Horoskop - Predvid: januar 2018 - Devetzvezdni KI: Rdeca Kovina 7

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

7    2   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Decembra ste bili opozorjeni. Janurja se stvari razvijajo v nakazani smeri. Poleg tega se lahko pokažejo nepričakovane zadeve z zobmi in predvsem spodnjo čeljustjo. Če je z vašo kožo vse v redu, čestitam, če ni - so takoj potrebne ustrezne spremembe vašega načina življenja. Sedaj imate odlično priložnost, da pričnete živeti na nov, bolj zdrav in za počutje, energijo, moč bolj zdrav način. Kajti vaše telo je še vedno šibko. In odveč se je dokazovati, da ni tako. Vsaka prehitra in preveč sunkovita akcija se lahko spremeni v poškodbo. Zato le premišljeno, počasi in načrtovano.

Očistite vaš DomLjubezen in odnosi

Januarja na dan pridejo vse zadeve: ljube in neljube. In se jih ne da pomesti pod preprogo, brez, da bi natančno opazili, kaj je v njih. Zato je bolje, da sprejmete resnico, si jih ogledate, se pričnete zavedati odkod izvirajo in se odločite za ustrezno spremembo. Kajti povsem odveč so izgovori in kazanje s prstom na druge. Kar se dogaja vam - je vaše. In, kar je vaše, lahko spremenite le vi. In, ko ne morete spremeniti, lahko spremenite odnos do tega, kar vas žuli. In odnos do okolja kaže na odnos do vas samih!

Fine nastavitveŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Že res, da čas ni najboljši za uspešen posel. To pa ne pomeni, da počivate. Zatorej mirno nadaljujte z začetimi aktivnostmi v začrtani smeri. Nadaljujte in izboljšujte. Ves čas. Načrtujte in dokumentirajte. Naredite nove načrte, ki bodo prinesli še boljše in še večje rezultate. Pripravite se na to, da vaše navdušenje spremenite v disciplino. Disciplino, ki omogoča nadgraditev, ki omogoča spremembo in zaobjema ne le vaš posel, temveč celega človeka. Kajti zelo kmalu, že letos se vaši načrti prično razvijati zelo hitro.

Na zahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Pot na zahod je pot k prijateljem. Je pot, kjer bi lahko ostali, ko bi bil za to primeren čas. A pot na zahod vam bo le pokazala, da to to ni pravi kraj za vaše bivanje. Nikakor ne potujte v smeri sever - jug ali v nasprotni smeri in ne po črti jugovzhod - severozahod. T štiri smeri lahko prinesejo težave na vaši poslovni poti v prihodnje.

ResnicaMesečna energijaPočutjeIzvedbaMesečna energija

Vse preteklo leto ste sanjali, se učili in načrtovali spremembe v vašem življenju. Zadnje tri mesece leta ste bili pri tem še posebej dejavni. Sedaj pa je čas, da te vaše načrte napišete, narišete tako, da vam bo že ob pogledu nanje popolnoma jasno, kaj, kje in kdaj je potrebno narediti. Dela je veliko in želene dejavnosti lahko uresničite le, ko ste disciplinirani. In prosim, ne razmišljajte le o delu. Ne. Gre za vaše življenje. Zapišite si vse načrte predvsem o tem, kako načrtujete živeti čez pet, deset let. In to zapišite.

Zadnje pripravePregled

Leto 2017 je bilo ugodno leto za načrtovanje in za pridobivanje znanja, ki vam še manjka, da bi te načrte lahko uresničili. Mesec januar je zadnji mesec pred začetkom novega, za vas izredno zanimivega energijskega leta, polnega novih poznanstev, idej, akcije in novih začetkov. Tako imate sedaj polne roke dela in obveznosti na vseh področjih vašega življenja - tako v osebnem kot družinskem in profesionalnem življenju. Dobro in prav je tako. Kajti le z urejenim in vam podpornim življenjskim slogom boste kos vsem izzivom, ki vas čakajo ne le prihodnje leto, temveč v naslednjem KI-jevem devetletju, ki se prične 4. februarja 2018.

Pokloni mi kavo!