Horoskop - Predvid: Januar 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Voda 1

Bi radi vedeli, kako bo teklo leto 2018 v naslednjih mesecih? Za vas sem pripravil 9KI letni koledar. V njem so predvidi za vašo 9KI število za naslednjih 12 mesecev. Na koledarju je označen začetek KI jevega meseca in tudi 9KI hiša v kateri gostujete letno in mesečno. Ko koledar obesite na steno vas vsak dan spomni na vaše sposobnosti in možnosti za uspeh.

Ko pa želite več, me pokličite, ali pa se oglasite na kavico. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

1    6   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Februarska in tudi letna energija dobro vplivata na vas in vam dajeta moč in sposobnost kanaliziranja energije tja, kamor jo želite. Hkrati je to tisto leto, ko na dan prihajajo posledice vašega delovanja v preteklih šestih letih - tiste, ki so vam všeč in tiste, ki vam niso. Nanje ste bili jasno opozorjeni že lansko leto; na počutju so se jasno pojavljale vse od sepetembra do konca leta in sedaj jasno veste, za katere težave gre. In je skrajni čas, da jih rešujete. Pa ne tako, da jih položite v roke drugim. Recepti vam ne bodo pomagali. Pomaga vam delovanje v pravi smeri in na pravi način.

Najboljše počutjeLjubezen in odnosi

Pa najboljše počutje ne pride vedno kar samo od sebe. Ne. Vendar ste vi tisti, ki ste nanj lahko pozorni - in dobro je, da ste pozorni. Kajti že po vaši naravi ste med vsemi devetimi 9KI zvezdami najboljši v odsevanju počutja okolice. Odsevate jo tako dobro in natančno, da vi pričnete nositi energijo, kakršno nosi okolje, ko se mu približate. To je lepo in dobro, ko je okolje prijazno, veselo in dobrohotno.  V nasprotnem primeru je pomembno, da ste vi tisti, ki se naučite sebe ‘držati’ v dobrem razpoloženju, da v sebi najdete najboljše počutje, ki ste ga sposobni in ga nosite s seboj.

ResnicaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav se je leto, ko k vam prihaja vse, kar ste zaslužili in za kar si prizadevate, vam februar jasno kaže, kakšno je vaše trenutno stanje na povsem materialnem in finančnem področju in tudi v odnosih s klienti in s poslovnimi partnerji. To je čas, ko dobro, da ste več s tistimi, ki so vam zvesti in vam stojijo ob strani tudi takrat, ko vam ne gre najboljše. V tem času se v vas porodijo ideje, kako lahko odnose in s tem posel še izboljšate.

JV - plačiloIzlet. Potovanje. Selitev.

Februar je naklonjen le krajšim potem v ugodnih smereh, ki so za vas: vzhod -zahod in jugovzhod - severozahod.

Mesečna energija“Kdo sem?”Počutje in zdravje

Februarska energija je vam domača, vam lastna energija, ki jo oddaja 9KI zvezda Bela Voda 1. Sedaj so poudarjene vse vaše osebne lastnosti: tiste, ki so vam všeč in z njimi dobro shajate in tudi tiste, ki jih skrivate že od rane mladosti ali kasneje. Še bolj kot običajno ste občutljivi na vse energije, ki se sproščajo v vaši neposredni bližini ali celo daleč od vas, ko ste z dogodki, z ljudmi, s situacijami globoko povezani.

PosvetitevSoočanje z resnico življenjaPregled

Leto 2017 je bilo vaše karmično leto. Torej vam je življenje iz dneva v dan kazalo, kako sledite sebi in vašim ciljem. Karma vam je šepetala na ušesa, kaj počnete dobro in kje bi se bilo dobro ustaviti ali celo spremeniti smer. Letos pa ste v času, ko vam življenje in svet prinašata plačilo za vaše preteklo delovanje. Ne le delovanje letos in v preteklem letu, temveč za vaše delovanje v preteklih šestih letih. Plačilo morda še ni takšno kot si želite. Vendar se spomnite mojega pisanja izpred nekaj let: to je šele začetek. Zatorej se veselite vsega, kar je dobro. In takoj in odgovorno naredite spremembe na področjih, kjer rezultati ne gredo v želeno smer. Tako si naredite vaše prihodnje življenje še lepše in boljše.