Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

1    6   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Lahko reči, vendar izvedba ni tako lahka. Zahteva vašo nenehno pozornost, nenehno zavedanje o tem, kaj ste v resnici in aktivno delovanje na vaš, samo vaš osebni način, brez, da zrcalite vaše okolje. Da končno prevzamete odgovornost za vse, kar ste in kar doživljate - nase. Tako lahko rešite večino težav, ki ste si jih ‘nabrali’ v preteklih petih letih. Kajti te se pojavljajo in maj je odličen čas, da jih rešujete, namesto nabirate.

Čas za graditev (še) boljših odnosov!Ljubezen in odnosi

Letošnje leto vas nagrajuje z vsem, za kar ste si pretekla leta prizadevali. Nagrajuje vas tudi z vsem, kar ste počeli iz nezavednega ravnanja - iz navade. Sedaj je čas, da se pričnete zavedati vira vsega, kar se vam godi. In maj je odličen čas da okrepite vaša dejanja tam, kjer so vam posledice všeč in odnose še izboljšate, če pa vam niso všeč je sedaj čas, da takšne odnose kot si jih želite, pričnete graditi, ne glede na časovno obremenitev.

Okrepite uspešne dejavnosti prejšnjega mesecaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Če še niste nagrajeni tako kot vearjamete, da si zaslužite, nič hudega. Kajti čas plačila se začenja prav sedaj v maju. Le nadaljujte z dejavnostjo v začrtani smeri, kajti to ni čas za začetke na novih področjih. Delujte tam, kjer vztrajate že zadnjih pet let. Seveda pa je to dober čas, da v vaše aktivnosti vnesete še kakšen nov, še bollj produktiven, način delovanja.

Na sever ali pa na jug (po kompasu seveda)Izlet. Potovanje. Selitev.

Ti dve smeri sta maja meseca odlični za vaša (krajša) potovanja. Ne glede na to ali potujete proti sever ali proti jugu, boste dosegli marsikaj, kar ste si prislužili z vašim delovanjem v preteklih letih...

Mesečna energijaNaprej k sanjamPočutje in zdravje

Maja je z vami še večja moč inventivnosti in kreativnosti kot aprila. Kajti v tem času na vas najmočneje vplivata letna energija Bela Kovina 6, ki vam daje moč, energijo, vztrajnost in predanost vašim željam, nameram in ciljem in  mesečna energija Temnozeleno Drevo 4. Ta ni tako udarna kot energija Svetlozeleno Drevo 3, vendar vam daje vztrajnost in prodornost, dojemanje na več nivojih hkrati na način, ki ga drugi ljudje dojemajo in so sposobni delovati le redkokdaj. To moč lahko najbolje izkoristite, ko ne skušate slediti drugih ljudi ali jih zrcaliti ali jim delati usluge ali se jim upirati. Najbolje je, da se zavedate sebe vsak trenutek in sledite sebi. Tako boste dobili moč, ko vas nihče ne more ustaviti na poti k vašim sanjam.

Bodi kar si in energije bo na pretek!Začetek prejemanja pravega plačila!Pregled

Maj je čas, ko pričnete prejemati pravo ‘plačilo’ za vaše delovanje v preteklih petih letih - prav na vseh področjih življenja. Hkrati je to čas, ko lahko marsikaj še izboljšate ali pa zmanjšate delovanje tistih posledic vašega delovanja, za katerega ste verjeli, da je dobro, a vam ne prinaša dobrih sadov. A to zahteva vašo odločitev. Odločitev iz vašega bistva - iz vašega srca, ki zahteva, da sprejmete in sprejemate odgovornost za vse, kar doživljate. Za pravi napredek in srečo morate tudi v resničnem življenju postati to, kar ste v svojem srcu. S podobo, z besedami in z ravnanjem!

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.