Horoskop - Predvid:Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Prst 8

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

8    3   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In januar je čas, ko veste, kaj ste si prislužili na svojem telesu. Rezultati so tu in nima smisla tiščati glave v pesek. Bolje je, da vidite resnico. Da se pričnete zavedati resnične situacije, resničnega počutja in stanja vašega telesa in naredite potrebne spremembe k bolj podpornemu načinu življenja. In tu so ljudje, ki so vam pripravljeni pomagati. Nikar se ne zapirajte vase, češ, da vi že vse poznate in znate. Če bi bilo tako, mar ne bi bili bolj zdravi, mar se ne bi bolje počutili. Prisluhnite tistim, ki znajo. In v akcijo.

Preprosto blizuLjubezen in odnosi

Prav prijeten in prijazen čas je lahko januar. Ko le sprejmete možnost, da lahko imate tudi vi več prostega časa. Da si lahko privoščite čas, ki ga poklonite sebi in svojim najbližjim. Pa še nekaj je lahko zanimivo in čudovito. Ko postanete bolj dostopni in si dovolite, da vam ljudje priskočijo na pomoč ali pa jih za pomoč celo poprosite, boste v prihodnje za to nagrajeni bolj kot si lahko predstavljate. Zato zaupajte bližnjim to, kar si zase in zanje želite doseči v prihodnje. Gregorjevo je blizu. (Pa veste, kaj to pomeni? Zares?)

ZaključevanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

December je bil za vaš posel uspešen natančno toliko, kolikor ste ustrezno delovali vi. Prišlo je plačilo za opravljeno delo. Vendar ‘inkasa’ še ni konec. Ko vsaj nekaj energije še vložite v tekoče delo, plačilo še pride.  Vendar sami veste, da se ta del kmalu konča. Potrebno je stopiti naprej in nadgraditi začeto. Ko se tega zavedate, je sedaj dober čas, da stopite v pogovore z zaupniki in s partnerji, na katere računate v prihodnje. Saj še ni potrebno skleniti pogodbe. Čas za pogovor pa je še kako primeren.

SeverovzhodIzlet. Potovanje. Selitev.

Pot na severovzhod vam lahko prinese precejšnje bogastvo. Vendar pazite, da imate urejene vse dokumente (dogovore, pogodbe, identifikacije, bančne račune,...) in da je denar na varnem - ob poslu in kasneje. Nikar ne potujte na vzhod in jugovzhod. Ravno tako so neugodne smeri: jug, sever in zahod.

SpoznanjeMesečna energijaPočutjeSprostitevMesečna energija

December je bil za vas aktiven in deloven čas. Niste imeli veliko miru niti takrat, ko ste si ga želeli. Obveznosti so ‘na vsakem vogalu’ prežale na vas. Januarja se situacija sprosti in ljudje okoli vas postanejo bolj družabni. Mnogi vam želijo celo pomagati, ko jim to le dovolite. Tudi vi ste bolj sproščeni, saj veste, da ste svoje delo dobro opravili. In to, kar vam je ‘ostalo’ lahko opravite ‘z levo roko’ brez težav. Prihaja plačilo za vaše delo, nagrada za vašo prizadevnost. Sedaj veste, kaj ste si zaslužili.

InventuraPregled

Prvo leto nove aktivnosti je za vami. Tako je dobro, da januarja naredite inventuro vsega vašega enoletnega življenja v malce drugačni energiji. Kajti s 4. februarjem se vam mnoga vrata šele odprejo. In odprejo se vam tako na široko, da se tega iz vašega življenja ne spomnite. Kljub vsemu naj vam ostane toliko časa, da ga širokogrudno preživite z vašimi najljubšimi. Pa naj bo to ljubezenski partner, družinski člani in z dobrimi prijatelji. Skupni imenovalec ljudi, s katerimi se je dobro družiti v tem času je ‘zaupanje’. In ravno na tem področju imate vi (sami s seboj) največje težave, saj zaupate le malokateremu človeku. A vendar se vam ravno ta mesec obetajo zanimivi dogodki, ko za prav način delovanja, čaka nagrada...

Pokloni mi kavo!