Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Črna Prst 2

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

2    6   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Toplota je v tem času za vas izredno pomembna. Ker je vaše telo od pasu navzdol v tem mesecu še posebej občutljivo, poskrbite, da ste vedno toplo oblečeni in obuti. Občutljivi so tudi vaši zobje in, če ste imeli v lanskem letu kakršnekoli težave s prebavo, je sedaj skrajni čas, da spremenite način prehrane. Več vlaknin; več velikolistne zelenjave s temnimi zelenimi listi; hranila z veliko aminokislinami in izogibajte se mastnim jedem. Izločite vse pijače v plastični embalaži in pijte čisto izvirsko ali filtrirano vodo.

OgledalaLjubezen in odnosi

Ste kdaj opazovali živali? Kako različno se obnašajo mucki iz istega gnezda! In pri ljudeh so razlike še večje. Čeprav izhajamo iz iste družine ima vsak od nas drugačne lastnosti. In vsak od nas lahko živi in odseva le tiste lastnosti, ki jih ima sam. Januarja pa lahko vi odsevate celo tiste lastnosti, za katere ste prepričani, da jih nimate. In tako je vaša okolica dostikrat presenečena, ko v vas opazijo - sebe. Včasih so to prijetna in včasih neprijetna presenečenja. Bolj mirni kot ostanete, bolj verno odsevate okolico.

ZvestobaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

9KI zvezda Bela Kovina 6 vam prinaša plačilo za vaše opravljeno delo. Na vseh področjih. In plačilo je takšno kot je bila ustreznost vašega delovanja. Hkrati je to čas, ko lahko preveč iztrošite latno energijo. In, če vam jo januarja primanjkuje,  ste sedaj soočeni z drugačno resnico.: V vašem poslu vidite tiste, ki so vam zvesti. Tiste, ki spoštujejo vašo prizadevnost; kvaliteto opravljenega dela in podporo, ki jim jo dajete. Ti partnerji so tisti, za katere se splača potruditi in vam prinašajo največ.

Popularnost - IzziviIzlet. Potovanje. Selitev.

Ta mesec obstajajo štiri ‘prepovedane’ smeri za vas. To sta sever - jug in jugovzhod - severozahod. Potovanja v teh smereh imajo hude dolgoročne posledice, ko so daljša kot za en teden in v razdalji več kot deset kilometrov. Čeprav nimate res ugodnih okoliščin za potovanja, pa sta zanimivi smeri severovzhod in jugozahod, ki vam prinašata izzive in slavo.

Mesečna energijaPogled vasePočutje in zdravje

December je bil pisan, zanimivo spremenljiv in z nekaj redno opravljenimi opravili tudi uspešen. Januarja se svet spremeni. Postane le toliko dinamičen, kot ste dinamični vi.  Energija vpliva na vas tako, da se decembrska ‘spremenljivost’ preseli v vas. Svet, ljudje okoli vas pa imajo do vas nenavadne zahteve. To je čas, ko odsevate okolico do te mere, da vi dobesedno čutite skorajda karkoli občutijo ljudje. Tako je za vas dobro, da se gibljete med mirnimi ljudmi. Bodite tudi več v samoti, v naravi. Kajti tam zares lahko vidite le lastne misli in občutite sebe.

ToplotaMir, tišina, sprostitevPregled

Naslov ne pomeni, da boste vedno doživljali mir, tišino in, da boste vedno sproščeni. Nikakor. Pomeni, da ste vi tisti, ki skrbite, da ste karseda mirni, da vsak dan najdete čas, ko ste sami v tišini in mirujete. Kajti na ta način vaše življenje teče bolj mirno, prijazno in okoliščine se prično spreminjati tako, da so lepše in boljše za vas. Sami veste, da vaše reakcije takrat, ko niste spočiti niso zaželene ne za vas, ne za soljudi. Kajti vse prevečkrat ‘rinete’ v ljudi, da bi opravili njihovo delo celo takrat, ko ste vi utrujeni, oni pa so spočiti. Ko zares želite pomagati drugim, najprej pomagajte sebi in se okrepite. Nato šele pomagajte tistim, ki vas  za pomoč prosijo in so hkrati pomoči potrebni. V nasprotnem boste zašli v težave.