vam jo ponudijo, čeprav se vam ne zdi potrebna.

Ugodni smeri potovanja: Severozahod <-> JugovzhodIzlet. Potovanje. Selitev.

Potovanje proti jugovzhodu vas napolni z energijo; vam pomaga, da začutite sebe in rešite mnoge izzive, s katerimi se soočate že sedaj, a jih morda ne vidite, ko se vrnete na severozahod.

Podarite si čas - zase - v tišini, miru in mirovanju!Mesečna energijaPočutjeDruženje, zabava in ureditev življenjske okoliceMesečna energija

Letošnja majska 9KI energija Rdeča Kovina 7 še vedno ne nudi najbolj prijaznega okolja za vas. Kljub temu je precej bolj prijetna od aprilske. Kljub izzivom vam nudi kopico priložnosti za prijetna in prijazna druženja. Le-ta pa morate vi uporabiti v prid vašemu delovanju in izboljšanju odnosov z vašimi bližnjimi.

Turist v lastnem mestuPregled

Maj vam prinaša mnoge prijazne trenutke v okviru vam ljubih ljudi. Če vas zanese in potujete po svetu sami, pa se tokrat izogibajte bližjim priložnostnim intimnim srečanjem z neznanci. Raje se družite z družinskimi člani in prijatelji. Odprite srce in jim poklonite pozornost. Pozabite nase. Bodite kot me-ni(h). In mnogi ljudje vam ponudijo pomoč celo takrat, ko verjamete, da je ne potrebujete. Morda se vam res zdi odveč, vendar jo sprejmite, saj so oni tisti, ki pomoč potrebujejo in jim pri tem pomagate. S tem se odprete za pomoč, ko jo boste potrebovali vi. Sprostite se, poglejte na življenje iz zabavne plati. Ne prepuščajte se čustvom  a kljub temu ravnajte lahkotno, vedro, sproščeno, s polno mero zaupanja in kljub temu pozorno. Bodite odprtih oči in duha - kot ‘turist v lastnem mestu’.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan