Horoskop - Predvid:Februar 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Prst 8

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

8    4   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Februar je mesec, ko na lastni koži občutite to, na kar ste bili opozorjeni lani decembra, pa niste delovali dovolj odločno in odgovorno. Sedaj je skrajni čas, da te spremembe naredite tako, da so v podporo vašemu zdravju in počutju. Čeprav so tu topli dnevi, bodite obliečeni primerno letnemu času in vedno imejte pri sebi kos oblačila, s katerim se ogrnete. Jeza, ki jo potlačite v sebi je ravno tako ali še bolj nevarna kot tista, ki jo izrazite. A najboljše je, da se jezi izognete. V nasprotnem utegnete trpeti posledice v telesu.

Prosite za pomočLjubezen in odnosi

Lahko je svetovati, težje je za pomoč zaprositi, mar ne? Če ste to oviro že prebrodili je februar odličen čas, da za pomoč poprosite vaše bližnje takrat, ko vas očitno ne razumejo ali celo ne sprejemajo. V trenutku, ko jih zaprosite (zares, ne le z besedo), se njihov odnos do vas spremeni in skupaj stopita na pot k rešitvi. Sprejmejo vas, čeprav vas morda ne razumejo in vam skušajo strati ob strani, če vam že pomagati ne morejo. Na vsak način se izognite odločitvam v času nezadovoljstva.

Preobrat k aktivnim ciljemŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Če ste konec lanskega leta aktivno delovali za uresničevanje poti k vašim ciljem in v januarju niste šli na zimsko spanje, je februar preobrat v uspešnosti vašega posla. Preobrat, ki vam kmalu pokaže želene smeri razvoja vašega posla (marec) in v kasnejših mesecih letošnjega leta tudi potrditev te usmeritve s prvimi občutnimi rezultati vaših naporov. Bodite dejavni. Letos se je dobro odločiti v katero smer greste dolgoročno.

Spoznajte domači kraj!Izlet. Potovanje. Selitev.

Februar ni naklonjen za potovanja za nikogar. Niti vi niste izjema. Najboljše je, da se gibljete na običajnih poteh, ki jih opravljate vsaj tedensko.

Mesečna energijaDomača energijaPočutje in zdravje

Februarja ste prišli ‘domov’ - v 9KI hišo Bela Prst 8. Mnogim to ni želena hiša, saj je zanje to čas preobrata, spremembe. In večina ljudi spremembe ne želi ali pa se ji celo upira. Z vami je drugače. Vi ste mojster sprememb. Mojster sprememb, ki jih vodite in usmerjate vi. Vsaj veliko bolj kot pa ljudje rojeni pod drugimi 9KI zvezdami. Energija vam je ta mesec naklonjena. Kljub vsemu so tu spremembe tudi za vas. In takšne, ki jim vi ne morete do živega drugače kot da jih sprejmete. Odlična odločitev.

Izboljšajte življenjski slogOdločajte se mirno in premišljenoPregled

O energiji februarja ni kaj dosti povedati, razen, da je za vas podporna in vam pomaga stopati naprej po zastavljeni poti. Zlahka si v tem času vzamete dopust, da se malce oddaljite od težav in od vskakodnevnega stresa. To je dober mesec, da si vsak dan vzamete - ali bolje rečeno podarite nekaj časa, ki ga preživite sami, ko si ogledate, kam boste letos potovali; katere koncerte ali druge prireditve boste obiskali; kakšno obleko si boste kupili; kam boste šli na morje ali v kaj boste investirali. Dobrodošle so vse dejavnosti, ki niso naravnost povezane z vašim poslom, a lepo in jasno rišejo prihodnost, ki jo želite doživeti že letos, v naslednjih treh ali v naslednjih desetih letih. Vedno je pomembno, da se gibljete med znanimi ljudmi in da vse odločitve sprejmete v stanju dobrega razpoloženja.