Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

Junij vam ponuja kopico srečanj z različnimi ljudmi. Ponuja vam zabavo in na voljo so energijski napitki, alkoholne pijače; imate kopico možnosti ponočevanja in nesmiselnega trošenja energije. Po drugi plati vam mesečna 9KI energija ponuja možnost, da vaše počutje postavite ne le ‘na noge’, temveč na ‘zeleno vejo’. Vse to je odvisno od vas od usmerjenosti vaših misli in torej vašega obnašanja. Pa to ne pomeni, da se ne zabavate. Ne. Le zavedajte se, kaj v resnici hočete in kaj vam prinaša dolgoročno korist.

Privlačne priložnostiLjubezen in odnosi

Ko na vas vpliva 9 KI energija Vijolični Ogenj 9, vas ljudje opazijo; postanete še bolj karizmatični kot že ste in s tem tudi zanimivi tako za vaše bližnje kot za neznance. Postanete popularni. To je torej čas, ko vam ni lahko organizirati življenja tako, da bi bilo všeč prav vsem. A pomembno je, da vaše bližnje, vašo ljubezen obkrožate z vašo avro, ne glede na to kje ste in kaj počnete. Ko pa je to mogoče, pojdite v svet z vašimi najljubšimi. Podelite lepe trenutke z njimi in svetili vam bodo še v prihodnje.

En mesec za odlične priložnosti!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Do junija ste lahko že dojeli, da se vaše poslovanje spreminja. Z vami ostajajo le zvesti partnerji, za nove posle pa nekako ni priložnosti ali pa zvodenijo. Za kratek čas - za en mesec pa imate v juniju možnost, da opravite hitre in uspešne priložnostne posle. Pa ni potreben velik marketinški napad. Le vidni bodite in pozorni na zanimanje za vašo dejavnost. Delovati je potrebno v trenutku in posle tudi zelo hitro opraviti do konca - do plačila. Plačilo mora biti izvedeno pred 6. julijem letos.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

sta dve smeri v katerih je potovanje za vas ne le ugodno, temveč zaželeno. Še posebej velik uspeh dosežete na jugovzhodu, a naj se vam nikamor ne mudi, ko se vračata, sicer vam lahko postane žal...

Popularnost in počutjeMesečna energijaPočutjeČe nimaš kaj početi, naredi spremembo!Mesečna energija

Letošnja letna 9KI energija sama po sebi ni tista, ki bi vam bila naklonjena. Vendar je junija zaradi mesečne 9KI energije situacija krepko spremenjena. Vaša osebna KI energija je junija za vas življenjski izziv. Ko jo dobro in pravilno uporabljate, je to za vas nagrada in čas, ko vse teče lepše in boljše, ko ste močni in smeli; ko lahko izboljšate vašo situacijo na mnogih področjih življenja in si s tem izboljšate tudi vašo prihodnost.

Popularnost, zvestoba in nova potPregled

Že leta 2016 ste ugotovili, da vam takrat obstoječa življenjska pot ne ustreza več. Takrat ste se odločili za nov način življenja. Pričeli ste odstranjevati neželeno in več časa posvečati ljudem, stvarem in dogodkom, ki so za vas bolj ugodni. Nevede ali vede ste si izbrali novo življenjsko pot. Sedaj je resnica tu in junij vam kaže na možnosti prihodnosti in vas hkrati spominja na preteklost. Točenje solza za preteklost nima smisla. Z njo ste si zgradili to, kar imate sedaj. Junij pa vam daje priložnosti in možnosti, da na kratko izkusite življenje, ki se vam ponuja v naslednjih devetih mesecih. Izkoristite to priložnost, saj se boste tako v prihodnje laže odločali za vse tisto, kar je za vas dobro in vam prinaša želeno življenje.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.