Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
2    7   5

Karma je najboljša učiteljica. Najpomembnejša sporočila so pove Le prisluhniti ji je potrebno in narediti korak naprej na vsakem področju, kjer vam daje sporočila ne glede na to ali vas ‘pohvali’ ali ‘graja’. Tako lahko vaše ustrezno in dobro ravnanje še izboljšate in iz vašega življenja pričnete odstranjevati tiste vaše navade in prepričanja, ki vas vodijo k temu, da ne delujete dobro za vaše dolgoročno počutje in s tem zdravje, pa čeprav vam te aktivnosti morda dajo trenutno zadoščenje. Poskrbite za debelo črevo in uživajte zelo balastna (sveža zelena), nesladka in nemastna živila.

Kdo je vaš pravi prijatelj?Ljubezen in odnosi

Maj vam prinaša veliko radosti, pa tudi boleče trenutke. Vse je odvisno od tega, kako delujete v vsakdanjem življenju. Vse pa vam prinaša skozi ljudi, ki so vam najbližji. Odveč je jeza nanje. Kajti dostikrat se niti ne zavedajo, da so oni tisti, ki so vam sporočilo prenesli. Tako je modro sprejemati sporočila karme in izražati hvaležnost zanje vašim najljubšim. Kajti ni vaš prijatelj tisti, ki vas vedno gladi le tako kot vam je všeč. Pravi prijatelj je tisti, ki vam pomaga, da je vaše življenje lepše in boljše. In, ker so vaše težave in problemi nalepljeni na vas, ste vi edini človek, ki te težave lahko reši.

Zgladite jih do visokega sijajaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Maj vam nudi odlično priložnost, da dokončno izpopolnite projekte v teku tako, da boste v prihodnjih mesecih z njimi uspešni pri vašem delu. Čeprav se vam zdi, da se stvari ne premaknejo iz mrtve točke, nadaljujte z izboljševanjem. Stopite na drug kamen in stvari poglejte iz novega zornega kota. Tako opazite zadeve, ki jh doslej niste videli.

Vse, kar potrebujete, prihaja k vam!Izlet. Potovanje. Selitev.

Res. V karmičnem času je tako, da vam ni potrebno potovati nikamor. Celo več. Če se odločite za pot, se nevede izmaknete temu, kar s svojim delovanjem kličete v vaše življenje.

Mesečna energijaSe zavedate sebe?Počutje in zdravje

Tako letna kot mesečna energija sta za vas podporni. Letna energija je lahkotna in v ljudeh sproža željo, da vam pomagajo. Maja stopate pod vpliv 9KI energije Rumena Prst 5. Za vas je podporna tudi ta. A to ne spremeni dejstva, da stopate v vaš karmični mesec. Ta vam pokaže, kaj delate dobro in v skladu z vami in z vašimi namerami, z vašimi iskrenimi in najglobljimi cilji. Vse to vam je (vsaj na začetku) podano na kar se da prijazen in prijeten način. Naj vas lahkotnost in prijaznost karmičnih sporočil ne zavede v misel, da sporočila niso vredna veliko. Sprejemajte jih z nasmehom na licih, s hvaležnostjo in z vso odgovornostjo, ki jo premorete.

Naredite korak naprejNe upirajte se resnici. Sprejmite jo!Pregled

Kar se vam zgodi v življenju - je resnica. In čemu se upirati temu, kar se je že zgodilo, ko pa tega ne morete spremeniti. Sprejmite resnico in se zavedajte, da so vse vaše radosti in vse vaše težave kot vaša senca: Sledijo vam povsod, ne morete se jih znebiti. Lahko pa radosti uživate in težave - rešite. In karmični mesec v letu, ko so vam ljudje na vsakem koraku pripravljeni pomagati je odlična priložnost, da rešite kopico vaših težav na vseh področjih življenja. A potrebno je - delovati.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.