Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Bela Prst 8 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Bela Prst 8

Leto 2017 - v hiši:  3
4. II. 2017 - 4.II. 2018

8

4

6

7

9

2

3

5

1

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Kljub temu, da ste letos močnejši kot pretekla leta, velja biti pozoren na pretiravanje, na izgorevanje energije, ko pretiravate z delom in vam primanjkuje spanja. Ko se za dalj časa umaknete iz življenja, ki vam dolgoročno daje moč: (redno spanje, prosti čas, redni obroki z lahko hrano, čas prebit z ljubimi ljudmi; čas v tišini, miru in mirovanju), bodite pozorni na situacije, kjer vas ‘najde’ nenadejan hladen vetrič; ko ste izpostavljeni hladu in okužbam. Še bolje je, da si enostavno ne dovolite, da bi do takšnih situacij prišlo, kajti lahko pomenijo dolgoročno oslabelost.

Izboljšanje odnosovLjubezen in odnosi

Nežna in močna energija, ki jo nosite v sebi vam pomaga, da lahko izboljšate odnose z vašimi bližnjimi in ljubimi. Tudi odnosi na poslovnem področju lahko postanejo boljši, še posebej, ko niste zazrti v daljave, temveč se zavedate, da je vse najpomembnejše: tu, pred vami; na dosegu vaših rok. Pogled v daljo le odnese pozornost stran od bistva.

Letna energija 2018Smelo naprejPočutje in zdravje

Že lansko leto ste začutili, da se je vaše življenje spet premaknilo naprej. V vašem življenju se je pojavila kopica novih ljudi in imeli ste kopico priložnosti za nove začetke. Letos je teh priložnosti manj. Boljše je, da nadaljujete aktivnosti na tistih področjih, kjer ste pričeli pot lansko leto in z ljudmi, ki ste jih spoznali lani. Čeprav se čutite ‘pod nadzorom’, se zavedajte, da ta ‘nadzor’ povzročate sami, ko kritično opazujete vaše akcije in vaše delovanje. Zato naj vas ta ‘nadzor’ ne ustavlja. Naj vam bo raje spodbuda za hitrejše delovanje v smeri vaših želja in ciljev.

Prehladi, občutljivost na ‘močno’ hrano