Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Bela Voda 1 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI

Bela Voda 1

Leto 2017 - v hiši:  5
4. II. 2017 - 4.II. 2018

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Kot vam govorim že pri letni energiji, prav podobno je situacija pri zdravju. Hkrati imate še vedno v spominu leto 2017, ko vas je karma opozarjala na vse vaše moči in na vse  pomanjkljivosti vaše ‘skrbi’ za vaše zdravje in počutje. Kajti vaše letošnje zdravje je predvsem posledica vašega obnašanja, vašega ravnanja z vašim telesom v preteklih šestih (in celo petnajstih) letih življenja. - Energija vas dolgoročno podpira, tako bodite še bolj pozorni do svojega bitja.

Nežno in prijaznoLjubezen in odnosi

Letošnje leto nalaga na vaše rame vse tiste aktivnosti, ki ste si jih prizadevali uresničiti v preteklih petih letih. Sedaj se v resnici tudi uresničujejo na vseh področjih življenja, tako tudi ljubezni in medsebojnih odnosih. To je čas, ko živite to, za kar ste si prizadevali. Seveda je še vedno čas, da odnose izboljšujete. Ker ste izredno zaposleni in obremenjeni je za vas izziv, da odnose postavite na tisto mesto, ki jim gre. In nikoli jih ne postavljajte v ozadje. Tako se vedno zavedajte, kaj vam odnosi pomenijo; kaj vam prinašajo; bodite vedno prijazni, nežni in odločni.

Letna energija 2018Vaše delovanje se uresničujePočutje in zdravje

Letošnje leto ste priča, ko se uresničuje vse, k čemur delujete v preteklih petih ali celo šestih letih. Poudarjam: Ne to, kar si želite, temveč to, k čemur delujete. - Zavedno ali nezavedno. Kajti človek je bitje navad in vaše navade so pogosto močnejše kot si sploh predstavljate. Kajti navade so vse tisto, kar počnete - ne, da bi se tega v resnici zavedali. In, če se vam uresničuje preveč stvari, ki si jih v resnici ne želite, je to odličen čas, da se navad pričnete zavedati in tiste, ki jih ne potrebujete več odpeljete v ‘Muzej neuporabnik navad’. Na njihovo mesto pa postavite nove, boljše, ki vam prinesejo to, kar si želite in kar v resnici hočete.

Glava, zobje, koža, srce, debelo črevo

8

4

6

7

9

2

3

5

1