Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Naroči se
na
dodatne
Devetzvezdni KI
Informacije

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

Ni pomembno kako mladi ste in koliko let imate. Sebe poglejte in začutite takšne kot si želite, da bi bili v najlepših in najboljših sanjah. Kdor ne naredi prvega koraka na poti na Triglav, tja nikoli ne bo prispel. Nato to podobo ohranjajte v sebi. 9KI zvezda Temnozeleno Drevo 4 bo skupaj z drugimi energijami prispevala, da vsak dan naredite ne en, temveč veliko korakov, da bi se približali vašemu idealu, ki ga nosite v sebi. In cilje postavite visoko, ko se spomnite, pa tudi zavestno naredite to, kar je dobro za vas.

Vse se razvijaLjubezen in odnosi

Letošnje leto je za vas najboljši čas, da negujete ljubezen do sebe in s tem tudi ljubezen do ljudi v vaši bližini, ne glede na to ali so to znanci, prijatelji, družinski člani, sodelavci ali le obiskovalci naključne trgovine, kjer ste ta trenutek. Ko negujete prijazen odnos do soljudi; ko jim namenite nasmeh in drobno pomoč - odpirate srce. In tako bo tisti, ki vas ljubi začutil vašo toplo in veliko ljubezen, ki vam je ni lahko pokazati svetu, pa čeprav jo težko pokažete. In razvije se tudi ljubezenski odnos. Bolj kot pričakujete...

Čas za lastno potŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav še ni tako bogat kot si želite, pa se posel razvija iz dneva v dan. In, ko stopate na novo poslovno pot; menjate področje dela ali celo podjetje - bodite pozorni na to, kaj podpisujete. Brez strahu. Ta je odveč. Vendar naj vam nova pot ne le omogoča rast; podpira naj jo: S časom, z denarjem; z rednimi izobraževanji;  s spodobnimi nagradami za uspeh. In vse naj bo jasno zapisano. Priporočam, da vsak dokument prečita tudi vaš dober prijatelj.

Največ, najlepše in najboljše je domaIzlet. Potovanje. Selitev.

Iz juga vas vabi bogastvo;  iz vzhoda denar; stabilnost je na jugovzhodu. A nobena od teh poti za vas ni podporna za potovanje. Za selitev je ugodna energija proti jugozahodu. A to le julija in novembra.

Kako sebe vidite, občutite v najboljši podobi?Mesečna energijaPočutjeNežno, globoko prodiranjeMesečna energija

.. to je moč 9KI zvezde Temnozeleno Drevo 4, ki letos in še posebej julija prehaja v vas, ko gostujete v njeni hiši. Če imate žive sanje in jasno začrtane osebne cilje, vas ta energija podpira še bolj in tako s sproščeno lahkoto uresničujete mnoge vaše ideje, ki se do sedaj niso premaknile naprej. In želje, cilje je dobro imeti tudi na poponoma osebnem področju, kajti na ta način vam ta energija prija in koristi še bolj.

Vse, kar potrebujete je tik pred vamiPregled

Tako je pomembno, da vaš pogled iz daljave, ki je ne morete doseči danes niti v vaših sanjah, preusmerite na to, kar je tukaj in sedaj. Kajti ravno tu, v vaši najbližji okolici je rešitev, obstaja način; se gibljejo ljudje; lahko dobite sredstva, znanje - da dosežete tisto, kamor sili vaš um in vaše oči. Kajti vaše sanje so uresničljive laže kot si mislite in hitreje kot načrtujete. Vendar pa je za to potrebno odpreti srce in odklopiti staro znanje in nedelujoče izkušnje. Poglejte na svet kot da imate sedem let, ko omejitev ni bilo. Bile so lmožnosti, priložnosti in ideje. In prav takšne so z vami tukaj in sedaj, ko odvržete skozi življenje pridobljene omejitve, ki jih nosite s seboj.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.