Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Rumena Prst 5

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

5    9   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Prijazno in dinamično življenje vas ne spominja neprestano tudi na to, da bi poskrbeli za vaše počutje, za vaše zdravje. Skorajda nasprotnik vašega zdravja je, saj je dogodkov toliko, da ni lahko vzdrževati zravega življenjskega sloga, ki pa je še kako pomemben, da bi živeli lepo in uspešno življenje. Že december je bil dober čas, da pričnete navdušenje spreminjati v disciplino; januarja pa je za to ‘skrajni’ čas. Kajti že februar vam bo jasno pokazal, kaj delate dobro in kaj morate nemudoma spremeniti.

PrijaznostLjubezen in odnosi

Lepo, če ste ljubeče in prijazne odnose pričakovali decembra. In ste v tej smeri tudi delovali. Kajti december je bil začetek novega obdobja v vašem življenju, ki ga januarja lahko nadaljujete in izboljšate. Kajti januar vam daje moč, da vašo prijaznost, dobrohotnost še bolj jasno izrazite in dojamete dobrobit takšnega delovanja za vse okoli vas in s tem tudi in predvsem za vas same. Dovolite si biti nežni in prijazni. Bodite tukaj in sedaj. Vsak dan namenite nekaj časa vam samim v družbi z vašimi najljubšimi.

Nove priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Noro. Tako dobrih časov za kratkoročne posle dolgo ne boste več doživeli. Zato jih dobro izkoristite. In, čeprav se vse dogaja tukaj, pred vašimi očmi (Ne izgubljate se v fantazijah, ki niso resnica že tukaj in sedaj.), pomislite tudi na vašo prihodnost. Prijazno, pametno in poslovno ravnajte z vašimi partnerji. Bodite jasni, prijazni in odločni. Zavedajte se, da se časi spreminjajo ves čas in, da je dober poslovni partner boljša ‘rezerva’ kot pa milijoni na računu. Poskrbite, da vam vse plačajo že ta mesec!

Ne potujteIzlet. Potovanje. Selitev.

V takšni energiji kot vpliva na vas ta mesec, nima smisla potovati. Seveda lahko doživite velike uspehe, vendar bodo dolgoročne posledice takšne, da si jih ne želite doživeti.

PreudarnoMesečna energijaPočutjeViharnoMesečna energija

Že od lanskega februarja doživljate dinamično, hitro spremenljivo življenje, ki vam ponuja mnoge, mnoge priložnosti za nenavadna in v večini prijazna doživetja, ki vam prinašajo bogate izkušnje, ko čas uporabite pametno, v sredinah, ki vam prinašajo dobrobit v vaše življenje. December je bil zelo aktiven, vendar so se vse ‘velike akcije’ zelo hitro končale. Januarja imate priložnost, da živite še bolj aktivno in z dobrimi rezultati. Pri tem pomislite tudi na prihodnost, a oči imejte uperjene na to, kar se dogaja tukaj in sedaj.

V akcijoPregled

Januar je zaključek vašega leta uspehov in popularnosti. Časa, ki vam je prinašal mnoge izkušnje, ki jih lahko in jih boste zagotovo uporabii v vašem nadaljnjem življenju. Pomembno je, da v prihodnost vložite ta kapital znanja, vendar hkrati vložite in za prihodnost prihranite tudi dobre odnose in finančna sredstva. Megalomanstvo v tem času ni več primeren način delovanja. Kajti ne glede na vse doživete uspehe, se s februarjem iz popularnosti preselite v svet vaše dejanske resnice. In šele prihodnje leto je tisto, ki je mera za vaš dolgoročni uspeh. In šele leto 2020 tisto, ki je ugodno za začetek nove rasti, za veliko življenjsko spremembo, ki se je danes morda niti še ne zavedate.