Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Naroči se
na
dodatne
Devetzvezdni KI
Informacije

4

9

2

3

5

7

8

1

6

1    6   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Pokloni mi kavo

Močna energija ne pomeni vedno to, da se počutite odlično. To velja za vas le v primeru in na tistih področjih, kjer ste vašo pozornost, vašo energijo tudi v resnici dnevno uresničevali skozi dober in vam podporen življenjski slog. Na področjih, ki ste jih zanemarjali ali pa ste bili premalo pozorni nanja, se lahko pojavijo težave. Hkrati se zavedajte, da ste v tem času močni. Tako močni, da ste nevarnost sebi. Tako ne pretiravajte s fizičnimi aktivnostmi in pozorno ter nežno ravnajte s svojim telesom.

Ostrina in prijaznostLjubezen in odnosi

Ostrina in prijaznost na videz ne gresta vedno skupaj. A julija je to za vas velik izziv, ki ste ga sposobni rešiti brez težav. A to velja le v primeru, da ste ves čas pozorni na vse, kar se dogaja v vaši okolici in predvsem v vas samih. Tako lahko ‘ujamete’ trenutek, ko se na ‘zunanjo’ grobost in ostrino odzivate z enako mero. Spomnite se: vaša energija je kot voda: Že res, da odseva resnico, vendar se tudi prilagodi situaciji. Ko vanjo prileti kamen, ga sprejme tako prožno in mehko, da ji ta ne naredi nobene škode.

Uresničevanje prizadevanjŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Julij je za vas čas počitnic in dopusta v primeru, da so to vaše sanje, da je to vaš cilj že dalj časa in ste v vsakdanjem življenju tako uspešni, da ste si že uredili stalen pritok sredstev. Če ni tako, pa je julij čas uresničevanja vaših sanj, želja in ciljev, ki jih ne negujete le zadnjih nekaj mesecev, temveč tistih, za katere delujete že vsaj zadnja štiri leta, če ne že več. To ni čas za kampanjsko, temveč čas za zbrano, organizirano, premišljeno delovanje, ko imate še vedno dovolj časa za življenje.

Imovina, bogastvo, denar,...Izlet. Potovanje. Selitev.

Na jugovzhodu vas čaka premoženje, imovina. A, če potujete v tej smeri, vas čaka tudi nepričakovano in nemilo presenečeje. Ob vračanju pa se boste morali soočiti z vašo osebno karmo. So boljše poti za potovanje!

Izraz preteklih dejanjMesečna energijaPočutjeMočna podporaMesečna energija

Julij je za vas res čisto poseben mesec. Čas, ko prejemate energijsko podporo iz vsega okolja. In to ni čas, da bi skušali vso podporo vračati na način, na katerega jo prejemate. Ne, to je čas, da jo sprejemate takšno kot je in jo dajete tako, da opravite vaše obljube, vaše načrte, vaše delo. In delo ni ‘tlaka’. Delo so tudi in predvsem vse obljube, ki ste jih dali sebi glede obnašanja, zdravja, vzdrževanja energije, telesa in duha.

Zaslužek enak ustreznosti delovanjaPregled

Julij 2018 je ‘najmočnejši’ mesec v letošnjem letu. Najmočnejši, ko je tudi najbolj pomembno, da ste pozorni na vsak korak v vašem življenju, ko sto odstotno upoštevate najboljši življenjski slog, ki ga zmorete in ki obsega vsa področja vašega življenja. Najprej telo, nato čustva, ljubezen, duh in medsebojne odnose kot nato tudi širše delovanje v družini, širši skupnosti in v poslu. Vsaka dejavnost naj ima svoj čas. In nikar ne mislite, da časa ni dovolj. Poglejte le, katere stvari v vašem vsakdanu niso pomembne - in jih spustite: tv nanizanke, yt, kopica sporočil,... In uspeh je vaš!

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.