Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Vijolicni Ogenj 9

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

9    4   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Lani oktobra ste prejeli karmična sporočila o vašem počutju in vašem zdravstvenem stanju. Prav mogoče je, da ste v zadnjih dveh letih kljub intenzivnemu življenju pridobili kakšen kilogram maščobe; da ste bili prevečkrat v stresu; da ste premalo spali; popili preveč kave in tudi preveč delali. Če ste novembra pričeli spreminjati življenjske navade, ste lahko že na boljšem, če ne, vas ravno energija meseca januarja jasno spomni na tista področja, ki jih je nujno spremeniti - takoj!

(Ne)Razumevanje in LjubezenLjubezen in odnosi

Ali veste, čemu se obnašate tako kot se? Ali res razumete, čemu niste zadovoljni s seboj in z vašim načinom življenja? A če se razumete vi, ni potrebno pričakovati, da naj vas razumejo tudi vsi okoli vas. Sprejmite jih takšne kot so in edina stvar, za katero jih lahko prosite je, da oni sprejmejo vas - takšne kot vas vidijo. Kajti za situacijo niste krivi niti vi in niso krivi oni. Kajti mesečna energija naredi okoli vas nekakšen energijski sloj, skozi katerega se vse informacije spremenijo. Ostane edino ljubezen.

Trdo deloŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav je tu omenjeno, da je leto za vas ugodno, pa letošnji januar ni najbolj ugoden za vaš posel. Lahko celo prinaša preobrat. In odveč se je preveč upirati energiji. Boljše je, da delate svoje delo ali pa se končno odločite, v katero smer boste šli. Kajti v tem času niste ravno dobro plačani za vaše delo. Vendar, če delate dobro in prav, bo prišla nagrada kasneje - lahko že prihodnji mesec, ko bodo tudi drugi pogoji za vaš posel (kratkoročno in dolgoročno) veliko bolj ugodni.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Proti vzhodu in nazaj ali pa v nasprotni smeri, so ta mesec dobre destinacije za vaša potovanja. In, če imate kaj početi, je dobro, da potujete, kajti s februarjem se prične vaše karmično leto, ko potovanja in selitve za vas niso zaželene in ne bodo prinašale dobrih posledic, ne glede na to, kako dobro bo situacija izgledala prej.  Nikakor ne potujte proti JV, SZ, J in severu.

OdločnoMesečna energijaPočutjeČas spremembeMesečna energija

Letna energija vam je še vedno naklonjena. Kljub temu, da vam mesečna energija jemlje malo moči, pa je za vas zelo koristna, ko modro uporabite vašo inteligenco, jasen pogled v prihodnost, s premišljenim načrtovanjem in ohranjanjem miru v kritičnih okoliščinah trenutkov nezadovoljstva, ki se pojavijo kot strela z jasnega. Januar je čas, ko se točno zavedate, s čim ste zadovoljni in česa se hočete na vsak način znebiti. Tako je januar čas preobrata, čas, ko se končno odločite za novo pot.

Premišljeno in načrtovanoPregled

Že dve leti je, kar imate v sebi več moči, večje upanje in več energije. Pa vendar to še začetek ni. (Saj ste prečitali lanski letni predvid, mar ne?) Če niste, ste zamudili veliko. Pa ne za preteklost, temveč za prihodnost. Kajti vi, ki ste rojeni pod 9KI zvezdo Vijolični Ogenj 9 ste dolgoročno v najboljšem položaju med vsemi devetimi zvezdami. Da pa bi takšno danost kar najboljše izkoristili se je nanjo dobro pripraviti, se je zavedati in poznati časnovne okvire, da od nje dobite največ, kar se da in da hkrati ohranite ali celo izboljšate tudi počutje, fizično kondicijo in seveda tudi zdravje. Ne glede na to, kje trenutno ste, imate še vedno možnosti. Ne le, da se dotaknete neba. Lahko poletite po njem in varno pristanete na vaših velikih ciljih.