Horoskop - Predvid: Februar 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Kovina 6

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

6    2   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Preteklih devet let ni bilo lahkih, mar ne? Čeprav ste se lansko leto lahko malce odpočili, energije ni in ni bilo. Letošnje leto vas ne napolni z energijo kar februarja. Tako bodite pozorni, da moči ne uporabljate na nepotrebnih področjih. Bolje je, da jo vložite v kvalitetno življenje in telesu podporen življenjski slog. Pa to ne pomeni, da bi samo počivali. Pomeni, da ne pretiravate z ničemer. Januar vam je pokazal, kje imate prednosti in kje težave in sedaj je čas, da vsakodnevno podprete sebe v doseganju lepšega in boljšega življenja.

Zaupajte občutke prijazno in nežnoLjubezen in odnosi

Geslo v odnosih z ljudmi za februar za vas glasi takole: Prijazno, nežno, iskreno povejte soljudem to, kar vam je všeč in tudi to, kar vam v njihovem odnosu do vas - ni všeč. Vendar šele takrat, ko se umirite in jim to poveste tako, da v sebi ne čutite in z besedo ne omenite trohice očitka ali pridige. Kajti zadrževanje nezadovoljstva v vas, bo sčasoma privedlo do večjega in nato še večjega nezadovoljstva in nato do izbruha vseh neprijetnih čustev. Okolica pa tega ne bo razumela in se bo le čudila...

Delovanje v smeri obljub in uspehaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Februarja dokončajte novembra začeto delo. Torej februar ni čas za lenarjenje, temveč za redno in disciplinirano opravljanje vsega, kar ste obljubili drugim in predvsem - vam samim. Poslovno je februar čas, ko dobivate plačilo za vse, kar ste v preteklih petih mesecih storili. Plačilo je premosorazmerno z ustreznostjo vaše aktivnosti. Tako se spomnite na januar, ko vam je karma jasno pokazala smer uspeha.

Le v ugodni smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Februar ni naklonjen za potovanja za nikogar. Vendar ste vi majhna izjema. Krajša potovanja so ugodna v smeri proti severovzhodu in jugozahodu.

Mesečna energijaDomača energijaPočutje in zdravje

Februarska energija je vam domača, vam lastna energija, ki jo oddaja 9KI zvezda Bela Kovina 6. Veliko spremembo pa lahko čutite tudi zato, ker je drugačna, vam podporna letna 9KI zvezda Črna Prst 2. Ta vas podpira v vašem delovanju. Tako vas energija v mesecu februarju osvežuje in krepi; podpira vas v vašem razvoju, vam daje moč in vas (počasi) polni z energijo. Hkrati se je pričela vaša energija širiti v okolje. Svet vas spet sprejema takšne kot ste v resnici.

Gradnja nove močiIzpolnjevanje obveznosti in obljubPregled

Februar je za vas dejaven čas, ko nimate veliko prostega časa. In, ko zavihate rokave in disciplinirano delujete na vseh področjih življenja usklajeno, ste nagrajeni za vašo aktivnost tako v počutju kot v medsebojnih odnosih v poslu in povsod, kjer delujete ustrezno z vašim bitjem. To ne pomeni, da bi pretiravali. Nasprotno. Dobro je, da poskrbite za prosti čas v miru, tišini in mirovanju; za čas za spanje; čas za osebna opravila; čas za nego; čas za medsebojne odnose; čas za poslovno dejavnost. In najtežje od vsega je vse to uskladiti tako, da ustrezno ‘pokrijete’ vsa ta področja življenja. Le tako ste nagrajeni dolgoročno in ponosni na vaše delovanje, ko izpolnjujte vse obljube, ki ste jih dali sebi, vašim bližnjim in poslovnim partnerjem v zadnjih mesecih.