Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
3    8   3

In, ko v sebi čutite energijo, ki vas žene naprej, se včasih spozabite in ne pomislite na to, da je sicer že pomlad. A ta pomlad je hladna in vetrci, ki pihajo okoli dreves in vogalov hiš vam niso prijazni. Le enkrat ste malce manj oblečeni in, ko vas objame taken ‘vetrc’, naslednji dan že kihate in kašljate. Tako je to čas, ko je pomembno, da ste pozorni na vaše počutje. Pa ne tako, da bi ves čas ‘poslušali’, kako se počutite. Ne. Pozorni bodite na prava oblačila, na nežne in redne obroke hrane, na počitek - pa ne pred youtube ali tv ekranom, temveč sami s sabo ali pa v naravi.

Novi začetkiLjubezen in odnosi

Februar je za vas gotovo čas novih začetkov. Kajti letos se pojavljajo nezadovoljstva z obstoječim stanjem povsod tam, kjer ne dobite tistega, kar pričakujete. Tako si želite spremembe povsod tam, kjer v tistem trenutku ‘zraste’ nezadovoljstvo. A poglejte na svet in soljudi še iz drugega zornega kota. Poglejte, kaj je dobro v tem odnosu. Kaj vam to nezadovoljstvo prinaša. Nato premislite in nekajkrat ‘prespite’ vaš poglej, odločitev glede odnosov s tem človekom ali z organizacijo. Namsto k ‘česa nočem’ se obrnite k odgovorom na vprašanje: ‘Kaj hočem?’

Postavljanje mejaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Prav lahko se vam dogaja, da na vsak način želite priti do rešitve težave ali problema danes, sedaj. Morda hočete dokončati veliko delo danes, do vseh podrobnosti, odlično. Pa vendar naj bo v vaši zavesti, da prav nobena stvar ni nikoli dokončana idealno. Vedno se jo da izboljšati. Spomnite se tudi dejstva, da je osemdeset odstotkov dela opravljeno v dvajset odstotkov časa. Postavite si meje. Jutri je nov dan.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Sever in jug sta smeri, ki sta ta mesec ‘dobrohotni’ za vaše potovanje. Na severu najdete mnoge nove vire in na jugu - uspeh in slavo. V katero smer začnete potovanje? Kaj želite prej: vire ali slavo?

Mesečna energijaVeselo naprejPočutje in zdravje

Februarska energija je vam domača, vam lastna energija, ki jo oddaja 9KI zvezda Svetlozeleno drevo 3. To je čas, ko čutite podporo energije, narave in vsega okolja. To je čas novih in norih (pravih) idej in čas, ko za vas omejitev preprosto - ni. Pa ne, da bi jih ne bilo. Vi ste tako močni in tako smeli, da omejitve odstranite, zaobidete ali pač skozi njih ‘prerinete’, čeprav vam to ne bi bilo treba. Vendar je prav in dobro, da sledite vašim idejam.

Pozorno v naraviModro obnašanje - za boljšo prihodnostPregled

Februarja ste močni. Zelo močni. Vendar velja biti pozoren pri uporabi te moči. Kajti kaj lahko se zgodi, da dejansko poškodujete - vas same. Tako si pred vsako akcijo, ki nastaja zaradi vašega trenutnega nezadovoljstva, velja pokloniti čas za razmislek o tem, kaj v resnici hočete. Naj bo februar začetek takšnega načina reševanja nezadovoljstva - kot vzorec reševanja za vse leto. Pa ne delajte tega le ‘v glavi’. Na papir si zapišite s čim niste zadovoljni. Nato zapišite, kaj ali kako bi se to moralo odvijati, da bi bili zadovoljni. Nato zapišite, kaj lahko vi spremenite vi - pri sebi, da se dogodki prično odvijati v želeni smeri.