Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Črna Prst 2 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Črna Prst 2

Leto 2017 - v hiši:  6
4. II. 2017 - 4.II. 2018

8

4

6

7

9

2

3

5

1

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Vse, kar je za vas napisano v energijskem stanju za letos, seveda velja tudi za vaše počutje in zdravje. Čeprav je letošnje leto z vami prijazno, to ne pomeni, da vam ne kaže na področja, kjer potrebujete biti bolj pozoren do vas samih, do vašega celotnega bitja. Nasprotno. Bodite pozorni še bolj. Dobro pa je to, da letos vse, kar ne gre čisto po vaše lahko uravnate hitreje kot običajno. In zavedanje o tem, kako pomembno je zdravje, vam bo pomagalo, da uvedene spremembe postanejo vaš nov življenjski slog.

Družina in prijateljiLjubezen in odnosi

Letošnje leto vas kar nosi v to in v ono družbo. Ljudje vas imajo radi. Radi vam pomagajo in vi se dobro počutite med ljudmi. In to je dobro. Pa vendar se zavedajte, kje je vir vse vaše moči. Vaši ljubi, vaša družina, vaši najljubši so tisti, ki vam vedno stojijo ob strani. Celo takrat, ko izmučeni pridete domov iz zabave.  Tako vedno velja del pozornosti in dober del vaše energije vložiti v ljudi, ki so vedno z vami.  To so tisti, s katerimi živite v skupnosti - vaša družina. In, če je nimate, je sedaj čas, da dobro premislite, kaj vam prinaša in kako jo oblikujete.

Letna energija 2018V družini in med prijateljiPočutje in zdravje

Letošnje leto je za vas izredno pomembno. Res je, da ste lansko leto opravili veliko delo, ki ga letos zaključujete. Po drugi strani pa so se pravi, življenjski podvigi za vas šele pričeli. Kajti ne le, da ste stopili v leto, ko končujete velike življenjske projekte. S temi zaključki v resnici vstopate v uresničevanje vaših življenjskih želja in ciljev. Za vas se je pričelo karmično devetleje. Devet let, ko ne bo miru; ko se učite iz majhnih in iz velikih podvigov. Čas veselja in radosti in čas solza; čas uspehov in čas ponovnih poskusov in glajenja. Končno je tu čas, ko vidite, kaj vse lahko uresničite. In, če vztrajate, bo do uresničitve tudi prišlo. Ugašajte nepotrebne navade!

Življenje vam pove vse