4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


5    1   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

S februarjem niste vstopili le v nov mesec, temveč tudi v 9KI hišo Bela Voda 1. To za vas ni najljubši čas, vendar je to čas, ko je dobro poskrbeti za bolj mirno življenje, kjer več časa posvetite vašemu počutju, vašim zalogam energije. In že prvi mesec leta vas utegne opozarjati na vsa tista področja življenja, kamor je dobro usmeriti več vašega časa, več vaše pozornosti. In nikar se ne tolažite: ‘saj bo minilo’. Stopite v akcijo. Informirajte se o tem, kaj in kako pomaga in spremenite vaše obnašanje, vaše delovanje tako, da čimprej izboljšate stanje. In takšno obnašanje nadaljujte skozi vse leto.

Odmevi občutkovLjubezen in odnosi

Karmični čas vam tudi v odnosih s soljudmi pokaže vse, kar je za vas pomembno. Seveda pa je ‘prikaz’ tega drugačen letos, v letu, ko ste pod vplivom 9KI energije Bela Voda 1. Kajti vse, kar vam je blizu, vse, kar doživljajo ljudje v vaši bližini - doživljate, živite in odsevate tudi vi sami. To opazite tako, da vaše lastnosti vidite in doživljate v soljudeh. Tako se je vredno sprostiti. Vredno je, da ne pričakujete nič. Enostavno, brez strahu in brez pričakovanj  vzpostavite pristen stik z ljudmi okoli sebe.

Resnično stanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Leto 2017 vam je prineslo mnoge uspehe in burne izkušnje tudi v poslu. Leto 2018 vam pokaže resnično stanje tega, kar imate, s čimer služite. Čas nenadnih, nenavadnih in nepričakovanih uspešnih poslov se je končal. Sedaj je čas, ko vidite in občutite vašo in (ne)zvestobo vaših poslovnih partnerjev. To je čas, da več časa posvetite prav tem, ki vam stojijo ob strani tudi sedaj. Čas, ko pogledate, kako lahko prav z njimi poglobite poslovanje.

Bodite ‘doma’Izlet. Potovanje. Selitev.

Februar ni naklonjen za potovanja za nikogar. Za vas pa sploh ne. In tudi ni potrebe: Vse, prav vse kar mora, v tem času pride k vam.

Mesečna energijaDomača energijaPočutje in zdravje

Februarska energija je vam domača, vam lastna energija, ki jo oddaja 9KI zvezda Rumena Prst 5. Hkrati je to energija karme. To je torej poleg energijske podpore tudi čas učenja iz življenja. Tu je razlog, da veste in znate o življenju toliko več kot mnogi drugi ljudje in to tudi živite. Tako ne potrebujete nobenih nasvetov. Vi ste tisti, ki ste lahko ‘živi nasvet’, kako se je dobro obnašati v tem času, sprejemati resnico in se učiti iz življenja.

Vloži tja, odkoder se vračaPosvetite življenje sebiPregled

9KI mesec Rumena Prst 5 - mesec vaše karme v letni 9KI zvezdi Bela Voda 1 vam lahko pomeni kar velik izziv. Čas, ko v sebi že pričenjati graditi velike notranje spremembe, ki pa se jih še ne zavedate. Lahko pa si pomagate, da se razvijajo tako kot globoko v sebi čutite, da je dobro in prav za vas in za vse ljudi v vaši bližini in hkrati (le) sprejemljivo za okolje. Februar je čas, ko je dobro, da se vsaj malce zadržujete pri investicijah, čeprav so bile načrtovane že lansko leto. Kajti počakati je dobro naslednjae dva dot tri mesece, ko vam bo bolj jasno, kakšna je situacija tako  v vašem osebnem življenju; kakšno je stanje vašega zdravja in ne nazadnje tudi stanje vašega posla. Februar je čas, ki je pravi, da vsak dan vsaj del dneva posvetite za izboljšanje življenja: Duhovno in telesno, čustveno in poslovno.