Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Svetlo Zeleno Drevo 3

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
3    7   9

Čeprav se vam morda ne zdi tako, je letošnji januar tisti čas, ko je vaša osebna energija na najnižji ravni, v zadnjih devetih in v naslednjih devetih mesecih. In, če želite res dosegati vaše načrte v prihodnje, je sedaj res čas za dober življenjski slog, ko v vaš urnik lahko vnesete vse potrebno za krepitev telesa in duha. Ko ste čili in spočiti in imate dovolj časa tako za učenje kot za načrtovaje prihodnosti. Kajti brez zdravja in dobrega počutja življenje izgubi živopisane barve in blišč in veselje in radost.

PomočLjubezen in odnosi

Vaša okolica vas je že vajena. Vajena je vaše hitre reakcije takrat, ko jo vidite in nenamerne ignorance takrat, ko ste drugje - ko niste tukaj in sedaj. Janurja kaj radi pomagate svojim bližnjim, vendar je pomoč res pomoč le takrat, ko vas zanjo prosijo in, ko pomagate z veseljem, ne zaradi dolžnosti ali ko trpite. Bodite pozorni, da upoštevate napotke o počutju, kajti le, ko ste spočiti, lahko izrazite vso vašo prijaznost, nežnost in pozornost, ki jih imajo vaši bližnji tako radi in jih prijatelji in znanci občudujejo.

RezultatiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Januar je vaš zadnji mesec v devetletnem karmičnem obdobju. Če ste vsa ta leta vztrajali na isti vsebini, na poslu iste vrste, se sedaj prične obdobje, kjer boste pričeli pobirati rezultate. Z naslednjim mesecem se za vas prične leto preobrata. To ni vedno lahko in prijetno, vendar je to čas, ko lahko naredite krepke korake v pravo smer razvoja vašega posla in se lahko prične vaša pot k uspehu. Seveda pa morate za uspeh narediti prave korake in pravi čas. Tu vam lahko z devetzvezdni KI  veliko pomagam.

Prepovedane smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Kamorkoli že potujete, to naj ne bo v smeri proti jugozahodu in proti severovzhodu (slovenska avtocesta MB - KP vodi v tej smeri) niti v smeri severozahod - jugovzhod in v nasprotnih smereh. Te štiri smeri vam v januarju ne prinašajo nič dobrega. No, ni se vam potrebno prilepiti na stol. Le ne potujte za dalj kot dober teden.

Življenjski slogMesečna energijaPočutjeKrepitevMesečna energija

Tu je januar. Mesec v znaku 9KI zvezde Bela Kovina 6, ko na vas najbolj močno vpliva 9KI zvezda Črna Prst 2. Čeprav ne najbolj prijazna, vam je ta energija zelo privlačna. Najbrž zato, ker vam nudi prav vse, kar potrebujete za hiter in nemoten notranji razvoj - čas, tik preden greste s polno močno ponovno v akcijo. Dobro in pametno je, da greste v akcijo pravi čas in ta čas prav gotovo ni sedaj, januarja. Edina prava akcija za ta čas je priprava: Načrtovanje, študij, učenje. Nahraniti je potrebno tako telo kot duha.

Priprava na sprememboPregled

Le še slab mesec je časa do časa sprememb. Časa, ko vas bo razumel le malokdo. Ko bo vam bo le malo ljudi stalo ob strani in vam pomagalo. Časa, ko postanete izredno močni. In ta moč vam lahko pomaga, da ohranite miren um in topel, prijazen odnos do soljudi, ne glede na to, kako se z vami obnašajo. Januar je dober čas, da se na to letno energijo pripravite. Sedaj je čas, da naredite načrte za vse, kar želite narediti; za vse, kar želite spremeniti. In, čas je, da okrepite vaše telo, da se spočijete in se nasrkate vsega tistega znanja, za katerega veste, da ga potrebujete za pot do vaših dolgoročnih, življenjskih ciljev. Če to naredite, vam bo uspelo.