Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
3    8   4Pokloni mi kavo

Močnejši in bolj mogočni ste kot si sploh lahko predstavljate. Ne le vaše delovanje, temveč predvsem vaš pogled na svet in odločitve o tem, kaj spustite v vaš svet in kaj je tisto, kar pustite zunaj je tisto, kar vpliva na vaše počutje in na vašo energijo in na počutje. Vi ste tisti, ki oblikujete vaše razpoloženje. In razpoloženje oblikuje počutje. Dolgoročno delovanje je zelo pomembno. Sedaj je čas, da se odločate za pravo razmerje med zabavo in časom, ki ga posvetite le vam v miru, tišini in mirovanju.

GostoljubjeLjubezen in odnosi

Junija se radi zadržujete v družbi ljudi. Priložnosti za druženja in za zabavo prihajajo kot po tekočem traku. In to je čas, ko lahko te priložnosti uprabite ne le za to, da bi se zabavali, temveč in predvsem, da spoznavate ljudi v vaši okolici in s tem - sebe. Tako je junij odličen čas, da niste le gost, da niste le tisti, ki se zabava. Bodite tudi gostitelj. Tisti, ki gosti druge in naredi vse, da se ti ljudje dobro počutijo v vašem domu, v vaši bližini, da ste vi tisti, ki jih tiho in prijazno potrežete in jim prisluhnete. To je lahko vaš najbližji...

Zaključevanje krogaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Junij je za vas lahko uspešen poslovni mesec. Seveda je to odvisno od vašega delovanja v preteklih petih mesecih, ko ste že stopili na novo pot, na druge vsebine ali na drugačen način dela (če ste se tega zavedali ali ne). Maja ste doživeli (ne)uspešnost vaših aktivnosti in junij je tisti, ko vidite prave rezultate in resnično uspešnost vašega posla. To je dober čas, da iztržite še ‘zadnje kose’ in, da napeljete čim boljše odnose z vašimi sodelavci in s poslovnimi partnerji, ne glede na vaše ‘nove’ odločitve.

Pot na jugovzhod naj bo kratka...Izlet. Potovanje. Selitev.

... in ob vračanju naj se vam prav nikamor ne mudi. Pozorno preglejte vse dokumente in shranite denar, preverite račune. Ne ozirajte se v daljavo, raje poglejte pod prste. Druge poti za vas niso ugodne.

Akcija - zabava - mirovanjeMesečna energijaPočutjeZabavna modrost ali modra zabava?Mesečna energija

Junija gostujete v hiši 9 KI zvezde Rdeča Kovina 7. Čeprav njeno delovanje ni povsem po vašem okusu, pa vam godi bolj kot tista - prejšnji mesec. Če ne drugega, je to bolj sproščen čas, ko vam mnogi ljudje stojijo ob stani, še posebej, ko se vi zanimate zanje in uporabite vso vašo modrost tako, da ohranjate svojo energijo in kljub temu opravite vse obveznosti in pričakovanja, ki ste si jih pripravili za mesec junij.

Modra lahkotnostPregled

Kogostujete v hiši 9 KI zvezde Rdeča Kovina 7, stvari postanejo jasne. Ljudje so vam pripravljeni pomagati na vsakem koraku. V vas se porodi želja, da bi iz življenja, iz posla, iz odnosov iztržili več. Pa vendar se to zgodi le takrat, ko se sprostite, ko posvetite svoj čas vašim bližnjim in najljubšim. Ko sprejmete pomoč iz okolja, ki je ne potrebujete in od ljudi, ki vam morda niso niti znani, niti vam niso všeč. To je čas, ki ni za hitro akcijo, ki jo vi obvladate, to je čas za preprosto sprejemanje okolice; čas, ko postrežete vaše najbližje in se izognete intimnim stikom z neznanci v neznanem okolju. Sprostite se in si privoščite čas zase v miru in v tišini.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.