Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Naroči se
na
dodatne
Devetzvezdni KI
Informacije

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

Naslov sodi med medosebne odnose, mar ne? A tokrat je njegova vsebina še kako pomembna tudi zato, da ohranite svojo energijo in jo uporabljate le tam, kjer to res želite in kjer je to potrebno. Vaše počutje je popolnoma odvisno od vaše energije. S tem je povezano tudi vaše zdravje. Tako si poleg nasvetov: Ne izpostavljate se vročini; premočni svetlob. Izogibajte se bližine ognja in vsem vročim predmetom in situacijam. Izogibajte se alkohola in začinjenim jedem in upoštevajte naslednji odstavek.

Ves svet vas želi za družbo!Ljubezen in odnosi

In, ker se ne morete hkrati družiti z vsemi, ki si vas želijo v svoji bližini, je najbolje, da ste vi tisti, ki si izbirate ljudi, s katerimi si res želite biti - sedaj in v prihodnje. Kajti ogenj, ki gori v vas; energija, ki jo čutite v svetu - je vaša lastna energija. In nikar ne mislite, da je v vsakem trenutku neskončna. Uporabite jo za druženje v situacijah, ki vam prinašajo vizijo; ki krepijo odnose z ljubimi ljudmi; ki vam obljubljajo in že prinašajo boljše življenje. Izkoristite priložnost: Vi ste na odru in iz odra se odlično vidi vse. Opazujte.

Nore možnosti in priložnosti!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Vse, kar je zapisano v predvidu doslej, je za vas pomembno tudi pri oblikovanju vašega posla in vseh aktivnosti povezanih z njim, ne glede na to ali ste ključni manager v velikem podjetju; samostojni podjetnik ali ‘le’ zaposleni v podjetju. Kajti ta mesec so vaše možnosti praktično neomejene. Omejujete jih le vi. Tako je bolje, da jih raziskujete in uporabite tiste, ki podpirajo vaše načrte, vaše želje in vaše sanje - ki podpirajo vašo življenjsko pot. Prečitajte si letni predvid tukaj in v letnem 9KI koledarju!

Presneti ‘Devetzvezdni KI’Izlet. Potovanje. Selitev.

Tako ne obstajajo pravi razlogi za potovanja. In toplo vam odsvetujem potovanje v smeri jug ali sever. Na ta način lahko izničite vse prednosti, ki vam jih je letošnje leto prineslo in vam jih še ponuja. In Devetzvezdni KI vam le pomaga, da iz vašega življenja naredite več in bolje - DANES!

“Če nimaš kaj početi, tega ne počni tukaj”Mesečna energijaPočutje‘Saj to je NORO’!Mesečna energija

Ali ste verjeli, da je letošnje leto dinamično? Da bolj ne more biti? Sedaj veste, da ni tako. Lahko je še bolj dinamično. Svet od vas ‘zahteva’ še več pozornosti in več časa. Vsak vas vidi in vaša karizma je všeč malodane vsem (znancem in neznancem) v vaši okolici. Sedaj ste ‘v soju odrskih luči’ in v središču dogajanja vsega, kjerkoli ste in karkoli počnete. Zato se ne skušajte skriti. Raje pokažite svoje adute.

‘Finalni nastop’Pregled

Ah, pa to ne pomeni, da je zadnji. Ne. A je zadnja, res odlična priložnost, da vidite, slišite in občutite možne poti vašega življenja. Na izkušnje, ki jih pridobite julija (in letos vse leto) glejte kot na možnosti izbire poti vašega življenja (dobesedno). Tako je modro, da ste vedno spočiti, naspani. nahranjeni (z vodo, z zrakom, s prosim časom v tišini, miru in mirovanju). Tako se boste vsak trenutek zavedali, ali imate tu in sedaj kaj početi - ali je bolje, da se poslovite in izkusite kaj drugega, ali pa si enostavno poklonite čas zase, da si spočijete in pripravite za naslednji ‘Nastop’!

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.