Horoskop - Predvid: Februar 2018 - Devetzvezdni KI: Vijolicni Ogenj 9

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

9    5   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In, če vaše počutje ni takšno kot si želite ali kot menite, da si ga zaslužite, je februar odličen čas, da takoj pričnete s takšnim življenjskim slogom, ki vam bo pomagal do želenih rezultatov. To pa pomeni, da ni dovolj vaše znanje, da morate pogledati še kam drugam. Kajti, če bi vi ravnali ustrezno - ali bi še vedno imeli te težave, ki jih preživljate. In vsekakor se spomnite, da je februar začetek karmičnega leta. Torej vam življenje samo kaže, kaj naj bo na vrsti najprej.

Popularnost vam popestri življenjeLjubezen in odnosi

Vi ste bolj vidni, bolj markantni z več šarma kot ga priznate ali se zavedate, kajti z rojstvom pod 9KI zvezdo Vijolični Ogenj 9 vam je bila dana karizma. Dobili ste večjo karizmo kot jo lahko večina drugih v življenju sploh razvije. Od vašega delovanja v življenju, pa ste lahko karizmo razvijali bolj kot drugi in tako vam lahko tudi daje več kot drugim. A zgodijo ste tudi trenutki, ko vam celo najlepše in najboljše lastnosti niso všče - vsaj ne ves čas saj ste zaradi njih prisiljeni rešiti druge osebne komplekse, ki se pokažejo, ko ste - popularni tako kot ta mesec.

Priložnost za izboljšanje konkurenčnega položajaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ker ste februarja vidni, ker je vaša karizma še poudarjena, je to za vas konkurenčna prednost - vse dokler posle vodite pošteno. Kajti februarja ne morete skriti prav ničesar. Vse vaše lastnosti se pokažejo. Zdi se kot da ste na odru, kjer vas z vseh strani opazujejo ljudje in snemajo kamere. Tako je to odličen čas, da pokažete vse vaše najboljše lastnosti. Nikar se ne hvalite s stvarmi, kjer niste dobri!  

Spoznajte lastni kraj!Izlet. Potovanje. Selitev.

Februar ni naklonjen za potovanja za nikogar. Vendar se lahko odpravite na krajše poti, kadar so te v smeri:  jugozahod - severovzhod.

Mesečna energijaPogled v prihodnost!Počutje in zdravje

Februar 2018 za vas ni ‘le’ vaš mesec. Čas, ko vam življenje kaže, kaj vse ima na voljo za vas v letošnjem, karmičnem letu. In leto 2018 za vas ni ‘samo’ karmično leto. Je čisto posebno karmično leto, ko je vsako sporočilo karme bolj pomembno, kajti letošnje leto je za vas dobesedno nov začetek; novo življenje. Tako bodite vi, bodite odprti, bodite dojemljivi in neustrašni na poti k vašim sanjam. Bolj jasne kot so vaše sanje, večja in boljša doživetja vam pričara mesec februar.  

Hitra pomočOdločajte se mirno in premišljenoPregled

V prvi mesec novega energijskega leta in devetletja stopate odločno in z jasno začrtanimi cilji vaše prihodnosti. Ravno ta jasnost, prepričanost, odločenost, da cilje boste dosegli še poveča vašo karizmo na začetek vaše poti položi rdečo preprogo. Februar 2018 je namreč mesec, ko vam prebujena pozornost, zavedanje samega sebe v vsakem trenutku pomaga, da laže najdete rešitve vseh izzivov in zavor, ki jih srečate letos. Kajti življenje vam februarja že pokaže, kaj in kako lahko vaše cilje dosežete. Vendar se ne veselite prezgodaj. Zapomnite si način odkrivanja poti, načine reševanja izzivov; načine dela s soljudmi in si še bolj jasno začrtajte vašo pot. Kajti skozi leto se bo zgodilo, da pot ne bo več vidna. Takrat morate iz torbe vzeti vaše zapise - zemjevide in brezprekorno stopati naprej.