Horoskop - Predvid: Februar - Devetzvezdni KI: Črna Prst 2

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
2    7   2

Februarja in oktobra ste na najnižjem energijskem nivoju v celem letu. Kljub temu se izogibajte pregrevanju telesa s toplimi predmeti. Bolje se je stisniti k človeku, ki vas ima rad.  In hkrati letos občutek ni tako hladen kot lani v enaki energiji. Kajti letna energija vam pomaga, da vam je malce bolj toplo, lepše in lažje. Pa vendar naj vas ta blagi občutek ne preslepi, da bi moč zopet trošili tam, kjer to ni potrebno. Spomnite se, da lahko največ naredite - za druge in zase takrat, ko ste polni energije, ko ste v dobrem razpoloženju in imaje jasne, čiste in lepe misli.

Povejte svoje občutke!Ljubezen in odnosi

Ko je človek pod vplivom 9KI zvezde Črna Prst 2, se kaj rad potopi v ‘črne’ temne misli in in občutke, ki stegujejo svoje lovke iz današnjega življenja. In v času, ko nimate veliko energije, je morda najboljše, da te misli in občutke preženete tako, da se spomnite na lepe dogodke, na lepe občutke, na vse tisto, kar vam daje moč in veselje do soljudi in do življenja. Ko pa vas besede in dejanja okolice prizadanejo, ljudem to zaupajte takoj, ko jim to lahko poveste prijazno in nežno. Povejte jim samo resnico (brez očitkov), le vaše občutke tistega trenutka. Na primer: “Te besede v meni sprožajo...”.

Kako do denarja?Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

V današnjem svetu je vprašanje: “Kako do denarja?” zelo pogosto. Pa vendar: Ali je denar za vas bogastvo? Ali je bogastvo zdravje? Ali je bogastvo človek, ki nvas ljubi? Je bogastvo človek, ki ga ljubite? - Denar, ki ga (n)imate je posledica vašega ravnanja v preteklih letih. In prav tako je z ljudmi. In, ljudje so pravo bogastvo. In letos so ljudje tisti, ki vam priskočijo na pomoč. Ne tako kot si vi predstavljate... Tako sprejmite vsako pomoč.

Potujte v sebiIzlet. Potovanje. Selitev.

Februar ni naklonjen za potovanja za nikogar. Za vas pa še malo manj. Tako raje načrtujte vaše letošnje življenje in - potujte v sebi.

Mesečna energijaSprostite sePočutje in zdravje

Februarska energija je vam domača, vam lastna energija, ki jo oddaja 9KI zvezda Črna Prst 2. Pod njenim vplivom ste stopili korak naprej in vam je veliko bolj prijetna. Skupaj, ko na vas vplivajo še devetletna in letna energija, vam je bolj toplo in prijetno kot običajno. Čutite se sproščeno in željne pomagati. Energija vam pomaga, da se laže odpravite v naravo in v družbo, da iz trdega dela stopite med prijazne ljudi.

Živeti zdravoPriprava na bolj prijazno letoPregled

Leto 2017 je bilo leto, ko ste dobivali plačilo za vaše preteklo leto. A preteklo leto in plačila imajo za vas globlji pomen. Kajti rezultati - vse življenje lanskega leta vam kaže, kako dobro načrtujete življenje. Če so rezultati jasni in dobri, pomeni, da greste v pravo smer, da delate dobro zase in s tem tudi za vaše okolje. Če ni tako, naredite ‘inventuro’ vašega življenja v preteklih sedmih letih in poglejte, katera področja življenja vam vračajo dobro in tisto, kar si želite, ne glede na to, koliko energije ste jim posvetili. Nato načrtujte delovanje na teh področjih. O tem se pogovarjajte s soljudmi. In ne glede na vse, odvrzite že vaš ego in s hvaležnostjo sprejmite najmanjšo pomoč od kogarkoli.