Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
2    7   6Pokloni mi kavo

Junija na lastni koži in v lastnem telesu občutite, kako pozorni ste do vašega lastnega telesa, do edinega ‘vozila’ s katerim lahko doživljate to življenje tukaj. Maja vas je karma pohvalila za vse dobro in pokazala na vse, kar lahko zase naredite boljše. Junij je tisti, ko so rezultati tu. Za to, da spremenite to, kar vam ni všeč je potrebna takojšnja odločitev - sprememba obnašanja in bo potrebno dolgoročno in ustrezno delovanje za izboljšanje počutja. Če niste uspešni - ali delate prav?

Odprite srceLjubezen in odnosi

Odprite ga in naj ostane odprto. V vašo prijetno avro objemite svoje ljube, a tam, kjer nimate kaj početi, se ne zaustavljajte preveč. Kajti junija imate vse preveč dela, vse preveč opravkov, da bi se lahko zaustavljali tam, kjer ni potrebno in opravljali dela, za katera vas nihče ni prosil. Stopajte po svoji poti. Po poti vaših idej, sanj in načrtov. Red in disciplina sta vaša prijatelja, vendar le, ko ste ves čas - prijazni. Najprej do sebe, do domačih, do sodelavcev in nato do vseh, ki jih srečujete v življenju.

Rezultati so vse bolj obetavniŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Junij je mesec, ko k vam prihaja nagrada za vaše delo. Do izraza prihajajo vaša prizadevanja na mnogih področjih vašega delovanja. Sedaj jasno vidite in občutite področja, kjer ste za vaše delo nagrajeni in tudi tista, kjer za vaša prizadevanja ne dobite nič drugega kot lastno zadovoljstvo. Za dobre rezultate modro razporedite čas glede na to, kaj hočete doseči. Plačilo je tu, vendar se morate zanj še vedno potruditi, delati. A v delo lahko spet vpletete večjo radost in večjo strast, saj čutite uresničevanje vas samih...

Še naprej - doma!Izlet. Potovanje. Selitev.

Če ste maja potovali, ste si ‘zmešali’ karmo in življenje. Sedaj pobirate rezultate vaših aktivnosti. Potovanja vam ta mesec zmanjšajo pošteno pridobljen zaslužek. Pa ne le denar.

Vse (dobro in slabo) se zbiraMesečna energijaPočutjeVire uporabljajte pametnoMesečna energija

Iz energijsko podporne in karmične hiše 9 KI zvezde Rumena Prst 5 se premaknete v 9 KI hišo Bela Kovina 6. Čeprav ne podporna, vam je ta energija prijazna. Še posebej to velja, ko se zavedate, da delo na sebi spremeni ves vaš svet - torej tudi obnašanje ljudi v vaši okolici. Kajti ravno junij je tisti, ko so rezultati delovanja bolj opazni kot običajno. Energije je dovolj, ko je ne trošite za akcije, za katere vas nihče ni prosil.

Prijaznost, delo, red in disciplinaPregled

Ko človek gostuje v 9 KI hiši Bela Kovina 6, življenje ni enostavno. Nasprotno. Zahtevno je. Pa to ne pomeni, da ne bi mogli opraviti vsega, kar ste si zastavili. Lahko opravite. Vendar je pomembno, da imate red in disciplino, ki ju tudi upoštevate. Redno in zgodnje vstajanje, skrb za telo in dušo so ravno tako pomembni kot opravki ‘fizična’ dela, ki so prinašalci vaših aktivnosti. Ne opravljajte nepotrebnih del in opravljajte eno aktivnost naenkrat. Zbrano in aktivno. Prijaznost pa vam ob tem pomaga, da ste zadovoljni vi, vaši bližnji in seveda vsi, ki jih srečujete v vašem vsakdanu. Odklopite yt in tv in si privoščite počitek v naravi in v postelji.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.