Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

Junij je mesec sprememb. V telesu prihaja do tistih sprememb, ki ste jih v vaše energijsko polje privabili z vašim načinom življenja. Tako se lahko veselite izboljšanja počutja in ste hkrati pozorni na vse tisto, kar vam ni všeč in se pričnete zavedati, kakšen način obnašanja, življenja je tisti, ki bo neželene situacije odrinil. Kajti ravno letos imate odlično priložnost, da naredite korenite spremembe k želenemu, saj vam pri tem pomaga letna 9KI energija Vijolični Ogenj 9. Kako to narediti? Pokličite me.

Ljubezen spodbuja ljubezenLjubezen in odnosi

Vaša energija v mesecu juniju je velik izziv za vaše bližnje, še posebej za vašega partnerja. Kajti to je čas, ko se vaše srce zapira samo po sebi. To pa ne koristi ne vam in ni pogodu ljudem, ki vas ljubijo. Kajti čutite in prejmete lahko le toliko ljubezni kot jo je možno oddati skozi srčno čakro. In, ko ta ni široko odprta, to pač ni mogoče. In, ko potrebujete več energije, ko pričakujete bolj topel odnos vaših bližnjih do vas: odprite srce in ga ohranite odprtega. Ljubi vas z veseljem sprejmejo v svojo avro.

Postavite si mejeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Uredite dokumente, pospravite firmo in si privoščite dopust! No ja, zaželeno je tudi, da dokončate priprave za nameravane aktivnosti v mesecu juliju. Pa vendar si postavite meje. Spomnite se na ‘Paretovo pravilo’. Ne izgubljajte časa po nepotrebnem. Kajti v resnici nobena stvar v materialnem svetu nikoli ni dokočana. Ko živite uravnoteženo življenje, vse dokončate prej in z večjim zadovoljstvom. Kajti to pravilo pravi takole: ‘Osemdeset odstotkov (katerekoli) naloge je opravljeno v dvajsetih odstotkih časa.’

Sreča SlovencevIzlet. Potovanje. Selitev.

Sreča Slovencev je v tem, da imamo vse na dosegu roke. Tako si lahko privoščimo izlet ali dopust v planinah ali na morju; v gozdu ali na golfu brez, da bi veliko potovali. Kajti potovanja daleč za vas junija niso zaželena.

Spremembe so neizbežneMesečna energijaPočutjeSrčna čakra in energijaMesečna energija

Mesečna energija vam ni najbolj naklonjena. V tem času je to zato, ker srčna čakra ni odprta. Tako vas ljudje ne čutijo kot običajno. A vi ste tisti, ki s to energijo lahko upravljate. Vi ste tisti, ki lahko zavestno pomagate ljudem, da se vam lahko približajo. Odprite srce čistim in lepim. Ne dovolite jim, da se sprehajajo skozi srce ‘z umazanimi čevlji’. Le dopustite, da vidijo vanj in čutijo z vami ali pa vas vsaj sprejemajo.

Uporabite znanje in ljubeč odnosPregled

Človekova sreča je, da ima probleme. Kajti, če probleme ima, jih tudi rešuje in reši. Prav tako kot ste vi lansko leto rešili mnoge probleme, še toliko laže rešite tiste, ki se pojavljajo letos junija. Kajti letošnja energija je tista, ki vam pomaga, da vse stvari stečejo lažje in hitreje. Tako težav nikar ne ‘rešujte’ tako, da zaprete oči in počakate, da mesec mine. Ne želite si, da bi bile težave manjše, saj ne bodo, ker so že tu. Raje si želite, da ste vi boljši In zaradi izkušenj lanskega leta tudi že ste boljši! Morda se velja spomniti, da trma pri odnosu z otrokom in z živlmi ne pomaga prav nič. In ker smo ljudje vse življenje tudi otroci, je bolje uporabiti topel in ljubeč odnos tako do soljudi kot do sebe. In življenje prav gotovo teče lepše in boljše.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.