Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Voda 1

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Januar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 5. I.2018 - 4. II. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

1    5   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Mesečna energijaPriložnosti

Januarska energija vam ni najbolj prijazna. Pa vendar bolj kot decembrska. In prinese vam lahko veliko več tistega, kar si želite in kar iščete kot katerikoli mesec v lanskem letu. Vendar to velja le, ko greste v svet. Ko greste med ljudi in se sprostite. Ko nehate razmišljati o tem, kaj si mislijo oni, temveč sledite temu, kar je najlepše in najboljše v vas. Januar je za vas mesec, ko ne morete skriti ničesar. Zavedajte se, da lahko vidite le tisto, v kar verjamete, da je mogoče. Bodite torej kot otrok, ki verjame v vse lepo in verjame, da je mogoče prav vse, kar si želi. In na ta način vam bo svet pokazal, kaj vse ima življenje za vas na voljo v naslednjih devetih mesecih. elja?

Res je. Januar je za vas dinamičen in zahteven čas. In, ker ne morete biti povsod, vam to tudi ni potrebno. Bodite tam, kjer imate kaj od tega. Le tako lahko imate dovolj časa, da poskrbite za vaše dobro počutje, za ohranjanje telesne kondicije in duševnega miru. Skrb zase je ta mesec še posebej pomembna, sicer se vam lahko pojavi kopica težav, vse od težav z očmi in glavo, vse do ponovitve težav, za katere ste menili, da so že mimo.

Z ljubimi pojdite v SvetLjubezen in odnosi

S 5. januarjem postanete vse bolj zanimivi za vso vašo okolico. Ljudje vam sami od sebe dajejo prednost, vas pozdravljajo, vam nudijo priložnosti. Prijatelji in znanci vas vabijo v svojo družbo, na klepet, pogovor, zabavo ali poslovno priložnost. Ne bodite okorni, bodite raje odprti in dostopni. In, kamorkoli že greste, povabite s seboj tudi vaše najljubše. In, če vam to ne gre, prihranite moč, potrpljenje, iskrice v očeh, radost in igrivost tudi za čas, ko ste z njimi. Bogato se vam bo obrestovalo.

Izkoristite priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Res, izkoristitite priložnosti. Kajti kopico se vam jih ponuja. Prenehajte dvomiti v vse ljudi. Kajti zavedajte se, da dvomite le vase. Odločajte se hitro in sprejete posle izpeljite hitro in točno. Januar je za vas odličen za nakupe in za prodajo vsega, kar načrtujete ali kar potrebujete. Bodite pozorni na to, da so vsi posli izpeljani pred 4. februarjem. Bodite fair in pošteni, vsaka pomanjkljivost bo prišla na dan. Bodite dobrodušni in velikodušni. Na vse posle glejte kot na trenutne in na vse partnerje kot dolgoročne.

Dom in bližnja okolicaIzlet. Potovanje. Selitev.

Ne, to ne pomeni, da obstanete doma in greste le na sprehod do prve trgovine. Pomeni pa, da januar za vas ni ugoden za potovanja. Tako imajo lahko potovanja neprijetne ali celo precej hude posledice na vaš posel, na vaše medsebojne odnose in celo na zdravje.

Počutje in zdravjeReden počitekDegustacije na sejmu življenjaPregled

Leto 2017 je bilo vaše karmično leto. Torej vam je življenje iz dneva v dan kazalo, kako sledite sebi in vašim ciljem. Karma vam je šepetala na ušesa, kaj počnete dobro in kje bi se bilo dobro ustaviti ali celo spremeniti smer. Občutili ste sprejemanje in odklanjanje ljudi; ignoranco in ljubezen; stisko in sproščenost. In situacije so vam vedno prikazovale, šepetale in oblikovale sporočila iz katerih ste se lahko učili in gradili lepšo in boljšo življenjsko pot - ali pač ne. Januar 2018 je še vedno čas v karmični energiji. A prinaša vam možnost fascinantnih izkušenj. Lahko greste v svet, sprejmete, nagrade, slavo in izzive in se iz njih učite, lahko se zaprete v sobo in čakate, da mesec mine. Prva možnost je bolj naporna a prinaša več.