Horoskop - Predvid: Februar 2018 - Devetzvezdni KI: Temno Zeleno Drevo 4

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4    9   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

S februarjem se vaše življenje širi, se ‘odpira’. Mnogi ljudje si želijo vašo družbo in kjerkoli ste, se pojavi kdo, ki si želi biti z vami. To je dobro in lepo, vse dokler dovolj dobro poskrbite zase. In po dolgem in napornem letu 2017 je februar odličen čas, da se spočijete, da si naberete moč in okrepite telo, sprostite um. To je odličen čas, da izboljšate vaše počutje in poskrbite za vse tiste zadeve, ki so vas stiskale v preteklem letu in jih še niste ‘počistili’. Tako se izognite tistim situacijam, kjer energijo le dajete in nič ne dobite nazaj.

Gradite ljubeče odnoseLjubezen in odnosi

9KI zvezda Temnozeleno Drevo 4 je nežna, prijazna in prodira globoko v življenja ljudi. Dobra je vse dokler ne ne pričnete izrabljati za zadovoljitev samoljubnih želja. Tako vedno upoštevajte želje, potrebe in voljo ljudi v vaši okolici. Kajti, mar ni najlepše, da so z vami takrat, ko to zares želijo, takrat, ko vam v resnici poklanjajo ljubezen skozi iskreno sožitje z vami in za vas? Naj bodo to trenutki, ko jim poklanjate vaše srce, vašo ljubezen. Čutili jo bodo.

Odličen čas, da gradite vaš poselŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letošnje leto je za vas čisto posebno. In februar je usklajen z letno energijo. Če s poslovnimi potezami še niste pričeli v januarju, je sedaj odličen čas, da stopite naprej, da naredite tiste korake, ki bi jih lahko že prejšnji mesec. Ne dovolite si, da bi čas bežal mimo. Pretvorite vaše navdušenje, željo, potrebo za uspehom v - načrtovano, disciplinirano akcijo. In rezultati bodo vidni prej kot si sploh lahko predstavljate.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Februar ni naklonjen za potovanja za nikogar. Vendar za vas februarja obstaja majhna izjema. Ugodne so kratke poti v smeri  sever - jug.

Mesečna energijaSprostite sePočutje in zdravje

Februarska energija je vam domača, vam lastna energija, ki jo oddaja 9KI zvezda Temnozeleno Drevo 4. Hkrati ste s februarjem stopili tudi v novo letno in devetletno energijo. In vse so vam naklonjene bolj kot v preteklem letu in devetletju. Tako si lahko oddahnete. Prisluhnite sebi in zaživite to, kar ste v resnici. Napojite in nahranite vaše telo in dušo. Življenje je tukaj z vami, vse imate na dosegu rok. Le sprostite se in sprejmite - življenje.

Vloži tja, odkoder se vrača‘In medias res’ - Naravnost k bistvu!Pregled

Že res, da je februar prvi mesec v 9KI letu Vijolični Ogenj 9. Res pa je tudi, da vas mesečna energija podpira in v vas podpira tudi letno energijo, ki vam bo pokazala vse, kar si zares želite in tudi marsikaj, česar se bojite. Tako iz sebe čimprej odvrzite tegobe in strahove, stiske lanskega leta in stopite naprej k vašim sanjam. To lahko naredite tako, da vaše veselje, navdušenje, ljubezen do tega, kar bi radi dosegli; bili; (do)živeli v vašem življenju skozi akcijo pričnete takoj danes spreminjati v resničnost z ustaljeno, dnevno, disciplinirano akcijo. Kajti letos (in še nekaj časa potem) ne boste imeli bolj ugodnega časa, da stopite prvi in drugi in tretji korak k življenju, kakršnega si želite. In naj vas nikar ne premaga lenoba (izvijanje, prestavljanje na jutri), da ne bi šli k vašim ciljem vsak dan.