Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
3    8   6

Maj je zahteven mesec. Kar naenkrat je prišel čas, ko morate opraviti vse, kar ste v preteklih mesecih načrtovali in pričeli, ne glede na področje življenja. Hkrati vas doleti tudi vse tisto, kar ste dosegli z navadami in s premalo pozornosti do sebe. Pojavijo se tegobe, na katere ste bili opozorjeni aprila, a niste delovali. Zato bodite odgovorni do sebe in pričnite s potrebnimi spremembami, ki vas vodijo do bolj zdravega življenja. To lahko naredite le vi, doktorji in doktrina - ne.

Pomembna sporočila iz okoljaLjubezen in odnosi

Ko iz vseh strani: od sodelavcev, od sorodnikov, od prijateljev in znancev; od vaših najljubših - slišite kritiko, se zavedajte, da človek deluje prav tako kot radio, prav tako kot internetni iskalnik. Če radio uglasite na peti program, ne bo sprejemal tretjega. In, če v iskalniku iščete vse v povezavi z besedo ‘trava’, vam iskalnik ne bo podal veliko rezultatov o odnosih v družini! Zavedajte se, da slišite le to, na kar ste uglašeni. Uglasite se drugače in vse okolje vam bo pripovedovalo nove vsebine!

Končno. Čas zaslužka!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Pa vendar to ni čas, ko bi le prejemali plačilo za vaše preteklo delo. To je čas, ko se morate za to, da zaslužek prejmete - potruditi. Kako? Tako, da še naprej opravljate delo, projekte, načrte, za katere uresničitev ste si prizadevali v preteklih mesecih!

Potujte v okviru vaših vsakdanjih potiIzlet. Potovanje. Selitev.

Kajti maj za vas ni ugoden za potovanja v nobeni smeri. Zadržujte se torej v okvirih vaših vsakodnevnih poti v preteklih nekaj mesecih.  Za podatke o selitvi, pa me povprašajte.

Pojejte skuhano in pospravite smeti.Mesečna energijaPočutjePlaninskega cvetja ne najdete v morju.Mesečna energija

Ni vse zlato, kar se sveti in ni vse slabo, kar ni dobrega okusa. Majska energija vam letos ni najbolj prijazna, to pa ne pomeni, da ne bi mogla biti dobra, ko jo uporabljate na pravi način. Samokritika je v tem času povsem odveč. In, ko se vam zdi, da vam drugi strižejo peruti in režejo liste, da vam ne dovolijo stopati naprej k vašim sanjam, se zavedajte, da ste to vi!

Vse zasluženo prihaja k vam!Pregled

Čeprav energija meseca ni vedno prijazna in prijetna do vas, je maj tisti čas, ko že dosegate mnoge rezultate vaših preteklih prizadevanj in aktivnosti, Kajti, če vam to, kar vam življenje daje, ni všeč, se vprašajte, kaj vse počnete ali tudi: česa ne počnete, ne delate. Svet materialnega življenja ima svoja pravila. Le sanjarjenje še nikoli ni prineslo materialnih rezultatov. Sanje so le način, da človek sebe spravi v akcijo. Da naredi prvi in nato drugi in tretji korak do ustreznih aktivnosti za doseganje rezultatov. Z majem in z letošnjim letom, boste vsak mesec priča doseganju vaših mesečnih in večletnih prizadevanj - aktivnosti (ki se jih zavedate ali pa tudi ne). Tako še naprej aktivno stopajte v smeri vaših življenjskih ciljev.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.