Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

Seveda imate lahko kopico težav. Karma vam kaže nanje. A to pomeni, da jih lahko razrešite. Energija vas podpira. Težave pa so povezane predvsem z vašo preteklostjo, saj so vaše navade prav to. Preteklost ujeta v vzorce obnašanja, ki jih ponavljate znova in znova. In, ko želite narediti korak k boljšemu počutju, je te vzorce nujno spremeniti. Pa ne vseh naenkrat in ne brez sodelovanja z ljudmi, ki so to že naredili. Hkrati pa je potrebno narediti ustrezne korake takoj.

Svet vas podpira. Ljubezen je z vami.Ljubezen in odnosi

Energija 9KI zvezde Temnozeleno Drevo 4 je za vas močna podporna energija, ki vam omogoča, da odločno in jasno stopate naprej. To je čas za zaprisego vam in ljubljeni osebi, pa čeprav to formalno načrtujete šele v prihodnjih mesecih ali letih. Kajti zaprisežete si lahko brez prič. In poročite se lahko brez prič. Kajti, ko zaprisežete sebi, svojemu srcu, to čuti tudi srce vaše ljubljene osebe. In sedaj je dober čas za to. In, če še niste v takšni situaciji, je dober čas, da si takšen odnos zgradite. Pričnite takoj. Sedaj.

Nadaljujte z načrti. Pozorno z denarjem in dokumentiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Nadaljujte aktivnosti po vaših načrtih. Letošnje leto je odličen čas za dodelavo vsega, kar ste pričeli v preteklih dveh letih, malo da ne do popolnosti. Ker se vam ne mudi nikamor, ste lahko (morate biti) pozorni na vse detajle poslov. Kajti ravno junij je tisti čas, ko vas okolica že vpraša po dokumentaciji, po denarju, itn. Pozorno preberite vsako pogodbo, preden jo podpišite. Ko greste ‘v odnos’, preverite, kako lahko ta odnos končate in kakšne bodo posledice, če to storite.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav je potovanje v omenjenih dveh smereh ta mesec energijsko podprto, vam ne prinaša velikih ugodnosti. V vsakem primeru boste soočeni z izzivi. V enem primeru takoj, ko potujete na zahod in kasneje ko se vračate iz ciljev na vzhodu nazaj na zahod.

Okrepite si vaš organizemMesečna energijaPočutjeMočna podporna energijaMesečna energija

Vendar le takrat, ko se zanesete nase, ko verjamete v to, kar počnete, kar živite. Kajti energija vam je podporna, hkrati pa se lahko čudite, kako to, da stvari ne tečejo vedno hitro in gladko. Lahko se vam zdi, da ste zaviti srebrn ovojni papir, ki deluje kot ogledalo in vas le malokdo opazi.  In situacija je res temu podobna. In vidijo vas vsi, ki jih potrebujete. Vaša moč je tukaj, v tem trenutku. Zato ne glejte v daljavo. Kar je pomembno, je na dlani.

Nadaljujte pot. Vse je tik pred vami.Pregled

Dobesedno pred vami. Tako se je odveč ukvarjati s prihodnostjo. Vse, kar je pomembno za vašo prihodnost se dogaja tukaj, sedaj. Ko se ozirate preveč naprej, zgrešite to, kar je za vašo prihodnost pomembno - tukaj, sedaj. Kajti prihodnost si gradite z odločitvami, ki jih sprejemate sedaj. Prihodnji odnosi so posledica današnjih odnosov. Uspešni posli so odvisni od potez, ki jih storite danes. Ko želite videti v prihodnost, jo ‘potegnite’ v današnji dan. Kajti ne govorim o tem, da ne bi smeli videti tega, kar načrtujete. Ne. Le izgubljati se ni dobro v fantazijah prihodnosti, ker v tem istem času lahko spregledate to, kar se dogaja tukaj, pred vašim nosom.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.