Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Naroči se
na
dodatne
Devetzvezdni KI
Informacije

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

In tako vam mehurček zrcali tudi vse odločitve, ki podpirajo vaše življenje, s katerimi si izboljšujete počutje in zdravje in seveda tudi vse tiste, s katerimi si ga krhate in mu jemljete moč. Tako je julij kot vse letošnje leto odlično za spremembo načina življenja, za odločitev za dober življenjski slog, ki podpira vse vaše bitje. In sami veste, da vas življenje letos, še bolj pa ta mesec jasno pohvali za dobre poteze in vas ‘kara’ za vse, kar zase ne delate dobro. Ne poslušajte mene. Poslušajte življenje! Karmo.

Gledališče v hišiLjubezen in odnosi

Neverjetno je, kako karma deluje ustrezno za vsakega od nas. Za vsakega najde najboljši način, da mu sporoči to, kar vsak globoko v sebi ve - a ne upošteva, ker ‘pusti’, dovoli okolici, da ga prepriča v nekaj, za kar tudi ve, da ni ustrezno, da zanj - za vas - ne deluje. In karma za vsakega od nas najde način, da mu na najbolj jasen način sporoča, kje so odnosi odlični; kje in kaj je potrebno spremeniti, da se odnosi izboljšajo. Kajti vse vaše težave so ves čas ‘prilepljene’ na vas! Mar ni tako? Kje je torej rešitev?

Natančen pregled in poliranjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ker karmična energija deluje na vseh področjih, je prav enako v poslu. To je torej odličen čas, da karmo uporabite v vaše namene; v vaše dobro. Kajti karma v tem času za vas sodeluje tako, da vam potrebno informacijo vrne najkasneje v devetih dneh. Tako v vašem poslu lahko opazite vse prednosti in vse slabosti (posla, izdelka, projekta, ...). In ne le to. To je odličen čas, da napake odpravite, pomanjkljivosti izboljšate in vse, kar je že dobro, še loščite do visokega sijaja. Uspeh je zagotovljen.

Vse, kar potrebujete, PRIHAJA k vam!Izlet. Potovanje. Selitev.

In PRIDE. Če le vi ne ‘pobegnete’ na dopust, na poslovno pot ali na predolg vikend. Res. To ni čas za potovanja. In, če slučajno potujete in občutite, da se je potrebno vrniti domov. Naredite to takoj. Počasi, mirno, odločno.

Stopite v akcijo - izboljšajte počutjeMesečna energijaPočutjeMehurček možnosti, idej, uresničitve, čakanja...Mesečna energija

Takšen ‘mehurček’ vas je objel in zajel že s februarjem, vendar je vse močnejši in vse bolj jasno kaže na vse, kar ste v življenju že uresničili; kaže na to, kar počnete in imate možnost narediti boljše in lepše in v tem istem karmičnem mehurčku so tudi vsa omahovanja; zavržene ideje o uresničevanje vaših idej in razcvetu vašega srca in vsega kar ste. V stenah mehurčka se zrcalijo slike vašega življenja...

Začetek rasti vsega, kar negujetePregled

In naredite vse, kar je v vaši moči, da se pričnete zavedati, kaj vse ‘negujete’. Kajti negujete tudi vse, kar puščate ob strani, pa je morda potrebno vzdrževati na sprejemlivi ravni kot preveč bujno rastoč cvetni grm - ki ga imate radi, ki je celo koristen - vse dokler ne postane edina rastlina v vašem vrtu. In Karma vam pri tem pomaga. Vsak dan, vsak trenutek. Le sprejmite resnico in našli boste tudi rešitev. Kajti rešitev ni tista, ki jo poznajo drugi. Rešitev vašega izziva lahko odkrijete, naredite le vi. Da bi se zavedeli, kako pomemben je ta trenutek v vašem življenju vas vabim na ogled letnega predvida in 9KI koledarja 2018.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.