Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Temno Zeleno Drevo 4

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4    8   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Januar vas napaja z novo močjo. Počutite se kot po dolgem, poživljajočem spancu. In res ste vse bolj močni, vendar leta preobratov še ni konec. Tako naj se vam ne mudi nikamor. Niste še pripravljeni, da bi poleteli z vso močjo. To je dober čas, da nahranite telo in duha s svežim zrakom v miru narave. Hrana naj bo čista mlada zelenjava in izogibajte se mastnim, mlečnim in konzerviraim živilom. Na vsak način in vedno se za vsako ceno izognite jezi.

‘Nova’ ljubezenLjubezen in odnosi

Hiša 9KI zvezde Svetlozeleno Drevo 3 vam je podporna in vam tako kot dober prijatelj pomaga, da vam prinaša vse tisto, kar je za vas dobro, vas spodbuja in vas krepi. Vam pomaga, da spet pogledate v svet z upanjem, z radostjo in z ljubeznijo. In prav tako tudi svet pogleda na vas. Svet z vsemi živimi bitji in z ljudmi vam prinaša nasmeh in novo upanje v prihodnost. Prinaša vam nova poznansva in celo v vaših najbližjih in najljubših pričnete spoznavati lepote, ki jih do sedaj še opazili niste.

Nove priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

In življenje za vas zopet brsti in pripravlja nove cvetove, ki so še v popkih. In ravno tako se za vas svet pripravlja tudi na poslovnem področju. To ne pomeni, da so ali da bodo uspehi tu že ta mesec. Odvisno je od tega, kaj je za vas ‘uspeh’. Če je to vzpostavitev novih poznanstev; sprejetje pomembne odločitve; korak k boljšemu zdravju, potem lahko ta mesec pričakujete veliko uspehov. Bodite pozorni na to, da življenje zajamete s tako veliko žlico, da boste zajeto lahko pojedli.

Priložnost za potovanjeIzlet. Potovanje. Selitev.

Januarja imate štiri ‘prepovedane’ smeri in dve odlični smeri, ki vam bosta prinesli nove izzive in lahko tudi zelo velike uspehe, zmage, slavo ali celo denar. Smeri, ki so prepovedane so: proti zahodu in proti vzhodu in proti jugovzhodu ter proti severozahodu. Izgnite se jim za vsako ceno. Smer, ki vam ponuja izzive je jugozahod in smer zmage, slave, popularnosti SV.

PreudarnoMesečna energijaPočutjeKorak na vrtiljakMesečna energija

Če ste decembra ležali in počivali, se januarja energija spremeni. Na vsakem koraku čutite, da se bliža pomlad. Ne le pomlad na svetu, temveč, da je tu pomlad v vašem bitju. Januarska energija vas podpira. In kljub temu, da je to zadnji mesec leta sprememb, vam kaže mnoge nove poti, ki jih lahko uberete v prihodnje: Srečujete nove obraze in celo ljudje, za katere ste menili, da jih poznate, so se spremenili in jih lahko spoznavate na novo. Pojavljajo se nove možnosti in priložnosti. Zgrabite jih.

V akcijoPregled

Mirno. Vsak dan dobivate novo energijo, novo moč. Vendar pozorno. Moč še ni takšna kot ste jo imeli nekoč. Naj izgleda še tako velika in neskončna jo je modro uporabiti za krepitev vašega telesa in duha. Brez naglice, brez jeze, brez nervoze in prevelike strasti. Odprite um in uporabite vaše sposobnosti hitre reakcije. Zapišite si ideje, ki se vam pojavljajo in imena in telefonske številke ljudi, ki jih srečujete. Privoščite si čas zase v miru, tišini in mirovanju: brez dela, računanika, tv ali glasbe, po možnosti v naravi. Vaš um je hiter. Zato se vam vsi drugi zdijo počasni. Bodite potrpežljivi s soljudmi in s seboj. In stopite v akcijo tam, kjer veste, da je vaša pot.