Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Kovina 6

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

6    1   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Kar zadeva počutje je prav enako kot vaša splošna situacija. Sedaj se točno zavedate, v kakšni situaciji ste in življenje in telo vam kažeta na vse, kar lahko in morate izboljšati. Vi morate le najti ustrezne načine. Pa tudi pri tem vam karma pomaga. Ne zaletavajte se, pa obotavljajte tudi ne. Odločitve morajo biti jasne in nato jih je potrebno disciplinirano uresničevati iz dneva v dan, iz meseca v mesec. Bodite pozorni, da se pozdravite na tistih področjih, kjer ste imeli težave v minulem letu 2017.

Najboljše imate domaLjubezen in odnosi

Vse, kar je najboljše, imate doma. In celo to, česar nimate, pa bi radi imeli, pride v tem času k vam. In, če vam doma ni vse povšeči, je to odličen čas, da se umirite in se razgledate naokoli. Če vam v domačem krogu odnosi všeč, je to primerna priložnost, da pogledate vase in se vprašate: “Kaj mi ni všeč? Kaj mi je všeč? Kakšne odnose si želim?” - Sezite globoko vase, sprašujte se vse, dokler na vsako vprašanje ne dobite vsaj dvajset odgovorov. Nato sprejemajte druge kot si vi želite, da drugi sprejemajo vas.

LoščenjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

In življenje za vas zopet brsti in pripravlja nove cvetove, ki so še v popkih. In ravno tako se za vas svet pripravlja tudi na poslovnem področju. To ne pomeni, da so ali da bodo uspehi tu že ta mesec. Odvisno je od tega, kaj je za vas ‘uspeh’. Če je to vzpostavitev novih poznanstev; sprejetje pomembne odločitve; korak k boljšemu zdravju, potem lahko ta mesec pričakujete veliko uspehov. Bodite pozorni na to, da življenje zajamete s tako veliko žlico, da boste zajeto lahko pojedli.

Ostanite domaIzlet. Potovanje. Selitev.

Energije so vedno skladne same s sabo in s Svetom. Tako v karmičnem času ni nobena smer ugodna za potovanja. In le čemu bi potovali, ko pa vse pomembno prihaja k vam?

Ozdravi vseMesečna energijaPočutjeVse je ‘tu’Mesečna energija

Karma ni vedno prijetna. A najslabši način je, da si človek zatiska oči, se spreneveda in izogiba resnici, ki se mu dogaja. Mesec januar je za vas zadnji mesec ne ravno lahkega devetletja preobratov. In ta mesec vam pokaže, kaj vse je tisto, kar je potrebno postaviti na pravo mesto in pokaže vam tudi kje lahko vašo pot, vaš nov način življenja, ki ste ga pričeli živeti v teh devetih letih, izboljšate. Odprite oči in ušesa. Prisluhnite okolici in seveda lastnemu šepetu. Sprejmite resnico trenutka in našli boste rešitev za vse.

Učenje iz življenjaPregled

V karmičnem mesecu mirno, vestno in disciplinirano nadaljujte pot k zastavljenemu cilju. Ko želite videti premike - se ustavite. Kajti le, ko ste v mirovanju, lahko opazite vsak, celo najmanjši premik okolice. Mirujte in opazujte. Ko pa veste, da nekaj ‘zahteva’ dodelavo, to loščenje tudi naredite. In spet opazujte. Kajti mesec januar je odličen čas, da nadaljujete začeto delo v želeni smeri in na način, za katerega veste, da deluje, da je dober. To je tudi čas prvih rezultatov vaših aktivnosti. Pa ne pričakujte ognjemeta in slave. Ne. Rezultati vam le pomagajo, da vidite, v katero smer vodijo vaše aktivnosti. Pa ni čas za velike spremembe. Zatorej nadaljujte v začrtani smeri in se učite, loščite, učite in zopet loščite, pa naj gre pri tem za zdravje, odnose ali posel.