Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Naroči se
na
dodatne
Devetzvezdni KI
Informacije

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Kot sem poudaril že v prejšnjem odstavku, povečana mera energije ne pomeni, da je kar naenkrat vse v redu in, da ni nikakršnih težav. Te so povezane s presnovo sladkorja in z bolečinami v mišičnem tkivu po vsem telesu, težave v trebuhu in sklepih. Nežno in redno gibanje na svežem zraku, dovolj vode in čista hrana: čimveč zelenjave - ne sadja - iz lastnega vrta ali čimbolj naravno vzgojene, zelo pomaga, saj izboljša odportnost in nahrani telo tako z minerali kot z vitamini in aminokislinami.

Razdajanje je odvečLjubezen in odnosi

Ko začutite, da se razdajate; da vam za vaš trud in delo nihče ni hvaležen je že prepozno. Vi ste odgovorni za to, kaj počnete in kdaj! Opravite svoje delo; obveznosti drugih, pa pustite njim. Naj le opravijo svoje naloge. S to odločitvijo lahko ohranite toliko moči, da ste še vedno tolerantni in prijazni. In, ko vam to ne uspe, povejte vašim bližnjim svoje občutke o tem, kar se vam dogaja. Še enkrat: občutke nezadovoljstva zaupajte takoj ko to zmorete mirno. In nej ne bodo očitki. Pripravite se na presenečenje!

Pripravite se na nove začetke!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Da. Pripravite se na načrtovanje in učenje. To ne pomeni, da ne boste smeli v akcijo. A ta naj bo premišljena in izvedena res počasi. Ne le julija, tudi avgusta. Kajti julija imate odličen čas za to, da se pripravite na jesen. Načrtovano in dobro. Kajti letošnje leto ne tolerira hitrih, nenačrtovanih dejanj. In, ko ste dobro pripravljeni, ko načrtujete to, kar teče gladko in ste pripravljeni tudi na situacije, ko ne gre vse kot po maslu - vas ne preseneti nič. Tako bodo uspehi v času jeseni in zime - večji.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta res ugodni smeri za potovanje v juliju. Potovanje, še posebej selitev na jugovzhod vam lahko prinese nov dom ali novo podjetje. Potovanje proti severozahodu pa globok vpogled vase...

Obnova telesaMesečna energijaPočutjeNova močMesečna energija

Mesec julij ti je energijsko podporen. To ne pomeni, da lahko počneš karkoli in kadarkoli brez, da bi imel-a mejo. To pomeni le, da imaš več energije in večjo moč. Vendar pa se energija še vedno pretaka počasi in čeprav je ne zmanjka, ne teče dovolj hitro, da bi lahko obnovil-a potrebe takrat, ko pretiravaš: z delom; z nespečnostjo; s hitrostjo itn. To je odličen čas, da nadomestiš energijo, ki jo je bilo prejšnje mesece vsak dan manj.

Ni vam potrebno biti dolgčasPregled

Že res, da letošnje dogajanje ni niti približek tistega, kar vas čaka prihodnje leto in naprej, vendar imate dovolj dela: Lahko se učite, načrtujete ali pa le krepite lastno telo tako, da nabirate znanje in spreminjate vaše navade, da podprejo vaše celotno bitje. Najbrž je to celo najbolj pomembno. Kajti že meseci, ki so pred vami bodo veliko bolj dinamični, bolj polni aktivnosti kot meseci do sedaj. (In tudi ti niso bili dolgočasni). Kaj šele leta, ki so pred vami. Ne vem vam napovedati, kaj vse boste doživljali. Povem pa vam, da tako dinamičnega časa v vašem življenju še ni bilo.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.